αχαχαχαχααχχα μπορεις να το βαλεις λιγακι στην θαλασσα να δω κατι;;φορτιστη μην ξεχνας να παρεις αν φυγεις για κανενα τριημερο...siri??ποια siri??(ειδικα για ελλαδα πεφτει πολυ γελιο.)maps direction??εχει δικο του gps χωρις συνδεσεις απο iphone κτλ..(εχει και εφαρμογες αν μπεις στο connect της garmin γιατι βαριεμαι να τα γραφω)...calls?μια χαρα κλησεις δεχεται απαντας η το κλεινεις απο το ρολοι...μηνηματα;;τα διαβαζει ολα και μειλ και γενικα οτι θες.ημερολογιο;;σαφως και εχει και χτυπαει ενημερωσεις που εχεις βαλει απο το iphone.camera??εχει εφαρμογη που πατας και βγαζει φωτο η βιντεο σε περιπτωση που θελεις να βγαλεις μια selfie ας πουμε.apple pay?(εδω ξαναγελαω με ελλαδα)
ΤΟ ΡΟΛΟΙ(το τονιζω οχι playmobile) το εχω δεν θα μου το παρει ο νονος μου..θα του ζητησω ομως ενα ipad pro 64
Για βάλε το αυτοκίνητό σου ή το μηχανάκι σου κοντά σε προβλήτα με τρικυμία, άστο κανά 3ήμερο, και μιλάμε πάλι για το αν το αυτοκίνητό σου αντέχει.
Δεν είμαι και ηλίθιος. Ξέρω τη ζημιά κάνει το αλάτι. Αλλά ξέρω ότι και με 70€ του βάζω μία θήκη και ξεμπερδεύω!
Αλήθεια, υπάρχουν αξεσουάρ στον ανταγωνισμό? Η Google χθες έβγαλε τα Android Wear Mode ανταλλάξιμα λουράκια. 1 χρόνο μετά, και ας μπήκαν πρώτοι στον χώρο των Smartwatches. Για τους υπόλοιπους ανεξάρτητους κατασκευαστές (garmin & ΣΙΑ) δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό.
Τον φορτιστή θα τον παίρνω. Το ξέρουμε και οι δυο όμως ότι δεν είναι επιχείρημα αυτό. Πήγαινε με το Garmin στη Γαύδο για 2 μήνες και μετά έλα να τα ξαναπούμε. Κρίμα που λείπει η ηλιακή φόρτιση. Κατά τα άλλα είναι Super... άχρηστο. Για μένα. Για την δική μου χρήση...
Για το Apple Pay, εδώ οι ελληνικές τράπεζες δεν είναι ικανές για σωστά και ολοκληρωμένα iPhone Apps, οπότε και το ήξερα ότι ακόμα δεν θα το χρησιμοποιήσω. Αλλά έχω και οικονομικές συναλλαγές σε χώρες όπου είναι πιο πιθανό στον επόμενο χρόνο να το υποστηρίξουν.
Για την Siri, sorry, αλλά δεν φταίω εγώ αν δεν σε καταλαβαίνει. Δεν κρίνω την γλωσσική σου δεινότητα στα αγγλικά, αλλά τα δικά μου τα πιάνει σε ποσοστό 95%.
Με ότι αυτό συνεπάγεται για εντολές χαρτών, μουσική, κλήσεων, μηνυμάτων, χρονοδιακοπτών και χρονόμετρων, μετατροπών διαφόρων μεγεθών μέτρησης...
Κατά τα άλλα όλη η Ελλάδα τρέχει να πάρει το κωλόχαρτο του proficiency.
Να το χαρείς το Fenix σου. Και να το αξιοποιήσεις στο έπακρο, και να σου πω και μπράβο. Μην υποδεικνύεις όμως τι κάνω εγώ με το Apple Watch. Και ούτε που χωλαίνει, γιατί έχουμε αντεπιχειρήματα για ταα μειονεκτήματα του Fenix. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.
Φιλικά όλα αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 27/04/2016 - 11:26