Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 5 ψήφοι

Apple @ WWDC 2016

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:21

Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω:

- Η Apple είναι πίσω από τον ανταγωνισμό

- Γιατί δεν βάζει αυτό όπως και οι άλλοι;

- Σταμάτησε το innovation και απλά ακολουθεί

- Η Apple πάει για εξαφάνιση - κλείσιμο κλπ

- Οι άλλοι βγάζουν καλύτερα πράγματα και η Apple κοιτάει μονο να βελτιώσει τα Messages.

(προφανώς όλα τα σχόλια έχουν να κάνουν με το iOS 10 , λόγω και της φύσης του forum)

Έστω ότι είναι έτσι. Έστω ότι αυτή η εταιρεία τα κάνει όλα λάθος. Έστω ότι το iOS 10 είναι ότι χειρότερο και "θα τρίζουν τα κόκαλα του συγχωρεμένου".

Εμένα ας μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα:

Γιατί από όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά είναι ζήτημα αν 1 ή 2 θα αλλάξουν στρατόπεδο;

Γιατί αφού δεν ικανοποιούνται, οι πιο πολλοί, συνεχίζουν να μένουν στο Apple Ecosystem; Και στο τέλος, έχετε σκεφθεί κατά πόσο όλα αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός είναι χρήσιμα στην καθημερινή σας ζωή;

Ας πάρουμε για παράδειγμα το "Real Multitasking" (κοινώς θέλετε split view /dual window αλλά ας το πούμε Real/True Multitasking για να νιώσετε ωραία). Σε μια οθόνη όπως του iPad/iPad Pro έχει λογική να τρέχεις 2 παράθυρα π.χ. browser & notes ώστε να κάνεις παράλληλα τη δουλειά σου. Σε μια μικρή οθονούλα όπως αυτή του Plus τι θα κάνετε; Τι θα πρωτοβλέπετε;

Θέλω μια απάντηση με επιχειρήματα και όχι απαντήσεις του στυλ "Εγώ το θέλω, τι σε νοιάζει" ή "Ας το έβαζε και ας ήταν άχρηστο".

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:26

ενα πολυ απλό παράδειγμα χρήσης. youtube + κάτι αλλο μονο και μονο για να παιζει στο background.

όσο για το γιατί δεν φευγω εγώ απο την apple επειδη δεν ικανοποιουμαι αρκετα ο λόγος είναι ότι το οικοσυστημα σαν σύνολο είναι ανίκητο και αυτο δεν το αρνείται κανένας. Εγώ απο το mac δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα και ειδικα το macos sierra φαινεται εξαιρετικό. το iOS είναι που έχει μείνει λίγο πίσω. τέλος, το iPad επίσης ικανοποιεί αυτά που χρειάζομαι και είναι σκυλί απο αποψη επιδοσεων (για το προ 9.7 μιλαω που ηρθε σημερα). Τώρα τα υπολοιπα θα τα δουμε το χρονο.

Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 14/06/2016 - 17:28

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#543   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:27

Ας έβαζε ενα theme store και τίποτα άλλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#544   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:28

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν φταίει η Apple αν το youtube δεν δίνει background usage και ούτε είναι υποχρεωμένη να κάνει κάτι για αυτό;

#545   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:29

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν φταίει η Apple αν το youtube δεν δίνει background usage και ούτε είναι υποχρεωμένη να κάνει κάτι για αυτό;

το καταλαβαίνω οτι δεν ειναι υποχρεωμενη αλλα ελπιζω να βλεπεις οτι απλα σου δινω ενα πολυ απλο πρακτικό και χρησιμο παραδειγμα ετσι. ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#546   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:32

Συνομιλία με φίλους σε γκρουπ στο viber (οχι 1-2 μηνύματα, μιλάω για συνομιλία επι ωρα) και ταυτόχρονα σερφάρισμα σε tapatalk/internet

#547   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:33

whatsapp και σαφαρι επισης κατα τον ιδιο τροπο. και ασχετο. για τριτη χρονια μενει το watchOS χωρις την δυνατοτητα custom watchfaces. θεε μου. 

Τελευταία επεξεργασία από: SOTKOTMAC, 14/06/2016 - 17:35

#548   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:35

το καταλαβαίνω οτι δεν ειναι υποχρεωμενη αλλα ελπιζω να βλεπεις οτι απλα σου δινω ενα πολυ απλο πρακτικό και χρησιμο παραδειγμα ετσι. ειναι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο.

Συνεχίζω να το θεωρώ άχρηστο όμως. Ειδικά με τόσα streaming apps. 

Εκτός αν μου λες ότι θες να βλέπεις ένα βίντεο σε 2,5 ίντσες( ίσως λέω και πολύ) και σε άλλες 2,5 ίντσες να κάνεις κάτι άλλο. ΟΚ πάω πάσο τότε.

Συνομιλία με φίλους σε γκρουπ στο viber (οχι 1-2 μηνύματα, μιλάω για συνομιλία επι ωρα) και ταυτόχρονα σερφάρισμα σε tapatalk/internet

Έστω ότι δεν σε βολεύει το quick reply. 

Πάρε μπροστά σου ένα 6(S) Plus, βάλτο οριζόντια, βάλε στη μισή οθόνη Viber/Watsapp και στην άλλη μισή Safari/Tapatalk, πρόσθεσε από κάτω το οριζόντιο πληκτρολόγιο, πες μου τι βλέπεις.

#549   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:35

για αυτο υπάρχουν τα notifications που δεν πιάνουν μόνιμα χώρο. Κατεβαίνει, απαντάς και φεύγει.

#550   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:36

Εκτός αν μου λες ότι θες να βλέπεις ένα βίντεο σε 2,5 ίντσες( ίσως λέω και πολύ) και σε άλλες 2,5 ίντσες να κάνεις κάτι άλλο. ΟΚ πάω πάσο τότε.

Έστω ότι δεν σε βολεύει το quick reply.

Πάρε μπροστά σου ένα 6(S) Plus, βάλτο οριζόντια, βάλε στη μισή οθόνη Viber/Watsapp και στην άλλη μισή Safari/Tapatalk, πρόσθεσε από κάτω το οριζόντιο πληκτρολόγιο, πες μου τι βλέπεις.

το πληκτρολόγιο..:)

#551   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:37

με νοιαζει να streamαρω το βιντεο σε 1 ινστα και ολο το υπολοιπο να το χρησιμοποιω για κατι αλλο. (προσωπικα για μουσικη το θελω) 

#552   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:38

για αυτο υπάρχουν τα notifications που δεν πιάνουν μόνιμα χώρο. Κατεβαίνει, απαντάς και φεύγει.

ναι αλλα αυτο κατα ποσο βολευει σε ομαδικη συνομιλια με πολλα μηνυματα να ερχονται συνεχεια δεν ξερω..

#553   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:38

με νοιαζει να streamαρω το βιντεο σε 1 ινστα και ολο το υπολοιπο να το χρησιμοποιω για κατι αλλο. (προσωπικα για μουσικη το θελω) 

τότε δεν σου φταίει η Apple που δεν βάζει Multitasking , αλλά η Google που δεν ενεργοποιεί το Background Usage στο YouTube. 

#554   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:39

και γιατι να τρως την μια ίντσα και απλα η εφαρμογή να μην το κάνει απο πίσω όπως ολες οι άλλες; Apple Music, Spotify κτλ. Η εφαρμογή φταίει σε αυτο οχι το multitasking.

#555   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:40

ναι αλλα αυτο κατα ποσο βολευει σε ομαδικη συνομιλια με πολλα μηνυματα να ερχονται συνεχεια δεν ξερω..

το s7 έχει split screen. Άμα βάλεις κατι με πληκτρολόγιο δεν υπάρχει χώρος για τίποτα. Ενα αστείο ειναι. Το 35% της οθόνης ειναι το πληκτρολόγιο. Μετά δεν βλέπεις κάνει το τελευταίο μυνημα γιατι δεν υπάρχει χώρος. Αυτές ειναι οι καινοτομίες που σας λείπουν απο το android?

Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 14/06/2016 - 17:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4