στο s6 δεν κολλάει το σύμπαν; Μην τρελαθούμε τελείως...Έχω μια ένσταση σε αυτό που λες...λες τι να κάνεις την ελευθερία όταν δίνεις 150€ και κολλάει το σύμπαν...μπορείς να μου πεις που μπορώ να πάρω ένα iPhone 5se η 6 τουλάχιστον με 150€ χωρίς να κολλάει το σύμπαν;Γιατί αν σκας τουλάχιστον 500€ για iPhone δωσε τα ίδια στο s6 να έχεις ελευθερία να μην κολλάει και το σύμπαν.Γιατί να συγκρίνω ένα iPhone με μια συσκευή τον 150€ android και όχι με μια τον 500€;
knowledge is power
iOS 9.3.3 Jailbreak
Δημοσίευση 25/05/2016 - 20:34
Ad
Δημοσίευση 25/05/2016 - 20:34
τσουρεκια μας τα εχουν κανει πια.
μαλλον κ μενα για android με βλεπω.ημαρτον.
Δημοσίευση 25/05/2016 - 21:38
Συγνωμη Νίκο εγώ φταίω παρασύρθηκα αν είναι εύκολο όλα τα εκτός ριχτα στο γνωστό τοπικ...Παίδες δε το συνεχίζετε στο Bla Bla σιγά σιγά?
knowledge is power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 25/05/2016 - 22:07
Έχει πολύ πλάκα να βλέπεις κόσμο να φωνάζει και να γκρινιάζει για κάτι (JB tool) που δεν έχουν δώσει ούτε Cent.
Ας μας πουν κανει τοσο να το πληρωσει οποιος θελει ρε συ Νικο!
Δημοσίευση 26/05/2016 - 08:07
εννοει απο την ενημερωση εφαρμογων στο υποβαθρο
ΟΚ υποψιάστηκα ότι εννοεί αυτό.
Δυστυχώς αυτό δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε το πχ σε Dropbox θα δεις ότι δεν κάνει upload. Χρησιμοποιεί location services για να κάνει trigger το background upload αλλά μετά από 3-5 λεπτά (υπάρχει ένα timeout του συστήματος) σταματάει πάλι. Οπότε πχ εαν έχεις ένα βίντεο δεν φτάνει ο χρόνος.
Δημοσίευση 26/05/2016 - 14:06
Συνήθως διαβάζω σαν guest άλλα όταν είδα αυτό ... δεν άντεξα ...
Δεν περνούμε εισιτήρια πες του για την 2η παράσταση... μας τα έκαναν πασχαλινά τσουρέκια με την πρώτη version (P@p@roskonis)
Δημοσίευση 27/05/2016 - 11:18
Και ios 9 έβγαλαν
Και jb δεν έβγαλαν
Και εμείς ακόμα ψαχνόμαστε για jb
Και στο ios 10 θα πάνε χωρίς jb
Και τα troll περί του θέματος θα συνεχιστούν.
Έχουν πρόγραμμα στην Apple....δεν μπορώ να πώ
Μια μικρή παρένθεση στην όλη ιστορία με αναφορές στα πρόσφατα troll που γίνονται στο Twitter για την κυβέρνηση και για τα playoffs OLYPAO.....!!!!!
Δημοσίευση 29/05/2016 - 18:22
Δημοσίευση 29/05/2016 - 19:57
Έχουμε κανά νέο εδώ;; γιατί στα άλλα δύο threads δεν είδα τίποτα..
Αμα υπάρξει τέτοιο νέο θα πέσει το φορουμ! Αποκλείεται να μην το παρεις χαμπάρι!
Δημοσίευση 29/05/2016 - 19:58
Δημοσίευση 29/05/2016 - 20:14
Ξερουμε ποιο από τα 3 είναι πιο έγκυρο;;
Απ οτι φαινεται, αν και όταν βγει κατι, θα βγει στην 9.3.3. Άρα εδω που είμαστε τωρα θα το δεις πρώτα. Αλλα και στα αλλα. Θα παρει φωτιά το φορουμ :Ρ
Δημοσίευση 29/05/2016 - 21:25
αληθεια ειναι υποχρεωμενοι να βρουν και να δωσουν εργαλειο? αμα θελουν.......
το λεω γιατι διαβασα καπου οτι μας τα χουν κανει τσουρεκια........
πλεον παιδες ολα ειναι πικικινια. οποιος τους τα χωσει οπως τοτε με την pangu.....
οσο κανεις δεν τα χωνει δεν το δινουν.
εγω αυτο πιστευω......
ο shaurik κονομαει τα αντερα και τα συκωτια του
με δουλεια που ριχνουν αλλοι
ε αυτοι οι αλλοι παιρνουν τωρα το αιμα τους πισω
Δημοσίευση 24/09/2016 - 15:37
Έχεις απόλυτο δίκιο!αληθεια ειναι υποχρεωμενοι να βρουν και να δωσουν εργαλειο? αμα θελουν.......
το λεω γιατι διαβασα καπου οτι μας τα χουν κανει τσουρεκια........
πλεον παιδες ολα ειναι πικικινια. οποιος τους τα χωσει οπως τοτε με την pangu.....
οσο κανεις δεν τα χωνει δεν το δινουν.
εγω αυτο πιστευω......
ο shaurik κονομαει τα αντερα και τα συκωτια του
με δουλεια που ριχνουν αλλοι
ε αυτοι οι αλλοι παιρνουν τωρα το αιμα τους πισω
Γιατί το διαφημίζουν όμως εάν δεν έχουν σκοπό να το δώσουν; ας στείλουν ένα mail στους χορηγούς που περιμένουν να τους τα σταξουν (apple saurik ή όποιον άλλον και τέλος)
Και θα σου απαντήσω εγώ! Γιατί είναι attention whores!!! Και γουστάρουν να τους συζητάνε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες