Αντικατάσταση οθόνης iPhone από την Apple και στην Ελλάδα! Χωρίς Refurbished συσκευή!
Δημοσίευση 09/07/2016 - 23:39
Ad
Δημοσίευση 16/07/2016 - 23:12
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Νικόλα:-)με είχες χάσει τόσο καιρό?:-)λοιπόν πήρα κ το τρίτο ανακατασκευασμένο iphone5s κ αυτη την φορά δεν εχουμε τρίξιμο οθόνης αλλα μαλλον χαλασμένο ηχείο. Αυτο που βρίσκεται κάτω εκει που γινεται η φόρτιση.Τώρα δε στο κάνει ε?
Εύχομαι να μη μπλέξεις περισσότερο μιας και τελευταία με τα ανακα/σμένα τα 'χουν κάνει λίγο κ..λος.
Ειχα βάλει στον γιο μου να δει λιγο παιδικά κ πάνω στην κίνηση κάλυψα με τον αντίχειρα μου το δεξί ηχείο. Παρατήρησα οτι απο την αριστερή πλευρά δεν Ακουγόταν τιποτα?εχει χαλάσει η εχει μονο ενα ηχείο?εαν ειναι χαλασμένο κ αυτο,το τρίτο κατα σειρά ανακατασκευασμένο.μπορω να διεκδικήσω καινούργιο iPhone? κούτα εννοώ.
Σορυ για το πρήξιμο αλλα πραγματικά εχω κουραστεί
Δημοσίευση 16/07/2016 - 23:32
το ενα ειναι ηχειο και το αλλο ειναι μικροφωνο οποτε εισαι οκ μην ανησυχεις.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Νικόλα:-)με είχες χάσει τόσο καιρό?:-)λοιπόν πήρα κ το τρίτο ανακατασκευασμένο iphone5s κ αυτη την φορά δεν εχουμε τρίξιμο οθόνης αλλα μαλλον χαλασμένο ηχείο. Αυτο που βρίσκεται κάτω εκει που γινεται η φόρτιση.
Ειχα βάλει στον γιο μου να δει λιγο παιδικά κ πάνω στην κίνηση κάλυψα με τον αντίχειρα μου το δεξί ηχείο. Παρατήρησα οτι απο την αριστερή πλευρά δεν Ακουγόταν τιποτα?εχει χαλάσει η εχει μονο ενα ηχείο?εαν ειναι χαλασμένο κ αυτο,το τρίτο κατα σειρά ανακατασκευασμένο.μπορω να διεκδικήσω καινούργιο iPhone? κούτα εννοώ.
Σορυ για το πρήξιμο αλλα πραγματικά εχω κουραστεί
Δημοσίευση 16/07/2016 - 23:34
To δεξί είναι το ηχείο ,το αριστερό ειναι μικρόφωνο ,άρα αν παίζει καλά ο ηχος απο την δεξιά πλευρά δεν εχει κάποιο θέμα
Δημοσίευση 17/07/2016 - 09:08
Παιδιά εγώ το κινητό το ειχα πάρει απο το Plaisio (6s). Πήγα να μου αλλάξουν την οθόνη εκει και με ειπαν 320ευρώ. τους λεω οτι ηταν πολύ ακριβό και με απάντησαν για διαφορετική τιμή μήπως ειναι καλύτερα να μιλήσω με την infoquest η οποία ειναι υπεύθυνη για την εγγύηση των iphone που αγοράζονται στην Ελλάδα. Πράγματι τους πήρα τηλέφωνο και άλλαξα την οθόνη με 164 ευρώ. Σε 3 εργάσιμες είχα το τηλέφωνο στα χέρια μου ξανά. http://www.infoquest.gr/apple-service
Δημοσίευση 17/07/2016 - 14:27
το ενα ειναι ηχειο και το αλλο ειναι μικροφωνο οποτε εισαι οκ μην ανησυχεις.
Σ ευχαριστω:-)
To δεξί είναι το ηχείο ,το αριστερό ειναι μικρόφωνο ,άρα αν παίζει καλά ο ηχος απο την δεξιά πλευρά δεν εχει κάποιο θέμα
Σ ευχαριστω:-)
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/07/2016 - 15:18
Merge
Δημοσίευση 03/08/2016 - 20:43
Το πιο πιθανό είναι αυτή τη φορά να τη γλύτωσες.
Στο εύχομαι η αλήθεια είναι.
Νικόλα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.πιστευω να ειςαι καλα. Μια ερώτηση που λογικα θα ξερεις κ την απάντηση. Εδω κ κανένα 4ωρο δεν μπορώ να σερφάρω απο το κινητό μέσω δεδομένων κ μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη:pdp authentication failure
Τι κανουμε??:-)
Με εκτιμηση
Αναφέρομαι για iPhone 5s με iOS 9.3.3. Κ δεν δουλεύει όταν πας με 4g
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/08/2016 - 21:21
Merge
Δημοσίευση 03/08/2016 - 22:21
Δημοσίευση 03/08/2016 - 22:40
Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 03/08/2016 - 22:41
Δημοσίευση 19/08/2016 - 09:32
Είναι πρόβλημα της Cosmote αυτό.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Νικόλα. Μια ερώτηση εαν κανω αίτηση φορητότητας στην q ,καρτοκινητά,κ στο επόμενο μήνα αποφασίσω να ξαναπάω σε κάποια άλλη εταιρεία θα υπαρχει κάποιο πέναλτι ?
Μην αγχώνεσαι
Δημοσίευση 19/08/2016 - 10:43
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Νικόλα. Μια ερώτηση εαν κανω αίτηση φορητότητας στην q ,καρτοκινητά,κ στο επόμενο μήνα αποφασίσω να ξαναπάω σε κάποια άλλη εταιρεία θα υπαρχει κάποιο πέναλτι ?
Αν και είμαστε Off εδώ, για καρτοκινητό απ' όσο ξέρω δεν έχουν.
Δημοσίευση 19/08/2016 - 15:24
Αν και είμαστε Off εδώ, για καρτοκινητό απ' όσο ξέρω δεν έχουν.
Χα χα το ξερω οτι ειμαστε off αλλα δεν ξερω να δημιουργήσω νέο θεμα :-)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες