Αντικατάσταση οθόνης iPhone από την Apple και στην Ελλάδα! Χωρίς Refurbished συσκευή!
Δημοσίευση 14/05/2016 - 00:03
Ad
Δημοσίευση 14/05/2016 - 13:41
Έτσι ακριβώς γινόταν και με την διετία πριν 2-3 χρόνια.
Αρχικά ξεκίνησε μόνο ένας να την δέχεται χωρίς παρατράγουδα και σιγά σιγά ακολούθησαν και οι άλλοι.
Δημοσίευση 23/06/2016 - 16:51
Νικόλα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Μια χαρά λοιπόν. Για ανακα/σμένο μίλάνε, σωστά.
Πιστεύω να είσαι καλα
Τι γνώμη σου θελω για το iphone
Μου έστειλαν ανακατασκευασμένο iPhone λόγω τρεξίματος οθόνης όπως σου εχω πει αλλα δυστυχώς κ το καινούργιο κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το ξανά στέλνω πίσω? ειναι λογικό να εχει παλι θεμα
Δημοσίευση 29/06/2016 - 23:06
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚαλησπέρες..
Ε προφανώς και δε θα το κρατήσεις. Όπως είναι και αυτό πίσω να σου δώσουν άλλο.
Νίκο το έστειλα κ μαλλον θα μου φέρουν δεύτερο κινητό ανακατασκευασμένο. Μια ερώτηση μονο :η εγγυηση του κινητού λήγει 13-12-16 εαν παρουσιαστεί παλι το ίδιο πρόβλημα ,τρίξιμο οθόνης κ στο τρίτο κινητό μετα απο την παραπάνω ημερομηνία ,τι κανουμε?
Με εκτίμηση
Νίκος:-)
ΥΓ είχες δει μια προσφορά που ειχε ο Γερμανός για τα Apple? το 5s το ειχαν 202 ευρώ:-)
Δημοσίευση 29/06/2016 - 23:52
Καλημέρες πλέον
Αν στο ξαναπαρουσιάσει προς το τέλος της εγγύησης, σου δίνουν επιπλέον 3 μήνες.
Εύχομαι αυτο που θα πάρεις να είναι και η τελευταία αντικατάσταση μιας και τα 'χουν κάνει λίιιιιγο σκατ@ τελευταία στα ανακα/σμενα.
Να το τσεκάρεις επι τόπου όταν το πάρεις για σημάδια και άλλα προβλήματα.
Δημοσίευση 30/06/2016 - 21:14
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ελπίζω να μην εχει θέμα. Απλα επειδή ειμαι απο επαρχία το στέλνουν με ταχυμεταφορικής.παντως αυτο που είχα πάρει ήταν τέλειο. Ουτε γρατζουνιά ουτε τιποτα. Τι αλλο προτείνεις να κοιτάξω?Καλημέρες πλέον
Αν στο ξαναπαρουσιάσει προς το τέλος της εγγύησης, σου δίνουν επιπλέον 3 μήνες.
Εύχομαι αυτο που θα πάρεις να είναι και η τελευταία αντικατάσταση μιας και τα 'χουν κάνει λίιιιιγο σκατ@ τελευταία στα ανακα/σμενα.
Να το τσεκάρεις επι τόπου όταν το πάρεις για σημάδια και άλλα προβλήματα.
Μια τελευταία ερώτηση άσχετη με το ζήτημα το παραπάνω. Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο κ απο COSMOTE να παω wind. Αξίζει τον κόπο. Απο θεμα χρημάτων πιστεύω οτι εχω καλη προσφορά απο wind
Με εκτιμηση
Δημοσίευση 30/06/2016 - 21:49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ελπίζω να μην εχει θέμα. Απλα επειδή ειμαι απο επαρχία το στέλνουν με ταχυμεταφορικής.παντως αυτο που είχα πάρει ήταν τέλειο. Ουτε γρατζουνιά ουτε τιποτα. Τι αλλο προτείνεις να κοιτάξω?
Μια τελευταία ερώτηση άσχετη με το ζήτημα το παραπάνω. Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο κ απο COSMOTE να παω wind. Αξίζει τον κόπο. Απο θεμα χρημάτων πιστεύω οτι εχω καλη προσφορά απο wind
Με εκτιμηση
ΟΧΙ ... δεν είμαι cosmotόφιλος αλλά η wind είναι κατά μακράν η χειρότερη σε όλα ... αν πάντως το σκέφτεσαι δες και τι κάλυψη θα έχεις εκεί που θα κινείσαι γιατί πάει και με περιοχές ... πρώτη σε κάλυψη πάει η κοτέ 2η η βόντα και 3η καταϊδρωμένη η wind ....
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 30/06/2016 - 21:59
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ελπίζω να μην εχει θέμα. Απλα επειδή ειμαι απο επαρχία το στέλνουν με ταχυμεταφορικής.παντως αυτο που είχα πάρει ήταν τέλειο. Ουτε γρατζουνιά ουτε τιποτα. Τι αλλο προτείνεις να κοιτάξω?
Με εκτιμηση
Στο εύχομαι και 'γω. Γενικά όταν παραλάβεις ψαξ'το παντού και σε όλα.
Για το άλλο τώρα τι να σου πω.. Το μόνο που κρατάει τη Wind πλέον είναι τα σχετικά καλά πακέτα που δίνει.
Ήμουν πριν χρόνια και έκανα αμάν να φύγω να σωθώ.. Βέβαια στη περιοχή σου μπορεί να είναι άψογη.
Καλό θα ήταν να το ψάξεις με άλλους φίλους/γνωστούς εκεί να μάθεις απο σήμα πως πάνε.
Δημοσίευση 01/07/2016 - 11:20
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣτο εύχομαι και 'γω. Γενικά όταν παραλάβεις ψαξ'το παντού και σε όλα.
Για το άλλο τώρα τι να σου πω.. Το μόνο που κρατάει τη Wind πλέον είναι τα σχετικά καλά πακέτα που δίνει.
Ήμουν πριν χρόνια και έκανα αμάν να φύγω να σωθώ.. Βέβαια στη περιοχή σου μπορεί να είναι άψογη.
Καλό θα ήταν να το ψάξεις με άλλους φίλους/γνωστούς εκεί να μάθεις απο σήμα πως πάνε.
Η περιοχή που μένω ειναι ναυπλιο κ Άργος όποτε μαλλον θα ειναι οκ
Δημοσίευση 01/07/2016 - 11:21
ΟΧΙ ... δεν είμαι cosmotόφιλος αλλά η wind είναι κατά μακράν η χειρότερη σε όλα ... αν πάντως το σκέφτεσαι δες και τι κάλυψη θα έχεις εκεί που θα κινείσαι γιατί πάει και με περιοχές ... πρώτη σε κάλυψη πάει η κοτέ 2η η βόντα και 3η καταϊδρωμένη η wind ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ αυτο ξέρω κ εγω:-)ναυπλιο Άργος μενω
Δημοσίευση 09/07/2016 - 18:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ήρθε κ το δεύτερο ανακατασκευασμένο. iPhone. Ελπίζω να μην τρίζει κ αυτο:-)εξωτερικά φαινεται τέλειο. Για να δούμε. Μια ερώτηση: εχω κατεβάσει το battery life η ένδειξη discharge current -278ma τι ειναιΣτο εύχομαι και 'γω. Γενικά όταν παραλάβεις ψαξ'το παντού και σε όλα.
Το capacity ειναι 1535/1550 φαντάζομαι φυσιολογικό:-)
Δημοσίευση 09/07/2016 - 23:19
:-)Σ ευχαριστω.καινουργια εκτος κ εαν κάνει παλι τρίξιμο κ πάμε για τρίτο:-)Μεγειές καταρχάς. Το Current η κατανάλωση που έχεις εκείνη τη στιγμή.
Γενικότερα μην ασχολείσαι με αυτό.. Καινούρια συσκευή έχεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες