Επαναλαμβανω και γω οτι υπαρχει αλλα ειναι πιο απαλη και διακεκομμενη. Κανει ενα γρηγορο ζζζ ζζζ.. Σε 6s τουλαχιστον.
Έτσι έκανε και εμένα παλιά .τωρα με 10 τίποτα,σε 6s plus.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:08
Επαναλαμβανω και γω οτι υπαρχει αλλα ειναι πιο απαλη και διακεκομμενη. Κανει ενα γρηγορο ζζζ ζζζ.. Σε 6s τουλαχιστον.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:11
Εγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ζαλίζεται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:13
Εγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ζαλίζεται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:14
Εγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ενοχλειται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πήγαινε Ρυθμίσεις, Γενικά, Προσβασιμότητα, Home Button και άνοιξε το διακόπτη Rest Finget to Open. Μετά δουλεύει όπως στο iOS 9
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:15
Έτσι έκανε και εμένα παλιά .τωρα με 10 τίποτα,σε 6s plus.
οταν ανεβαζεις το διακοπτακι δηλ απενεργοποιεις τη σιγαση τοτε δεν κανει τιποτα. Οταν ενεργοποιεις τη σιγαση κανει μια ελαφρια σαν θροισμα δονηση
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:16
Πήγαινε Ρυθμίσεις, Γενικά, Προσβασιμότητα, Home Button και άνοιξε το διακόπτη Rest Finget to Open. Μετά δουλεύει όπως στο iOS 9
Εγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ενοχλειται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
Το έχω γράψει κι εγώ. Ήταν σήμα κατατεθέν της Apple...
Sent from my iPad using TapatalkΕγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ενοχλειται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 14/09/2016 - 19:18
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:17
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:19
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:20
Μιλάμε για συσκευές χωρίς Touch IDΠήγαινε Ρυθμίσεις, Γενικά, Προσβασιμότητα, Home Button και άνοιξε το διακόπτη Rest Finget to Open. Μετά δουλεύει όπως στο iOS 9
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:24
Το πρώτο πράγμα που ήθελα όταν πήρα το iPhone 5s (Touch ID) ήταν να μπορούσα να κάνω χρήση μόνο του touch id χωρίς να χρειάζεται κάν κωδικό .Εγώ αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως σε όσες σελίδες έχω διαβάσει δεν υπάρχει πραγματικά ούτε ένας να ενοχλειται που δεν υπάρχει το slide to unlock. Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα που πρέπει να πατάω το home button, και αναρωτιέμαι... Μόνο εγώ είμαι;;;
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:27
Έτσι ακριβώς και μένα .οταν ανεβαζεις το διακοπτακι δηλ απενεργοποιεις τη σιγαση τοτε δεν κανει τιποτα. Οταν ενεργοποιεις τη σιγαση κανει μια ελαφρια σαν θροισμα δονηση
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:32
Το έκανα αυτό αλλά δεν είναι κάτι που επίσης με ενθουσιάζει. Τόσα χρόνια μέσω οθόνης ξεκλειδωναμε.
Δηλαδή άμα θέλω να πω στη γυναίκα μου πάρε το κινητό από το σαλόνι να δεις κάτι, θα πρέπει να της δώσω και το δάχτυλο μου μαζί;;; Μλκία είναι και αυτό!!!!
δωσε στη γυναικα σου ενα δαχτυλικο αποτυπωμα...ετσι θα εχει προσβαση
Δημοσίευση 14/09/2016 - 19:33
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες