απο που απο φορουμ που χει πιο πισω ετσι;;;αρα τι feedback να σου δωσει ρε φιλε δεν την περασες μεσω apple κανονικα!!!
δεν εχει ομως πουθενα να στειλω email παραπονων ? πρεπει να ειμαι dev???
Δημοσίευση 14/06/2016 - 13:01
απο που απο φορουμ που χει πιο πισω ετσι;;;αρα τι feedback να σου δωσει ρε φιλε δεν την περασες μεσω apple κανονικα!!!
Δημοσίευση 14/06/2016 - 13:03
υπαρχει η beta που παιρνουν η dev μετα υπαρχει η public beta που παιρνει οποιος θελει κι εχει feedback app και μετα υπαρχει η public κανονικα που δινετε στο κοινο!!!!αυτη την στιγμη υπαρχουν δυο beta η μια η 9.3.3 που ειναι και public beta μπορεις να την βαλεις και να χεις feedback και υπαρχει και μονο για τους dev το ios 10δεν εχει ομως πουθενα να στειλω email παραπονων ? πρεπει να ειμαι dev???
Δημοσίευση 14/06/2016 - 13:50
Δημοσίευση 14/06/2016 - 13:52
Γιατί την πρώτη εβδομάδα μετά από κάθε Keynote η μετοχή ακολουθεί πτωτική τάση κατά κύριο λόγο.
Δεν είναι κάτι καινούριο.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:00
παλι βουλιαζουν παλι η apple is doomed και στο τελος παλι πρωτη με διαφορα σε ολα...Γιατί βουλιάζουν κι άλλο; Μόνο εμένα δεν έπεισε το wwdc 2016?
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:13
παλι βουλιαζουν παλι η apple is doomed και στο τελος παλι πρωτη με διαφορα σε ολα...
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:15
Παραμενω επιφυλακτικος ως προς το 1ος. Οχι πως υπαρχει και καποιος αλλος ως ανταγωνιστης. Αλλα μαλλον θα μαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν εντυπωσιαστηκε. Περιμενα κατι παραπανω. Βασικα περιμενα το λειτουργικο να γινει πιο απλοικο και οχι να γεμισει με αχρηστα πραγματα και προσωπικα δεν με αγγιξε ουτε η διαγραφη στοκ εφαρμογων αφου συνεχιζουν να παραμενουν μεσα στο συστημα
Ρε Μπίλυ είναι 150ΜΒ εφαρμογών.
Τις εξαφανίζεις, τι σε πειράζει από εκεί και πέρα; Λες και με 150mb θα σωζώσουν από κάτι.
Εξάλλου το iOS 10 ανεβάζει περίπου 500mb την ελεύθερη χωρητικότητα των συσκευών.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:18
πως ξέρεις ότι πιάνουν 150Mb?Ρε Μπίλυ είναι 150ΜΒ εφαρμογών.
Τις εξαφανίζεις, τι σε πειράζει από εκεί και πέρα; Λες και με 150mb θα σωζώσουν από κάτι.
Εξάλλου το iOS 10 ανεβάζει περίπου 500mb την ελεύθερη χωρητικότητα των συσκευών.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:19
Αρα δεν τις σβηνεις στην ουσια απλως τις κρυβεις-εξαφανιζεις. Δηλαδη εσας αν εξαιρεσουμε το ρολοι σας επεισε το wwdc οτι το ios 10 ειναι μια σπουδαια αναβαθμιση;Ρε Μπίλυ είναι 150ΜΒ εφαρμογών.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:22
πως ξέρεις ότι πιάνουν 150Mb?
Αυτή η κουβέντα γίνεται από εχθές.
Ότι είναι 150mb όλες μαζί οι εφαρμογές της Apple.
Αρα δεν τις σβηνεις στην ουσια απλως τις κρυβεις-εξαφανιζεις. Δηλαδη εσας αν εξαιρεσουμε το ρολοι σας επεισε το wwdc οτι το ios 10 ειναι μια σπουδαια αναβαθμιση;
Οκ και το apple tv φανηκε μεγαλο το update παρ ολο που δεν εχω εψαξα και μου φανηκε σημαντικο οντως το ιδιο και για το ρολοι.
Βασικά το βλέπεις από λάθος σκοπιά.
Δεν είναι αναβάθμιση του iOS 10, αλλά αναβάθμιση ολόκληρου του οικοσυστήματος.
Οπότε με έπεισε γιατί σαν σύνολο η εμπειρία χρήσης αναβαθμίζεται από πολύ μικρές έως μεγάλες αλλαγές που έκανε σε κάθε κομμάτι του οικοσυστήματος.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:22
δηλαδη τι έπρεπε να είχε για να ειναι μια σπουδαία αναβάθμιση; Βελτιώνει λειτουργίες και προσθέτει και άλλες. Για δώσε μια ιδέα για την σπουδαία αναβαθμιση που θα επιθυμούσες.. Το τελικό σ;Αρα δεν τις σβηνεις στην ουσια απλως τις κρυβεις-εξαφανιζεις. Δηλαδη εσας αν εξαιρεσουμε το ρολοι σας επεισε το wwdc οτι το ios 10 ειναι μια σπουδαια αναβαθμιση;
Οκ και το apple tv φανηκε μεγαλο το update παρ ολο που δεν εχω εψαξα και μου φανηκε σημαντικο οντως το ιδιο και για το ρολοι.
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 14/06/2016 - 14:23.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:24
απο περιέργεια ρώτησα δεν ήξερα ότι πιάνουν 150. Δεν ιδέα βασικά ποσό μπορει να πιάνουν. Όσο για το οικοσύστημα συμφωνώ απόλυτα. Η ολοκληρωτική εμπειρία γίνετε όλο και καλύτερη.Αυτή η κουβέντα γίνεται από εχθές.
Ότι είναι 150mb όλες μαζί οι εφαρμογές της Apple.
Βασικά το βλέπεις από λάθος σκοπιά.
Δεν είναι αναβάθμιση του iOS 10, αλλά αναβάθμιση ολόκληρου του οικοσυστήματος.
Οπότε με έπεισε γιατί σαν σύνολο η εμπειρία χρήσης αναβαθμίζεται από πολύ μικρές έως μεγάλες αλλαγές που έκανε σε κάθε κομμάτι του οικοσυστήματος.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:29
απο περιέργεια ρώτησα δεν ήξερα ότι πιάνουν 150. Δεν ιδέα βασικά ποσό μπορει να πιάνουν. Όσο για το οικοσύστημα συμφωνώ απόλυτα. Η ολοκληρωτική εμπειρία γίνετε όλο και καλύτερη.
Μα αντικειμενικά αυτό περιμένεις πια από την Apple (τουλάχιστον εγώ).
Δεν με νοιάζει να δω ενα άψογο iOS ή ένα άψογο macOS κλπ. Με νοιάζει να δω με ποιο τρόπο η συνεργασία τους θα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη.
Από το γρήγορο ξεκλείδωμα του mac μέσω του Apple Watch μέχρι το ενιαίο clipboard και από το iCloud Desktop μέχρι την απόκρυψη εφαρμογών.
Βέβαια όλο αυτό το θέμα με την απόκρυψη εφαρμογών δεν πιστεύω ότι είναι τόσο για τον απλό καθημερινό χρήστη, όσο για μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν δικά τους clients για mails ή άλλες δικές τους εφαρμογές για Planning κλπ.
Και εσύ ως επαγγελματίας το καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα αυτό.
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:36
μπορει να παραμενω χρηστης μονο iphone αλλα οι αλλαγες και οι βελτιωσεις ειναι παντα καλοδεχουμενες ( παραμενει απλοικο σε σχεση με το android) . ολα πλεον εχουν φτασει σε ενα κορεσμο οποτε λογικο να μην δινουν με το κιλο πραγματα οπως παλια! Επισης ποιος μου λεει οτι χθες δεν μας τα εδειξε ολα γιατι θελει να δωσει εμφαση με τον ερχομο του 7 σε καποια features.!!
Τεσπα, καποιοι που υποστηριζουν οτι η apple εχει μπει σε ροη κατρακυλας και οτι δεν ηταν σαν τον jobs , επιλογες υπαρχουν & λεγεται android.... δεν χρειαζεται σε καθε προταση να το κοπανανε. ( ακουσα σε αλλο forum οτι κακος σταματησε το Update του 4S... ορισμενοι κραζουν οταν τους δινεται κατι κλπ κραζουν γιατι σταματαει )
Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:40
http://www.apple.com...ack/iphone.html
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες