Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 5 ψήφοι

Apple @ WWDC 2016

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:49

Μα αντικειμενικά αυτό περιμένεις πια από την Apple (τουλάχιστον εγώ).

Δεν με νοιάζει να δω ενα άψογο iOS ή ένα άψογο macOS κλπ. Με νοιάζει να δω με ποιο τρόπο η συνεργασία τους θα κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη.

Από το γρήγορο ξεκλείδωμα του mac μέσω του Apple Watch μέχρι το ενιαίο clipboard και από το iCloud Desktop μέχρι την απόκρυψη εφαρμογών.

Βέβαια όλο αυτό το θέμα με την απόκρυψη εφαρμογών δεν πιστεύω ότι είναι τόσο για τον απλό καθημερινό χρήστη, όσο για μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν δικά τους clients για mails ή άλλες δικές τους εφαρμογές για Planning κλπ.

Και εσύ ως επαγγελματίας το καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα αυτό.

δυστυχώς στις επαγγελματικές δραστηριότητες υπάρχει ενα πρόβλημα με την συμβατότητα. Αλλα πχ η εταιρία μου μας έχει πει πως μόλις παρουσιαστεί το επόμενο iPhone θα αλλάξουν τα Samsung που έχουμε τα τελευταία δυο χρόνια με iPhone. Άλλες εταιρίες που ξέρω έχουν ήδη iMac στα γραφεία τους. Όποτε ειναι ανάλογα με την εταιρία. Δεν παύει όμως στην προσωπική χρήση αυτή η συνεννόηση και λειτουργία μεταξύ των συσκευών να ειναι καταπληκτικό feature. Το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Παρεπιπτόντως η Siri στο MacOs ειναι καταπληκτική..:) απλα δεν εχω βρει ακομα τα tabs πως δουλεύουν. Αλλα είμαι και στην δουλειά και δεν μπορώ να ψαχουλεύω πολυ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:53

Οκ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Μου φαίνεται ως ένα minor update του λογισμικού από την έκδοση 9. Από κει και πέρα το τι θα ήθελα να βάλουν δεν είναι κάτι που εγώ φίλτατε Reaver πρέπει να σκεφτώ. Αυτοί πρέπει να σκεφτούν 4,5 λόγους να με πείσουν να αναβαθμιστώ. Εγώ είμαι ο καταναλωτής. Π.χ. ήμουν κάτοχος του 3g, η μπροστινή κάμερα και το facetime καθώς και το imessage ήταν ένας λόγος να αναβαθμιστώ στο iphone 4 καθώς στο 3g δεν είχα την δυνατότητα να τραβήξω video. Από την μεταστροφή και την επιστροφή μου στο 6 πάλι τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο γιατί να το επιλέξω ως προς το software καθώς το ios ωρίμασε.  Εμένα στο κομμάτι του software δεν με κάλυψαν. Εάν τα μηνύματα να αναβαθμιστούν αλα facebook, το home αποτελούν την επιτομή της αναβάθμισης, τότε δηλώνω alien και άσχετος από το κομμάτι των αναβαθμίσεων. Περιμένω να δω και το hardware ώστε να έχω μια πιο τεκμηριωμένη άποψη.

Για να μην με λέτε όμως τελείως αρνητικό θα το πάω apple vs apple. Θεωρείτε πως μετατρέποντας το ρολόι σε πολύ πιο γρήγορο δεν είναι ένας λόγος να αναβαθμίσεις? Εκεί γιατί δεν λέμε τίποτα? 

#528   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 14/06/2016 - 14:56

δυστυχώς στις επαγγελματικές δραστηριότητες υπάρχει ενα πρόβλημα με την συμβατότητα. Αλλα πχ η εταιρία μου μας έχει πει πως μόλις παρουσιαστεί το επόμενο iPhone θα αλλάξουν τα Samsung που έχουμε τα τελευταία δυο χρόνια με iPhone. Άλλες εταιρίες που ξέρω έχουν ήδη iMac στα γραφεία τους. Όποτε ειναι ανάλογα με την εταιρία. Δεν παύει όμως στην προσωπική χρήση αυτή η συνεννόηση και λειτουργία μεταξύ των συσκευών να ειναι καταπληκτικό feature. Το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς. Παρεπιπτόντως η Siri στο MacOs ειναι καταπληκτική.. :) απλα δεν εχω βρει ακομα τα tabs πως δουλεύουν. Αλλα είμαι και στην δουλειά και δεν μπορώ να ψαχουλεύω πολυ.

Σιγά σιγά και με αργά βήματα όλες οι εταιρείες κινούνται προς τα εκεί.

Για παράδειγμα, μετά το τέλος των BB δημιουργήθηκε ένα κενό στο θέμα των επαγγελματικών mail π.χ. το οποίο όπως φαίνεται αρχίζουν να λύνουν με δικά τους Apps τα οποία συνήθως τρέχουν πάνω στο iOS. Αυτό προφανώς κάνει την stock εφαρμογή άχρηστη σε ένα βαθμό. Τώρα με το iOS 10 δεν θα υπάρχει καν στην οθόνη σου λοιπόν.

Αντίστοιχα και για πολλά άλλα πράγματα.

Η Siri φαίνεται να οριμάζει σαν σύνολο και να γίνεται όντως personal assistant αφού ξεφεύγει από τη σφαίρα του "πες μου τι ταινίες παίζει σήμερα" και "ποσέ έληξε ο Χ αγώνας" και αρχίζει να απλώνεται σε όλο το λειτουργικό. (Αυτό που βλέπουμε σήμερα στο iOS θα το δούμε σύντομα και στο mac). Σκέψου για παράδειγμα να κάθεσαι στον υπολογιστή σου και κάνοντας μια συνομιλία με τη Siri να ετοιμάζεται ένα σχέδιο σε CAD ή να συμπληρώνεται ένα Spreadsheet. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#529   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 15:10

Σιγά σιγά και με αργά βήματα όλες οι εταιρείες κινούνται προς τα εκεί.

Για παράδειγμα, μετά το τέλος των BB δημιουργήθηκε ένα κενό στο θέμα των επαγγελματικών mail π.χ. το οποίο όπως φαίνεται αρχίζουν να λύνουν με δικά τους Apps τα οποία συνήθως τρέχουν πάνω στο iOS. Αυτό προφανώς κάνει την stock εφαρμογή άχρηστη σε ένα βαθμό. Τώρα με το iOS 10 δεν θα υπάρχει καν στην οθόνη σου λοιπόν.

Αντίστοιχα και για πολλά άλλα πράγματα.

Η Siri φαίνεται να οριμάζει σαν σύνολο και να γίνεται όντως personal assistant αφού ξεφεύγει από τη σφαίρα του "πες μου τι ταινίες παίζει σήμερα" και "ποσέ έληξε ο Χ αγώνας" και αρχίζει να απλώνεται σε όλο το λειτουργικό. (Αυτό που βλέπουμε σήμερα στο iOS θα το δούμε σύντομα και στο mac). Σκέψου για παράδειγμα να κάθεσαι στον υπολογιστή σου και κάνοντας μια συνομιλία με τη Siri να ετοιμάζεται ένα σχέδιο σε CAD ή να συμπληρώνεται ένα Spreadsheet.

συμφωνω απόλυτα. Έχουμε να δούμε πολλά στον τομέα της τεχνολογίας.

#530   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 15:14

Οκ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Μου φαίνεται ως ένα minor update του λογισμικού από την έκδοση 9. Από κει και πέρα το τι θα ήθελα να βάλουν δεν είναι κάτι που εγώ φίλτατε Reaver πρέπει να σκεφτώ. Αυτοί πρέπει να σκεφτούν 4,5 λόγους να με πείσουν να αναβαθμιστώ. Εγώ είμαι ο καταναλωτής. Π.χ. ήμουν κάτοχος του 3g, η μπροστινή κάμερα και το facetime καθώς και το imessage ήταν ένας λόγος να αναβαθμιστώ στο iphone 4 καθώς στο 3g δεν είχα την δυνατότητα να τραβήξω video. Από την μεταστροφή και την επιστροφή μου στο 6 πάλι τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο γιατί να το επιλέξω ως προς το software καθώς το ios ωρίμασε. Εμένα στο κομμάτι του software δεν με κάλυψαν. Εάν τα μηνύματα να αναβαθμιστούν αλα facebook, το home αποτελούν την επιτομή της αναβάθμισης, τότε δηλώνω alien και άσχετος από το κομμάτι των αναβαθμίσεων. Περιμένω να δω και το hardware ώστε να έχω μια πιο τεκμηριωμένη άποψη.

Για να μην με λέτε όμως τελείως αρνητικό θα το πάω apple vs apple. Θεωρείτε πως μετατρέποντας το ρολόι σε πολύ πιο γρήγορο δεν είναι ένας λόγος να αναβαθμίσεις? Εκεί γιατί δεν λέμε τίποτα?

η ερώτηση μου δεν ήταν σαρκαστικη φίλε bill. Απο περιέργεια ρώτησα να δω μήπως εχεις καμία καλή ιδέα. :) οι τεράστιες αλλαγές ειναι αρκετά δύσκολο να έρθουν πλέον. Έχει κορεστεί το smartphone αυτο κάθε αυτο και ειναι δύσκολο να βάλει οποιαδήποτε εταιρία κατι εξωφρενικό πλέον. Όποτε βελτιώνουν τις ήδη υπάρχουσες λειτουργίες. Εξ ου και ο όρος αναβάθμιση. Το ρολόι ειναι κατι πολυ καινουργιο και έχει χώρο για βελτίωση και νέα πράγματα πολυ πιο εύκολα απο το τηλέφωνο. Εγω χάρηκα παρά πολυ με τις προσθήκες σε όλα τα λογισμικά, βρίσκομαι εκτός Ελλάδας όποτε η χρήση περισσότερων features το κάνει ακομα πιο ευχάριστο το όλο θέμα.

#531   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 14/06/2016 - 15:16

παιδια μετα απο μιση μερα χρηση οφειλω να πω πως ειμαι απογοητευμενος. το ios ηταν refined και προσεγμενο. φαινεται πως εχει γινει υπερβολικο με πολλα features τα οποια δεν θα χρησιμοποιησω ποτε και νομιζω πως και εσεις το ιδιο. κριμα γιατι ηταν μεγαλη ευκαιρια για κατι καλο μιας και ειναι η δεκατη εκδοση.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#532   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/06/2016 - 15:50

παιδια μετα απο μιση μερα χρηση οφειλω να πω πως ειμαι απογοητευμενος. το ios ηταν refined και προσεγμενο. φαινεται πως εχει γινει υπερβολικο με πολλα features τα οποια δεν θα χρησιμοποιησω ποτε και νομιζω πως και εσεις το ιδιο. κριμα γιατι ηταν μεγαλη ευκαιρια για κατι καλο μιας και ειναι η δεκατη εκδοση.

αν ζουσες στο εξωτερικο ισως τα χρησιμοποιουσες παραπανω...μιας και καποιο features δεν ειναι διαθεσιμα στην χωρα μας. το μονο αχρηστο στην παρουσα φαση ειναι για τα εξυπνα σπιτια...που σε λιγα χρονια θα ειναι φυσιολογικα.

τι παραπανω ηθελες να δεις?

Τελευταία επεξεργασία από: PariS21, 14/06/2016 - 15:51

#533   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:26

ζω στο εξωτερικο :) ειμαι μεταξυ αγγλιας και τσεχιας ολη την ωρα! απο ελλαδα δεν παιζει ποτε :P και επειδη σπουδαζω εδω με λοιπους ξενους και τα features για τους αλλους σε ενημερωνω πως τα χρησιμοποιουνε οσο και εγω δλδ σχεδον καθολου (βλ. 3d touch). περιμενα να διορθωσουν αυτα που θελουν πραγματικη δουλεια οπως το να μπορω να βαλω οτι χρειαζεται στο notification center και αυτα τα widgets να μπορω να τα βαλω στην οθονη αφετηριας. Επισης να διορθωσουν το battery saver ωστε να κανει πραγματικη δουλεια και να κανουν το apple music ξεχωριστο app μιας και εγω που δεν θελω συνδρομη επειδη εχω ολα τα αρχεια στην συσκευη μου να μην χρειαζεται να απορριψω 15 φορες το οτι δεν θελω να κανω συνδρομη ( και ας εχω κλειστο το apple music απο τις ρυθμισεις.) θελω επισης το photos app να εχει την λειτουργικοτητα που ειχε το iphoto και να μην ειναι ενα tool για να κανει edit μονο selfies. το οτι τα μηνυματα μοιαζουν με το messenger δεν ειναι για το update του λογισμικου. ουτε η σιρι εχει βελτιωθει αρκετα. ο βοηθος που παρουσιασε η google εμβαθυνει πολυ παραπανω απο οσο η σιρι.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#534   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:29

επισης κατι πολυ χρησιμο θα ηταν ενα MANUAL CAMERA MODE. Όπως έχουν όλα τα σοβαρα τηλεφωνα του ανταγωνισμού :) α και στις μεγαλες συκσευες αληθινο multitasking. οπως στο ipad ετσι και στο 6(S) plus 

Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 14/06/2016 - 16:32

#535   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:34

Πράγματι οι λειτουργίες της καμερες ειναι απλοηκότατες , επίσης κάποια widget θα μπορούσαν να πάρουν θέση κι αυτά .... Τέλος πάντων , σταθερότητα υπεράνο όλων...

#536   krete

krete

iPH Enthousiast

• 598 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:39

Ναι και εγώ θα ήθελα ένα manual Mode στην κάμερα, από εκεί και πέρα πάντα σε κάθε παρουσίαση καινούργιου ios θα υπάρχουν γκρίνιες κάποιες δικαιολογημενες και κάποιες άλλες όχι

Sent from my iPhone

#537   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:45

Και εγώ θα ήθελα μια σαραντάρα παρθένα αλλά που η Apple

#538   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:48

χαχαχαχαχαχαχαχα

#539   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:49

φυσικά δεν χαλάω το jb μου γι'αυτά τα ψιλοπργματακια....το 9.0.2. ζεί !!!

#540   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 14/06/2016 - 16:50

Τέλειωσαν τα like.

Αλλά γιατί 40άρα? τόσο άχτι πια?

Η Apple κακώς για 10η φορά δεν άφησε το Bluetooth ελεύθερο. Εγώ ρε φίλε θέλω κάθε επεισόδιο να του GoT να το μεταφέρω από το κινητό μου στο ipad μου. Χαζομάρες όπως AirDrop δεν μου αρέσουν...

ΝΟΤ...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5