εντάξει ξεκολλησε και μπήκε ευχαριστώ!!!
επίσης μπορείτε να μου στειλετ λινκ να κατεβάσω τα itunes για 64άρια; κατεβαζω την σωστή έκδοση αλλά δεν μου την ανοίγει
Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:35
εντάξει ξεκολλησε και μπήκε ευχαριστώ!!!
επίσης μπορείτε να μου στειλετ λινκ να κατεβάσω τα itunes για 64άρια; κατεβαζω την σωστή έκδοση αλλά δεν μου την ανοίγει
Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:37
Δημοσίευση 08/06/2016 - 18:49
Καλημέρα.
Οι γνωστές πηγές όπως
... την δίνουν να υπογράφεται, αλλά επειδή το τελευταίο 2μερο πολλοί δεν μπορούσαν να την περάσουν σκέφτηκα την online επιβεβαίωση μέσω TUmbrella
καλησπερα δεν εχω πλεον JB για να βαλω το iphone και να σου πω 100%
Δημοσίευση 08/06/2016 - 22:04
Μου ειχες πει καποια στιγμη οτι αν δεν φτιάξει να το πάω σε εξουσιοδοτημένο serviceΕίναι πάνω κάτω γνωστό θέμα και αυτό του "φανταστικού" iOS 9. Ένα απο τα πολλά.
Πώς πήγες εκεί? Update ή Restore?
Δημοσίευση 08/06/2016 - 23:26
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 09/06/2016 - 09:32
πιάνει μετά το χάνει.... ΉΔεν έχεις καθόλου στίγμα? H εγγύηση σου είναι 2ετής. Συνεπώς καλύπτεσαι κανονικότατα.
Απευθείας InfoQuest θα το στείλεις, αν και πρώτα να μιλήσεις μαζί τους.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 09:46
πιάνει μετά το χάνει.... Ή
Δεν πιανει ... Μετά απο λίγο επανερχετε.. Και ξανά χάνετε... Αυτο κανει συνεχώς..
Χθες το καινουργίο που κατάλαβα...
Εχει αποδυναμωθεί το σημα του wifi.. Σε μια σχετικά κοντινη απόσταση δείχνει 1 γραμη.. Λες και ειναι 50 μετρα μακρια.
Εκανα επαναφωρα δυκτυου. Τιποτα.
Εκανα και restore τιποτα κατι παιζει εκει gps με wifi
Επειδη ειναι πολλα προβληματα μαζεμενα, ειχε κανενα θεμα το τηλεφωνο με πτωση, επαφη με νερο η κατι τετοιο;
Αν οχι καλυπτεσαι κανονικα απο την εγγυηση, απλα επειδη εισαι στο 2ο ετος, θα χρειαστεις απαραίτητα την αποδειξη αγορας του
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:47
πιάνει μετά το χάνει.... Ή
Δεν πιανει ... Μετά απο λίγο επανερχετε.. Και ξανά χάνετε... Αυτο κανει συνεχώς..
Χθες το καινουργίο που κατάλαβα...
Εχει αποδυναμωθεί το σημα του wifi.. Σε μια σχετικά κοντινη απόσταση δείχνει 1 γραμη.. Λες και ειναι 50 μετρα μακρια.
Εκανα επαναφωρα δυκτυου. Τιποτα.
Εκανα και restore τιποτα κατι παιζει εκει gps με wifi
Είναι καθαρά θέμα Hardware τότε.
Πήγαινε το να σου κάνουν αντικατάσταση.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:52
την εχω την αποδειξη.. Τωρα ισως απο πτωση , σε ολους μας πεφτει.. Ετσι κι αλλιως φωραω παντα θυκη..Επειδη ειναι πολλα προβληματα μαζεμενα, ειχε κανενα θεμα το τηλεφωνο με πτωση, επαφη με νερο η κατι τετοιο;
Αν οχι καλυπτεσαι κανονικα απο την εγγυηση, απλα επειδη εισαι στο 2ο ετος, θα χρειαστεις απαραίτητα την αποδειξη αγορας του
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:53
ευχαριστώΕίναι καθαρά θέμα Hardware τότε.
Πήγαινε το να σου κάνουν αντικατάσταση.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:55
την εχω την αποδειξη.. Τωρα ισως απο πτωση , σε ολους μας πεφτει.. Ετσι κι αλλιως φωραω παντα θυκη..
Δημοσίευση 09/06/2016 - 12:02
οχι δεν εχει καθολου σημαδεια..Αν δεν εχει εξωτερικα σημαδια και απο πτωση να εγινε δε θα εχεις κανενα θεμα, θα το περασουν κανονικα.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 12:03
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες