Υπογράφεται κανονικα και σημερα
Καλημέρα.
Οι γνωστές πηγές όπως
... την δίνουν να υπογράφεται, αλλά επειδή το τελευταίο 2μερο πολλοί δεν μπορούσαν να την περάσουν σκέφτηκα την online επιβεβαίωση μέσω TUmbrella
Δημοσίευση 07/06/2016 - 10:47
Υπογράφεται κανονικα και σημερα
Καλημέρα.
Οι γνωστές πηγές όπως
... την δίνουν να υπογράφεται, αλλά επειδή το τελευταίο 2μερο πολλοί δεν μπορούσαν να την περάσουν σκέφτηκα την online επιβεβαίωση μέσω TUmbrella
Δημοσίευση 07/06/2016 - 10:54
sellia μηπως δεν καταλαβες τι λεω? οταν το εχεις ενεργοποιημενο και απλα ο αλλος το βρει και το εχει ετσι ναι μπορεις με λιγη τυχη να το βρεις... αν ομως το βαλει σε dfu mode και κανει restore τοτε τι γίνεται? νομιζω οτι μετα το restore δεν θα εχει στιγμα καν.
Όταν κάνει restore το τηλέφωνο θα ζητήσει ενεργοποίηση στο apple id που είναι καταχωρημένο. Επομένως δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί. Τώρα αν θα στείλει πληροφορίες, δεν το ξέρω. Για το λόγο αυτό εγώ έχω το igotya, μέσω του οποίου έχω απενεργοποιήσει το κλείσιμο του τηλεφώνου από το κουμπί κλεισίματος. Και μάλιστα όταν πατηθεί το κουμπί κλεισίματος, για οποιοδήποτε λόγο, στέλνει email με τη φωτογραφία του χρήστη και τις συντεταγμένες. Επίσης έχω απενεργοποιήσει την πρόσβαση στο control panel από την οθόνη της αφετηρίας, ώστε να μη μπορεί να μπει σε λειτουργία πτήσης, χωρίς να ξεκλειδωθεί πρώτα το τηλέφωνο.
Δημοσίευση 08/06/2016 - 12:49
Καλησπέρα!! Μία ερώτηση...
Περίπου για πόσο χρονικό διάστημα συνεχίζει να "υπογράφει" η Apple ένα iOS μετά από το λανσάρισμα νέου... ??
Τελευταία επεξεργασία από: Kostastsk, 08/06/2016 - 12:49
Δημοσίευση 08/06/2016 - 13:24
Δημοσίευση 08/06/2016 - 13:28
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Με το iOS 9 έχει αυξηθεί η διάρκεια σε σχέση με πρίν.
Μάλιστα...απλά το λέω για να περνάω καινούργιες εκδόσεις όταν βγαίνουν, να τις αφήνω για κανα 2 μέρες (να λέω ότι τις δοκίμασα) και μετά downgrade ξανά!
Να μην μπλέκω με Beta εκδόσεις δλδ...
Δημοσίευση 08/06/2016 - 14:00
Νικο να κανω μια ερωτηση εαν περιμενω σε καποιο ios προηγουμενο πχ 9.3 η 9.3.1 κτλ εαν βγει το jailbreak με το tu κι αν βγει για ολο το ios 9.1 και μετα δεν θα μπορω δεν θα μπορεσω να σωσω περισσοτερα shsh αρχεια για μελοντικη χρηση;;;;;;
To TU δε λειτουργεί σε iOS 9. Θέλει Update που απ' ότι φαίνεται δε θα έρθει ποτέ.
Τα SHSH είτε με savethemblobs, είτε με BeeHind.
Μάλιστα...απλά το λέω για να περνάω καινούργιες εκδόσεις όταν βγαίνουν, να τις αφήνω για κανα 2 μέρες (να λέω ότι τις δοκίμασα) και μετά downgrade ξανά!
Να μην μπλέκω με Beta εκδόσεις δλδ...
Έτσι και αλλιώς το iOS 9 Beta είναι απο μόνο του..
Όπου και αν πάς αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Μόνο τα Bugs.
Δημοσίευση 08/06/2016 - 15:38
Δημοσίευση 08/06/2016 - 17:08
Δημοσίευση 08/06/2016 - 17:25
άρα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου
Δημοσίευση 08/06/2016 - 17:38
Με επαναφορα ρυθμισεων δικτυου χανεις μονο τους αποθηκευμενους κωδικους wifi
Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:19
το έκανα και μου είναι κολλημένο στο μήλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:28
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες