Εμένα πάλι είναι άθλιο το 10 στο 6s+ μου. Αισθητά πιο αργό, τρώει άπειρη μπαταρία και πολλά κολλήματα. Ειδικά στο app switcher και ειδικά όταν μπαινοβγαινω σε εφαρμογές.
κανε restore παλι
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:33
Εμένα πάλι είναι άθλιο το 10 στο 6s+ μου. Αισθητά πιο αργό, τρώει άπειρη μπαταρία και πολλά κολλήματα. Ειδικά στο app switcher και ειδικά όταν μπαινοβγαινω σε εφαρμογές.
κανε restore παλι
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:35
Αναβαθμισα ΟΤΑ και στην πρώτη κληση που έκανα έχασε 8% μπαταρια σε δυο λεπτά και ζεστάθηκε στο φουλ...Κανεις άλλος ιδιο θεμα;;iPhone 6s
Κάνε ρε ΄συ το Restore να ξεμπερδεύεις.
Συνέχεια με βγάζει σφάλμα 14 τι να κάνω ;;
Άλλο καλώδιο και θύρα USB.
εκανα upgrade σε itunes 12.5.1.21 και iOS 10.0.1 (OTA).. το πρόβλημα ειναι πως οταν συνδέω USB το iPhone 6S ενω το βλέπω στο My Computer (Windows 10) το iTunes δε το βλέπει για να κάνω sync / backup κτλ...
το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή έχει καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει ;;
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και δεν μπόρεσα να βρω λύση στο laptop. Το έλυσα βάζοντας το τηλέφωνο σε Desktop όπου εκεί το είδε κανονικά.
Τώρα επειδή κατά 99% τις περισσότερες φορές με απλό Update ή πέρασμα απο πάνω, δημιουργείται πρόβλημα μετά, απο πίνακα ελέγχου αφαιρούμε τα παρακάτω.
Μετά το iTunes εγκατάσταση.
Apple Application Support
Apple Mobile Device Support
Apple Software Update
Bonjour
iTunes
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:37
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:39
Νικο με hard reset έστρωσε και δεν το ξαναεκανε....Μην μου πεις να κανω clean restore χωρις να επαναφέρω back up...Δεν παίζει ουτε μια στο δισεκατομμύριο βαριέμαι τελείως.Κάνε ρε ΄συ το Restore να ξεμπερδεύεις.
Άλλο καλώδιο και θύρα USB.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:41
Νικο με hard reset έστρωσε και δεν το ξαναεκανε....Μην μου πεις να κανω clean restore χωρις να επαναφέρω back up...Δεν παίζει ουτε μια στο δισεκατομμύριο βαριέμαι τελείως.
Αν δεν ήσουν jb επαναφέρεις κανονικά backup, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:43
Αυριο μεσημέρι θα κανω ενα restore τοτε ,αν και οπως είπα μετα το hard reset δεν ξαναζεσταθηκε το κινητο και η πτώση του ποσοστού μπαταρίας γίνεται με φυσιολογικό ρυθμό.Αν δεν ήσουν jb επαναφέρεις κανονικά backup, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 14/09/2016 - 23:44.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:44
Νικο με hard reset έστρωσε και δεν το ξαναεκανε....Μην μου πεις να κανω clean restore χωρις να επαναφέρω back up...Δεν παίζει ουτε μια στο δισεκατομμύριο βαριέμαι τελείως.
Backup επαναφέρεις κανονικά.
Αφού υπάρχει διαθέσιμο PC, πάντα με Restore οι αναβαθμίσεις.
Δημοσίευση 15/09/2016 - 00:00
Παρατηρησα μια αναβάθμιση στο firmware modem...
Eλπίζω να ξεπεραστουν KAI τα προβλήματα που είχα με την συνδεσιμότητα σε wifi
Δημοσίευση 15/09/2016 - 00:52
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:07
Τι παίζει με το multitasking στο iOS 10? Είμαι YouTube και πάω και ανοίγω 2-3 άλλες εφαρμογές και όταν επιστρέφω μετά από 5 λεπτά φορτώνει από την αρχή. Συμβαίνει και σε εσάς;
οχι..συνεχιζει απο κει που εμεινε πατωντας play....για την εφαρμογη του youtube μιλαω
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:08
το touch id σε ξεκλειδωμα ουσιαστικα χειροτερεψε,, οταν πατας ενα κλικ για να ανοιξει η οθονη μετα δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα,αλλα μονο με πατημα του κουμπιου ξανα μεσα,,τι χαζομαρα ειναι αυτη? iphone 6
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:15
οχι..συνεχιζει απο κει που εμεινε πατωντας play....για την εφαρμογη του youtube μιλαω
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:43
το touch id σε ξεκλειδωμα ουσιαστικα χειροτερεψε,, οταν πατας ενα κλικ για να ανοιξει η οθονη μετα δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα,αλλα μονο με πατημα του κουμπιου ξανα μεσα,,τι χαζομαρα ειναι αυτη? iphone 6
εχει χιλιο αναφερθει.....ενεργοποιησε να ανοιγει απλα με το να το ακουμπας απο τις Ρυθμισεις->Γενικα->Προσβασιμοτητα->....Κουμπακι αφετηριας
Γενικά έχω θέμα, λίγο να αφήσω την εφαρμογή στο background, όταν επιστρέψω κάνει ανανέωση. Τι μπορώ να κάνω;
επειδη και πριν ανεφερες οτι εχεις προβληματα δεν βλεπω αλλη λυση απο το restore παλι με επαναφορα backup και αν δεν βελτιωθει τοτε set up as new
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 15/09/2016 - 01:44.
Δημοσίευση 15/09/2016 - 01:47
Δημοσίευση 15/09/2016 - 02:44
Ψάχνοντας σήμερα το λειτουργικό έπεσα επάνω στο Magnifier !! Όντως κάνει πολύ καλό ζουμ και με ικανοποιητική ευκρίνεια αν το χρειαστείς κάποια στιγμή!!!
@CaLi@
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες