Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω:
- Η Apple είναι πίσω από τον ανταγωνισμό
- Γιατί δεν βάζει αυτό όπως και οι άλλοι;
- Σταμάτησε το innovation και απλά ακολουθεί
- Η Apple πάει για εξαφάνιση - κλείσιμο κλπ
- Οι άλλοι βγάζουν καλύτερα πράγματα και η Apple κοιτάει μονο να βελτιώσει τα Messages.
(προφανώς όλα τα σχόλια έχουν να κάνουν με το iOS 10 , λόγω και της φύσης του forum)
Έστω ότι είναι έτσι. Έστω ότι αυτή η εταιρεία τα κάνει όλα λάθος. Έστω ότι το iOS 10 είναι ότι χειρότερο και "θα τρίζουν τα κόκαλα του συγχωρεμένου".
Εμένα ας μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα:
Γιατί από όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά είναι ζήτημα αν 1 ή 2 θα αλλάξουν στρατόπεδο;
Γιατί αφού δεν ικανοποιούνται, οι πιο πολλοί, συνεχίζουν να μένουν στο Apple Ecosystem; Και στο τέλος, έχετε σκεφθεί κατά πόσο όλα αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός είναι χρήσιμα στην καθημερινή σας ζωή;
Ας πάρουμε για παράδειγμα το "Real Multitasking" (κοινώς θέλετε split view /dual window αλλά ας το πούμε Real/True Multitasking για να νιώσετε ωραία). Σε μια οθόνη όπως του iPad/iPad Pro έχει λογική να τρέχεις 2 παράθυρα π.χ. browser & notes ώστε να κάνεις παράλληλα τη δουλειά σου. Σε μια μικρή οθονούλα όπως αυτή του Plus τι θα κάνετε; Τι θα πρωτοβλέπετε;
Θέλω μια απάντηση με επιχειρήματα και όχι απαντήσεις του στυλ "Εγώ το θέλω, τι σε νοιάζει" ή "Ας το έβαζε και ας ήταν άχρηστο".