Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 28/05/2016 - 05:08
Δημοσίευση 28/05/2016 - 05:07
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 28/05/2016 - 05:08
Δημοσίευση 28/05/2016 - 07:53
Πάντως εγώ που πρώτη φορά από βαρεμάρα δεν πήγα με restore + set up as new αλλά με ΟΤΑ στην 9.3.2 καμία αλλαγή στην εμπειρία χρήσης.
Τόσο κωλόφαρδος?
Δημοσίευση 28/05/2016 - 09:56
Δημοσίευση 28/05/2016 - 10:02
Sent from my iPhone using Tapatalk
fake. Εαν διαβάσεις τα σχόλια. http://www.techworm....-ios-9-3-3.html θα μάθουμε 30 Μαιου λοιπόν
Δημοσίευση 28/05/2016 - 12:31
Καλησπερα! Πριν μια εβδομαδα το iPhone 6s 64GB που εχω, παρουσιασε προβλημα στην μπαταρια. Συγκεκριμενα, εχω βασιμες υποψιες οτι το προβλημα δημιουργηθηκε αμεσως μετα την αναβαθμιση στο 9.3.2. Το κινητο το ειχα αγορασει μεσα Νοεμβριου και ενω ηταν ολα φυσιολογικα, ξαφνικα αρχησε να καταναλωνει παρα πολυ γρηγορα την μπαταρια, χωρις κανενα λογο. Κατεβαινε με μεγαλη ταχυτητα ακομα και σε λειτουργια πτησης, το βραδυ την ωρα του υπνου, με τα παντα κλειστα, και χωρις background refresh ,ακομα και 30%!!! γεγονος παραλογο. Του εκανα απανωτα restore και set up as new, και εκανα και downgrade στο 9.3.1. Το προβλημα συνεχισε το ιδιο και τις υπολοιπες μερες, μεχρι που αγανακτησα και το πηγα στο iStorm στο Κολωνακι. Το κινητο ειναι προφανως εντος εγγυησης και ο υπαλληλος μ ενεφερε οτι εχει ακουσει παρομοια περιστατικα. Μιλησε για 5-8 εργασιμες αν καταφερουν να εντοπισουν το προβλημα και να το επισκευασουν, αλλιως θα το στειλουν στην Ολλανδια (10-15 εργασιμες) και μιλησε και για πιθανοτητα αντικαταστασης με καινουργιο! Εχετε παρομοια προβληματα η εχετε ακουσει κατι?
Ευχαριστω πολυ!
Δημοσίευση 28/05/2016 - 12:42
Δημοσίευση 28/05/2016 - 12:48
Καλησπερα! Πριν μια εβδομαδα το iPhone 6s 64GB που εχω, παρουσιασε προβλημα στην μπαταρια. Συγκεκριμενα, εχω βασιμες υποψιες οτι το προβλημα δημιουργηθηκε αμεσως μετα την αναβαθμιση στο 9.3.2. Το κινητο το ειχα αγορασει μεσα Νοεμβριου και ενω ηταν ολα φυσιολογικα, ξαφνικα αρχησε να καταναλωνει παρα πολυ γρηγορα την μπαταρια, χωρις κανενα λογο. Κατεβαινε με μεγαλη ταχυτητα ακομα και σε λειτουργια πτησης, το βραδυ την ωρα του υπνου, με τα παντα κλειστα, και χωρις background refresh ,ακομα και 30%!!! γεγονος παραλογο. Του εκανα απανωτα restore και set up as new, και εκανα και downgrade στο 9.3.1. Το προβλημα συνεχισε το ιδιο και τις υπολοιπες μερες, μεχρι που αγανακτησα και το πηγα στο iStorm στο Κολωνακι. Το κινητο ειναι προφανως εντος εγγυησης και ο υπαλληλος μ ενεφερε οτι εχει ακουσει παρομοια περιστατικα. Μιλησε για 5-8 εργασιμες αν καταφερουν να εντοπισουν το προβλημα και να το επισκευασουν, αλλιως θα το στειλουν στην Ολλανδια (10-15 εργασιμες) και μιλησε και για πιθανοτητα αντικαταστασης με καινουργιο! Εχετε παρομοια προβληματα η εχετε ακουσει κατι?
Ευχαριστω πολυ!
Οι αναβαθμίσεις μόνο Software πρόβλημα μπορούν να σου δημιουργήσουν.
Ειδικά όταν μιλάμε για το "εκπληκτικό" iOS 9 που είναι μια κατηγορία απο μόνο του.
Στη δική σου περίπτωση απλά έπεσες όπως φαίνεται σε προβληματική μπαταρία. Εκτός και αν επανέφερες Backup που ίσως σου δημιούργησε Phantom Usage.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 28/05/2016 - 12:49
Δημοσίευση 30/05/2016 - 18:28
Δημοσίευση 30/05/2016 - 18:53
Απο μπαταρια καλα ειναι, αλλα θεματα φαινεται να εχει.
Δημοσίευση 30/05/2016 - 19:03
δεν εχω προσεξει κατι περιεργο μεχρι τωρα
Δημοσίευση 30/05/2016 - 19:26
Δημοσίευση 31/05/2016 - 17:29
Δημοσίευση 31/05/2016 - 20:30
Ευχαριστω πολυ!
UPDATE!! Τελικα με ειδοποιησαν σημερα και μου εκαναν αντικατασταση με καινουργια συσκευη! Αλλα ποτε δεν εμαθα τι προβλημα ειχε το προηγουμενο.
Δημοσίευση 31/05/2016 - 22:19
Δημοσίευση 01/06/2016 - 14:51
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες