Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 5 ψήφοι

Apple @ WWDC 2016

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
608 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:41

Για 9.3.3 ξέρουμε το πότε;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:41

ευχαριστω που μου λυσατε και οι δυο το προβλημα :) νομιζω το spotify θα δωσει την λυση. παρόλα αυτα επιμενω πως θα ηταν χρησιμο να υπαρχει στο μεγαλο iphone σαν feature. στο 6 και στο se οντως δεν υπαρχει νοημα.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#558   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:43

ευχαριστω που μου λυσατε και οι δυο το προβλημα :) νομιζω το spotify θα δωσει την λυση. παρόλα αυτα επιμενω πως θα ηταν χρησιμο να υπαρχει στο μεγαλο iphone σαν feature. στο 6 και στο se οντως δεν υπαρχει νοημα.

ειναι άχρηστη απολύτως λειτουργία. Στο λέω εγω με s7 που το εχω. Στο iPad Pro ειναι καταπληκτικό. Στο τηλέφωνο παρα πολυ δύσχρηστο. Αν χρησιμοποιείς YouTube μόνο για μουσική υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που δεν θα σου τρώνε τα δεδομένα τόσο και με περισσότερες επιλογές γύρω απο την μουσική.

#559   Fasolia

Fasolia

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:44

με νοιαζει να streamαρω το βιντεο σε 1 ινστα και ολο το υπολοιπο να το χρησιμοποιω για κατι αλλο. (προσωπικα για μουσικη το θελω)

Το app του YouTube δεν σε αφήνει να παίζεις μουσική στο background. Γιατί δεν δοκιμάζεις να κατεβάσεις ένα άλλο app για YouTube το οποίο παίζει ήχο στο background. Αυτό χρησιμοποιώ εγώ χρόνια τώρα. Πάντως αν δεν κάνω λάθος κ στα android αν βγεις από την official εφαρμογή του YouTube πάλι δεν παίζει ο ήχος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#560   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:46

Ξέρεις τι γίνεται; Είναι σαν τα features επί Galaxy S3/S4 που κούναγες τα χέρια να αλλάξεις φωτογραφίες.

Θα το χρησιμοποιήσεις μια φορά να το δουν οι φίλοι σου και μετά θα μείνει εκεί.

"Features για τα Features" θα το έλεγα. 

Στα iPad όντως μπορεί να αυξήσει το "Productivity" κάποιου, στο iPhone δεν πρόκειται.

Όπως λέει και ο Reaver από πάνω, επειδή και εγώ έχω βρεθεί με S4/S6 αλλά και με συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη όπως Note 2/Note 3 (που είναι ίδια με το Plus) είναι απλά για να υπάρχει.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#561   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:47

παιδες το σεβομαι εχετε δικιο. ελπιζω ομως σε αυτα που ειπα στην προηγουμενη σελιδα να συμφωνειτε και εσεις μιας και δεν μου τα σχολιασατε.

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#562   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 17:50

παιδες το σεβομαι εχετε δικιο. ελπιζω ομως σε αυτα που ειπα στην προηγουμενη σελιδα να συμφωνειτε και εσεις μιας και δεν μου τα σχολιασατε.

Αν λες το κομμάτι για το οικοσύστημα (δεν το είδα πριν) έχεις δίκιο.

Είναι αυτό που συζητάγαμε και πιο πριν. Είναι συνολική η εξέλιξη. Μπορεί αν την πάρεις τμηματικά (iOS, watchOS, macOS, tvOS) να σου φαίνεται μικρή, αλλά αν δεις τη μεγάλη εικόνα καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Οι "αδικημένοι" είναι αυτοί που έχουν μόνο iPhone π.χ. που βλέπουν λίγα πράγματα σε σχέση με εμάς.

#563   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:00

Τέλειωσαν τα like.
Αλλά γιατί 40άρα? τόσο άχτι πια?

Η Apple κακώς για 10η φορά δεν άφησε το Bluetooth ελεύθερο. Εγώ ρε φίλε θέλω κάθε επεισόδιο να του GoT να το μεταφέρω από το κινητό μου στο ipad μου. Χαζομάρες όπως AirDrop δεν μου αρέσουν...

ΝΟΤ...!

Πέρα από την πλάκα open Bluetooth πολύ δύσκολο για την Apple να το δώσει. Και με εμένα θα μου άρεσε να έχω OTG όπως στα android αλλά τι να κάνουμε. Η λύση είναι αγοράζεις usbstick που έχουν βγάλει 2-3 εταιρίες με lightning και microusb και με την αντίστοιχη εφαρμογή που έχουν στο AppStore και κανείς την δουλειά σου. Βέβαια οι τιμές είναι στο θεό και δεν έχουν καμία σχέση με τις microsd class 10 στα 64GB.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 14/06/2016 - 18:05

#564   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:09

Αν λες το κομμάτι για το οικοσύστημα (δεν το είδα πριν) έχεις δίκιο.

Είναι αυτό που συζητάγαμε και πιο πριν. Είναι συνολική η εξέλιξη. Μπορεί αν την πάρεις τμηματικά (iOS, watchOS, macOS, tvOS) να σου φαίνεται μικρή, αλλά αν δεις τη μεγάλη εικόνα καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Οι "αδικημένοι" είναι αυτοί που έχουν μόνο iPhone π.χ. που βλέπουν λίγα πράγματα σε σχέση με εμάς.

ε ναι το οικοσύστημα δεν συγκρίνεται σαν σύνολο με τίποτα.

#565   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:20

ε ναι το οικοσύστημα δεν συγκρίνεται σαν σύνολο με τίποτα.

γιατι τι παραπανω θα κερδιζα αν ειχα και ipad και mac κτλπ?

#566   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:23

Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω:

- Η Apple είναι πίσω από τον ανταγωνισμό

- Γιατί δεν βάζει αυτό όπως και οι άλλοι;

- Σταμάτησε το innovation και απλά ακολουθεί

- Η Apple πάει για εξαφάνιση - κλείσιμο κλπ

- Οι άλλοι βγάζουν καλύτερα πράγματα και η Apple κοιτάει μονο να βελτιώσει τα Messages.

(προφανώς όλα τα σχόλια έχουν να κάνουν με το iOS 10 , λόγω και της φύσης του forum)

Έστω ότι είναι έτσι. Έστω ότι αυτή η εταιρεία τα κάνει όλα λάθος. Έστω ότι το iOS 10 είναι ότι χειρότερο και "θα τρίζουν τα κόκαλα του συγχωρεμένου".

Εμένα ας μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα:

Γιατί από όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά είναι ζήτημα αν 1 ή 2 θα αλλάξουν στρατόπεδο;

Γιατί αφού δεν ικανοποιούνται, οι πιο πολλοί, συνεχίζουν να μένουν στο Apple Ecosystem; Και στο τέλος, έχετε σκεφθεί κατά πόσο όλα αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός είναι χρήσιμα στην καθημερινή σας ζωή;

Ας πάρουμε για παράδειγμα το "Real Multitasking" (κοινώς θέλετε split view /dual window αλλά ας το πούμε Real/True Multitasking για να νιώσετε ωραία). Σε μια οθόνη όπως του iPad/iPad Pro έχει λογική να τρέχεις 2 παράθυρα π.χ. browser & notes ώστε να κάνεις παράλληλα τη δουλειά σου. Σε μια μικρή οθονούλα όπως αυτή του Plus τι θα κάνετε; Τι θα πρωτοβλέπετε;

Θέλω μια απάντηση με επιχειρήματα και όχι απαντήσεις του στυλ "Εγώ το θέλω, τι σε νοιάζει" ή "Ας το έβαζε και ας ήταν άχρηστο".

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου θα αντιστρέψω την ερώτησή σου για να είμαστε δίκαιοι με όλους. Γιατί να θεωρούμε ότι αυτά που βάζει η Apple στις αναβαθμίσεις είναι χρήσιμα για τους περισσότερους ενώ οι άλλοι γεμίζουν τα κινητά τους με ανούσιες λειτουργίες; Πόσες από τις εφαρμογές της Apple μας χρειάζονται πραγματικά; Θα αναφερθώ μόνο στο πρόσφατο ios10 για να μη χρονοτριβώ..τί από όλα όσα παρουσίασε μας είναι απαραίτητο όχι μόνο για εμάς που μένουμε Ελλάδα αλλά για όλο τον κόσμο! Μήπως η εφαρμογή home; Τα μεγάλα και εφετζίδικα emoji; το ανούσιο (ακόμα) 3d touch; το να σου φτιάχνει μόνο του το κινητό παρουσιάσεις των άλμπουμ με μουσική υπόκρουση; Το να κάνεις κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να καλείς ταξί από την ίδια εφαρμογή επειδή βαριέσαι να πάρεις ένα τηλέφωνο; 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πλέον έχουμε ξεφύγει από τη σφαίρα του απαραίτητου και ουσιώδους και περνάμε μια φάση απλών αναβαθμίσεων και προσθηκών στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.Οπότε ότι προσθέτουν από δω και πέρα καλοδεχούμενο είναι και ας σταματήσουμε επιτέλους να γκρινιάζουμε γιατι δεν έβαλε το ένα ή το άλλο. Ούτως η άλλως η εποχή που αγόραζες Iphone για να έχεις ένα απλοϊκό και απροβλημάτιστο λειτουργικό έχει περάσει ανεπιστρεπτί !

#567   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:34

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου θα αντιστρέψω την ερώτησή σου για να είμαστε δίκαιοι με όλους. Γιατί να θεωρούμε ότι αυτά που βάζει η Apple στις αναβαθμίσεις είναι χρήσιμα για τους περισσότερους ενώ οι άλλοι γεμίζουν τα κινητά τους με ανούσιες λειτουργίες; Πόσες από τις εφαρμογές της Apple μας χρειάζονται πραγματικά; Θα αναφερθώ μόνο στο πρόσφατο ios10 για να μη χρονοτριβώ..τί από όλα όσα παρουσίασε μας είναι απαραίτητο όχι μόνο για εμάς που μένουμε Ελλάδα αλλά για όλο τον κόσμο! Μήπως η εφαρμογή home; Τα μεγάλα και εφετζίδικα emoji; το ανούσιο (ακόμα) 3d touch; το να σου φτιάχνει μόνο του το κινητό παρουσιάσεις των άλμπουμ με μουσική υπόκρουση; Το να κάνεις κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να καλείς ταξί από την ίδια εφαρμογή επειδή βαριέσαι να πάρεις ένα τηλέφωνο; 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πλέον έχουμε ξεφύγει από τη σφαίρα του απαραίτητου και ουσιώδους και περνάμε μια φάση απλών αναβαθμίσεων και προσθηκών στις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.Οπότε ότι προσθέτουν από δω και πέρα καλοδεχούμενο είναι και ας σταματήσουμε επιτέλους να γκρινιάζουμε γιατι δεν έβαλε το ένα ή το άλλο. Ούτως η άλλως η εποχή που αγόραζες Iphone για να έχεις ένα απλοϊκό και απροβλημάτιστο λειτουργικό έχει περάσει ανεπιστρεπτί !

Καταλαβαίνω τι λες. Αλλά προσωπικά δεν κοίταξα το εξωτερικό κομμάτι της παρουσίασης (που ήταν αυτό που λες: Να κλείνεις τραπέζι, να να να), αλλά το γεγονός ότι ανοίγουν αρκετά APIs στους Developers κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει το iOS (και κυρίως την αλληλεπίδρασή μας με τις εφαρμογές) σε άλλο επίπεδο.

Από τις εφαρμογές της Apple μπορείς πια να επιλέξεις πόσες σου χρειάζονται και τις υπόλοιπες να τις αποκρύψεις (μην μιλήσουμε πάλι για τη διαγραφή, αφού μιλάμε για 150mb περίπου)

Δεν μένω στα iMessages και το αν θα στέλνω 3 φορές μεγαλύτερα emojis, αλλά θα ήθελα να δω τις πλατφόρμες παραγγελιών που έχουμε στην Ελλάδα να έκαναν μια ανάπτυξη για iMessages ώστε να μπορώ εγώ με τους φίλους μου σε ένα Group Chat να κάνουμε μια παραγγελία χωρίς να κάθεται ένας να γράφει τι θέλει όλη η παρέα. 

Θα μου άρεσε όταν με καλεί η οποιαδήποτε εταιρεία για προσφορές να ξέρω ότι είναι αυτή και να μη σηκώνω το τηλέφωνό μου.

Μου αρέσει που θα κάνω Copy ένα κείμενο στον υπολογιστή μου και θα το κάνω Paste στο κινητό/tablet και ανάποδα (γιατί αλήθεια πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να σου έχουν στείλει έναν κωδικό με SMS και να κάθεσαι να τον αντιγράφεις στον υπολογιστή).

Συμφωνώ ότι όλες οι προσθήκες πρέπει να είναι καλοδεχούμενες και να σταματήσει η μίρλα για ότι δεν προστίθεται. 

#568   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2016 - 18:53

γιατι τι παραπανω θα κερδιζα αν ειχα και ipad και mac κτλπ?

πολλα

#569   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 14/06/2016 - 19:07

Πέρα από την πλάκα open Bluetooth πολύ δύσκολο για την Apple να το δώσει. Και με εμένα θα μου άρεσε να έχω OTG όπως στα android αλλά τι να κάνουμε. Η λύση είναι αγοράζεις usbstick που έχουν βγάλει 2-3 εταιρίες με lightning και microusb και με την αντίστοιχη εφαρμογή που έχουν στο AppStore και κανείς την δουλειά σου. Βέβαια οι τιμές είναι στο θεό και δεν έχουν καμία σχέση με τις microsd class 10 στα 64GB.

Και δεν θα το δώσει ποτέ. Πλάκα έκανα και εγώ. Πήρα το 64άρι αυτή τη φορά, και πλέον προσπαθώ να μεταφέρω όλα τα αναγκαία έγγραφα στο iCloud Drive. Ταινίες και τέτοιες ιστορίες ανήκουν στο παρελθόν και λίγο ακόμα στο παρόν. Με μία συνδρομή στο Netflix, και είμαι καλυμμένος και με αυτό. Προσωπικά πάντα.

Αυτό που μου λείπει, είναι ένας Mac. Άντε καλά. Και ένα καινούριο iPad σε 1-2 χρόνια από τώρα. Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές που μπορείς να μεταφέρεις και μεγάλα αρχεία. Το Bluetooth έχει πεθάνει για αυτό το σκοπό. 

Μάλλον το Bluetooth και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες δικτύων, θα χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς. Είδαμε στην παρουσίαση, ότι όποιος φοράει ρολόι, θα έχει ξεκλείδωτα πάντα το Mac και το iPhone (99% σίγουρος για το κινητό, για αυτό και θα λειτουργεί το raise to see).

Μιλούσα με Android-ά φίλο μου και μου λέει ότι έχει αυτήν την λειτουργία με τα Trusted Places που λειτουργούν μέσω οικείου wifi. Και τον ερωτώ, όταν αυτός θα πάει τουαλέτα, αν εγώ θα έχω πρόσβαση στις συσκευές του. Δεν του άρεσε η απάντηση που μου έδωσε. Βέβαια να λέμε ότι το Xiaomi MiBand προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Αυτά είναι τα πολλά μικρά πράγματα που κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Πιο άψογη. Ακόμα και το Universal Clipboard θα αποδειχθεί αναγκαίο, αν χρησιμοποιηθεί για 1 εβδομάδα τουλάχιστον. 

Ποιοοοοοοοοοοοοο????? PushBullet και βλακείες? (αλά Amstel)

#570   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/06/2016 - 08:58

παίδες όταν έχεις Mac + iPad + iPhone + watch απολαμβάνεις το πλήρες σετ των δυνατοτήτων. Αν μπεις σε αυτό τό οικοσύστημα πολύ δύσκολα βγαίνεις. 

Και όπως πάντα, η Apple κανει ενέργειες για να σε κρατήσει μέσα ή να σε βάλει πιο βαθιά. Βλέπε πχ το ξεκλείδωμα Mac μόνο με watch αλλά όχι με iphone. Προσπαθεί να πουσάρει το watch... 

η αλήθεια είναι ότι η Apple μας εχει μάθει πως σε κάθε WWDC είναι όπως τα Χριστούγεννα όπου τα παιδάκια περιμένουν τον Αγ. Βασίλη. 

Στο ρολόι που υπάρχει περιθώριο είδαμε καλά updates.

Στο ios, τα features ήταν πολλά, αλλά όχι κάποιο wow feature.

a)Το siri api έτσι όπως το έδωσαν θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα, σίγουρα πάλι καλά που το έδωσαν,  αλλά είχαν αργήσει.

B)Το photos μια χαρα, βέβαια το παλιό iphoto είχε δυνατότητα να βλέπεις photos σε χάρτη η οποία δεν πέρασε με τις πρώτες 2 εκδόσεις του photos. Σωστό να μπορεί να κάνει edit τα live photos, αλλά θα έπρεπε εξαρχής να μπορεί. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα η αναγνώριση προσώπων αντικειμένων.  

c)Τα notifications προσωπικά τα βρίσω πολύ όμορφα.  

d) στη home screen υπάρχει πλέον μια οθόνη (εκεί που βρισκόταν το spotlight) αποκλειστικά για widgets. Σίγουρα δεν είναι αυτό ακριβώς που περιμεναν κάποιοι , αλλά δεν θα μπορούσε να το κάνει 100% αντιγραφή από το android και να τα βάλει ανάμεσα στα εικονίδια...

e) Πιστεύω στυλιστηκες αλλά ευχάριστες οι αλλαγές σε news music και maps . Σίγουρα κάποια features δεν παίζουν Ελλάδα οπότε εμείς θα δούμε ακόμα λιγότερα 

f) μεγάλο update το imessage αλλά πιστεύω κάποιοι θα το εκτημίσουν (πχ νεότεροι σε ηλικία) κάποιοι απλά θα πουν αχρηστο. Αν ήσουν η Apple όμως, εχεις να ικανοποιήσεις μεγάλη γκάμα χρηστών... άρα έπρεπε να γίνει κι αυτό.... 

g) το quicktype , πολύ ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς δεν θα παίζει στα Ελληνικά.... 

και πόσα ακόμα μικρότερα updates, που σαν χρήστης θα τα δεις κατά τη χρήση... 

προσωπικά πιστεύω ότι έχει κρατήσει κάποια killer features για να μας τα δείξει το Σεπτέμβρη, και το πιθανότερο είναι να παίζουν αποκλειστικά με τα νέα hardware.... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες