Απορώ και εγω πως χαίρονται μερικοί ,σιγά τα αυγά ,μου θυμίζει στην περσινή παρουσίαση το ποσο ενθουσιασμένα μιλούσε για το οτι στο iOS 9 μπορείς να κλειδώσεις τις σημειώσεις ,απίστευτο ,σιγά τα αγκουρια κατι που είχαν άλλοι χρόνια
Απορώ και εγώ για ποιο λόγο μπαίνω μια τελευταία φορά στη θέση να σου απαντήσω. Αλλά στο υπόσχομαι, είναι η τελευταία φορά.
προς SLK200GR
Βαρεθήκαμε τα κακόγουστα σχόλιά σου. Αν θες αποχωρείς από την συζήτηση, ή προσφέρεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε. Και ας είναι αρνητικό. Ανοιχτοί στην κουβέντα είμαστε. Αξιοποίησέ το.
Άνοιξε υποενότητα μέσα στο forum να αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις των δυο μεγάλων λειτουργικών. Μην τρολλάρεις σε κάθε θέμα, επειδή βρήκες το φως σου με μη Apple συσκευή. Το καταλαβαίνουμε και αυτό. Μέχρι εκεί έφτασες στο να αξιοποιείς ότι έχει περάσει από τα χέρια σου.
Στα του σχολίου σου:
Γνωρίζουμε αρκετοί ποιος έχει αντιγράψει τι. Και αυτή είναι η εξέλιξη των πραγμάτων στον τεχνολογικό κόσμο. Καλοδεχούμενα ότι και να έρθει.
Και αν μπορούν να έχουν οι Android-άδες μία επιλογή παραπάνω για την επικοινωνία τους (iMessage), θα έπρεπε να χαίρεσαι και εσύ μαζί.
Αν σε ενδιαφέρει το "άνοιγμα" του iMessage, και δεν ξέρεις τις πιθανές συνέπειές του, ρώτα. Και μαζί θα κάνουμε θεωρίες και υποθέσεις μέχρι την Δευτέρα. Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα. Εσύ μάλλον βγάζεις χολή. Συγγνώμη για τις απόψεις μου.
Τελευταία φορά ήταν. Σε χαιρετώ φιλικά, και θα συνεχίσω να διαβάζω ότι .............. γράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 11/06/2016 - 11:46.