Κάνω την εκτίμισή μου για το τι θα ήθελα και το τι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε...
● Control Center: Ability to Re-order Toggles
● Control Center: 3D Touch Quick Actions for Toggles
● Control Center: 3rd Party Integration
● Dark Mode
● Messages: Rich Previews
● Messages: Faster Emoji Input
● Messages: Granular Read Receipts
● Document Picker: Tag Files
● Document Picker: Version History
● Multitasking: Drag & Drop
● App Picker
● Proactive Improvements
● Textual Siri
● Siri API
Για τα διεγραμμένα, απλά να πω ότι είναι too confusing για τον απλό χρήστη που δεν θέλει και έχει όρεξη να ασχοληθεί με το jailbreak.
Για το Dark Mode, από τη στιγμή που μπήκαν τα NightShift και TrueTone, είναι περιττά. Πόσο μάλλον ότι ανήκει στο Customization, στο οποίο και είναι πολύ φιδωλή η Apple.
προσωπικά το ios 10 θα ήθελα να έχει τα βασικά και το cydia προεγκατεσημενο να βάζω εγώ ότι θέλω ζητάω πολλά ?
Με την κατάλληλη υπομονή, μένεις μια γενιά πίσω και βάζεις το Cydia. Υπάρχουν εναλλακτικές. Και βάζω στοίχημα ότι όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS10, πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί ήδη στο JB, αλλά πολλά θα επανασχεδιαστούν μετά την έλευση του νέου λογισμικού, ώστε να λειτουργούν και στις παλιότερες συσκευές. Το έχουμε δει σε επανάληψη πολλές φορές το έργο.
Να εχει επιτελους ελληνικα και δυνατοτητα να ανοιγουμε τα δεδομενα πιο γρηγορα απο τον πινακα ελεγχου, , ειναι κουραστικο να πηγαινεις ρυθμισεις και .....
Ελληνικά έχει. Τι δεν έχει σε ελληνικά? Siri? Ναι θα συμφωνίσω. Αυτό το θέλουμε πολλοί.
Όσο για τις ρυθμίσεις των δεδομένων, καλύτερα να πρήξουμε τις εταιρίες παροχής τηλεπικοινωνιών να βελτιώσουν το σήμα τους, παρά να ασχολούμαστε με επιπλέον διακόπτες.
Όταν ταξιδεύω εξωτερικό είναι η περίσταση στην οποία κλείνω χειροκίνητα τα δεδομένα. Μέχρι τον Ιούλιο του 2017. Bye bye Roaming.
ξέχασα και το βασικό να έχει διορθωθεί και το ς ,αν το φτιάξουν θα άφηνα και το jb
χαχαχα.
Ναι θέλει διόρθωση. Το εντόπισα και εγώ ο ίδιος κάποια στιμγή, αν και λίγο αργά σε σχέση με την παρατηρητικότητα που μου προσάπτουν οι γύρω μου. Μάλλον δεν στέλνω πολλά μηνύματα.
Σε προσωπικό επίπεδο, δεν ξέρω τι θα ήθελα επιπλέον. Είναι πολλά τα περιθώρια βελτίωσης και εισαγωγής νέων λειτυουργιών, και βλέπω ότι παίρνει τον χρόνο της.
Όντας σε Apple οικοσύστημα με 4 συσκευές και σχεδόν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, θα ήθελα να δω ακόμα καλύτερη συνεργασία, απ'όση ήδη υπάρχει.