Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1516   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/09/2016 - 08:51

Καθε προηγουμεη εκδοση ειναι παντα ελαφρυτερη απο την επομενη. Αλλα στο ρολοι αν εχεις και θελησεις να πας στο os 3 θα σε αναγκασει να πας και την συςκευη σου σε ios 10. Οπως και να εχει να φυγει αυτο καρκινιαρικο τελικο σιγμα απο τη ζωη μας και τι στον κοσμο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1517   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2016 - 08:59

Καθε προηγουμεη εκδοση ειναι παντα ελαφρυτερη απο την επομενη. Αλλα στο ρολοι αν εχεις και θελησεις να πας στο os 3 θα σε αναγκασει να πας και την συςκευη σου σε ios 10. Οπως και να εχει να φυγει αυτο καρκινιαρικο τελικο σιγμα απο τη ζωη μας και τι στον κοσμο

Σχετικά με αυτό με το σίγμα, σε μένα όταν πάω να βάλω σ στα μέσα μιας λέξης, μου βάζει τελικό πάλι... Τι ακριβώς διόρθωσαν τελικά;

#1518   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:11

Σχετικά με αυτό με το σίγμα, σε μένα όταν πάω να βάλω σ στα μέσα μιας λέξης, μου βάζει τελικό πάλι... Τι ακριβώς διόρθωσαν τελικά;

Να μην σβήνει ολόκληρη τη λέξη. Γνωστό το bug που αναφέρεις.

#1519   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:12

Διορθωσαν το θεμα με το ς που οταν τελειωσε η λεξη με αυτο και πηγαινες να σβησεις τη λεξη τοτε σβηνοταν ολη η λεξη.

Αυτο που αναφερεις ειναι το δευτερο θεμα που εχουμε με το ς και θα διορθωθει υπολογιζω στο iOS 12 αν κρινω απο ποσο καιρο τους πηρε να διορθωσουν το 1ο.

#1520   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:13

ρε παιδια σχετικο και ασχετο παραλληλα!!!Το νεο ios10 ποια ωρα θα μας ειναι διαθεσιμο???

#1521   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:15

Διορθωσαν το θεμα με το ς που οταν τελειωσε η λεξη με αυτο και πηγαινες να σβησεις τη λεξη τοτε σβηνοταν ολη η λεξη.

Αυτο που αναφερεις ειναι το δευτερο θεμα που εχουμε με το ς και θα διορθωθει υπολογιζω στο iOS 12 αν κρινω απο ποσο καιρο τους πηρε να διορθωσουν το 1ο.

σε λίγο θα μάθουμε να γράφουμε χωρίς το σ/ς .......δηλαδή δεν θα λέμε πίσω άλλα πιθω  :lol:

#1522   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:15

Να μην σβήνει ολόκληρη τη λέξη. Γνωστό το bug που αναφέρεις.

Αααα αυτό, ok, κάτι είναι κι αυτό τουλάχιστον... κάτι καινούριο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δε μπαίνουν κεφαλαία μετά από συγκεκριμένα σημεία στίξης πχ, το ελληνικό ερωτηματικό. Αλλά ευτυχώς συμβαίνει και στο αγγλικό keyboard με άλλα σημεία στίξης, οπότε ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

#1523   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:17

ρε παιδια σχετικο και ασχετο παραλληλα!!!Το νεο ios10 ποια ωρα θα μας ειναι διαθεσιμο???

8

Αααα αυτό, ok, κάτι είναι κι αυτό τουλάχιστον... κάτι καινούριο που έχω παρατηρήσει είναι ότι δε μπαίνουν κεφαλαία μετά από συγκεκριμένα σημεία στίξης πχ, το ελληνικό ερωτηματικό. Αλλά ευτυχώς συμβαίνει και στο αγγλικό keyboard με άλλα σημεία στίξης, οπότε ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Γνωστο και αυτο. Ας πουμε στα ελληνικα αν βαλεις ερωτηματικο δε παει μετα σε κεφαλαιο. Ενα φτιαχνουν 10 χαλανε.

#1524   otto

otto

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:40

Σε GM έχετε θέμα με τα notifications σε διάφορες εφαρμογές (πχ. Viber, Google Inbox);

#1525   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2016 - 09:46

Σε GM έχετε θέμα με τα notifications σε διάφορες εφαρμογές (πχ. Viber, Google Inbox);

Περιμένεις update και των εφαρμογών.

#1526   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2016 - 10:01

Problem solved....ολα ηθελαν enable preview!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και επαναφερω το θεμα......Δεν ειναι λιγο φαουλ, για να μπορεις να απαντας απο lock screen / notifications center, να πρεπει να κανεις enable preview, και ολοι να βλεπουν τι σου γραφει ο αλλος η τι λαμβανεις στα email σου?

#1527   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/09/2016 - 10:06

Και επαναφερω το θεμα......Δεν ειναι λιγο φαουλ, για να μπορεις να απαντας απο lock screen / notifications center, να πρεπει να κανεις enable preview, και ολοι να βλεπουν τι σου γραφει ο αλλος η τι λαμβανεις στα email σου?

Εγώ εχω απενεργοποιημενο το enable preview. Και απαντάται κανονικά απο την οθόνη κλειδώματος. 3D Touch πάνω στην ειδοποίηση, μετα μου ζητάει το Touch ID και απαντάω κανονικά με το quick reply.

#1528   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/09/2016 - 10:09

Είναι λιιιιιιγο απαράδεκτο το iOS 10. Κάτι παίζει με τη διαχείριση της RAM. Κανένα multitasking πια. Είσαι πχ Facebook, σου στέλνουν ένα βίντεο στο messenger, σου ανοίγει YouTube και το βλέπεις. Πας να γυρίσεις στο Facebook και σου βγάζει άσπρη οθονούλα και πάλι από την αρχή!
Στα μέιλ μάτια φορές σκαλώνει και δεν ανοίγει όταν πατάς ένα μέιλ στο Notification Center.
Η μπαταρία παραμένει καλή, αλλά εχει πέσει λίγο.
Όταν γράφω σε φόρουμ όπως εδώ, δεν με "κουνάει" να βλέπω τι γράφω. Πρέπει να το κάνω εγώ. (Ελπίζω να καταλάβατε)
Ο νέος σχεδιασμός της Μουσικής είναι για κλάματα.
Οι φωτογραφίες μου μπλέχτηκαν. Έκανα ξανά συγχρονισμό και παλι δεν τις δείχνει σωστά.
Πχ, έχω εναν φάκελο "ζωάκια" με τα κατοικίδιά μου και εμφανίζει φωτογραφίες μου. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Παρ' όλα αυτά, δεν γκρινιάζω γιατί είναι σε γενικές γραμμές πολύ ωραίες οι αλλαγές. Και ειδικά για μένα που βαριεμαι εύκολα, αναγκαίες.
Μόλις βγει κι επίσημα η αναβάθμιση το βράδυ, θα την περάσω με ενα restore, μπας και τα περισσότερα είναι θέμα του OTA.

BTW, έχω 6s Plus. Το σημαντικότερο που πρεπει να διορθωθεί ειναι η διαχείριση της RAM.

#1529   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2016 - 10:10

Εγώ εχω απενεργοποιημενο το enable preview. Και απαντάται κανονικά απο την οθόνη κλειδώματος. 3D Touch πάνω στην ειδοποίηση, μετα μου ζητάει το Touch ID και απαντάω κανονικά με το quick reply.

Συμφωνοι (εχω το 6 αρα παω με slide to view) αλλα για πιο λογο στο enable preview απανταω χωρις pass /  touch ID και με οχι enable preview θελεις pass κτλ!!!!!

#1530   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/09/2016 - 10:21

Συμφωνοι (εχω το 6 αρα παω με slide to view) αλλα για πιο λογο στο enable preview απανταω χωρις pass / touch ID και με οχι enable preview θελεις pass κτλ!!!!!

Ειναι παράξενο. Πιθανόν με την λογική οτι, στο enable preview ο καθένας έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο. Ενώ με απενεργοποιημενο το enable preview οχι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3