Έλεγε ότι θέμα δώσει dark theme τελικά όχι;
Όχι προς το παρόν ,δεν ξέρω αν τελικά το βάλει σε κάποιο επερχόμενο update .
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:23
Έλεγε ότι θέμα δώσει dark theme τελικά όχι;
Όχι προς το παρόν ,δεν ξέρω αν τελικά το βάλει σε κάποιο επερχόμενο update .
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:24
πέρα από τη πλάκα...
ο καθένας έχει τα κολλήματα του, συμπεριλαμβανομένου και του υποφαινόμενου.... σχετικά με τη χρήση η μη του home. Υπάρχει κόσμος που πράγματι ενεργοποιεί το assistive touch για την προστασία του home αλλά γενικότερα δεν είναι και σωστό να κατακρίνουμε ότι δεν ταιριάζει με τις δικές μας συνήθειες.
εννοείται ότι είναι το ίδιο απλό είτε να πατάς είτε να ακουμπάς το touch id. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι είναι λίγο πιο απλό να ακουμπάς το touch για να ξεκλειδώσει.
Για εμένα η κουβέντα γύρω από το home έχει να κάνει καθαρά με μια συνήθεια που δεν θέλω να αλλάξω και εξηγούμαι:
Γνωρίζοντας ότι το touch ID έχει γίνει πολύ γρήγορο στο 6s και για να ελέγξω τη lock screen & τα notifications ενεργοποιώ το iphone από το power.
Αν στο σημείο αυτό αποφασίσω απλά να το ξεκλειδώσω απλά ακουμπάω το touch το οποίο είναι super easy και τρομερή συνήθεια.
Πλέον, θα πρέπει να πατάω το home. Ειναι μαλακιούλα, αλλά κυρίως είναι μια αλλαγή στη συνήθεια.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:25
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 15/06/2016 - 13:26.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:30
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:52
χρωμα στα widget δεν αλλαζει σωστα?
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:52
όχι. χαλάει το home έτσι ρε
εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το assistive touch μόνο και μόνο για να μην πατάνε το home/lock button πολλές φορές!
παίζει και αυτό, αλλά τις λειτουργίες που έχω βάλει στην αρχική του assistive (lock rotation-lock screen-multitasking-home-screenshot-mute) έχω ξεχάσει πως γίνονται με άλλο τρόπο, απλά βολεύει αν το συνηθίσεις.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 13:53
Δημοσίευση 15/06/2016 - 14:21
Σπαστικό το Bug με το ξυπνητήρι! Πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση κάθε πρωί..
Δημοσίευση 15/06/2016 - 14:25
Καλησπέρα κύριοι!! Το αγκατέστησα σε iphone 6, όλα καλά πολύ σταθερό, μερικά lags αλλά λογικό είναι... Δεν παίζει όμως pickup-wake up... Έχει επιβεβαιωθεί οτι είναι μόνο για 6s+ ? Ή πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση??
Δημοσίευση 15/06/2016 - 14:32
Καλησπέρα κύριοι!! Το αγκατέστησα σε iphone 6, όλα καλά πολύ σταθερό, μερικά lags αλλά λογικό είναι... Δεν παίζει όμως pickup-wake up... Έχει επιβεβαιωθεί οτι είναι μόνο για 6s+ ? Ή πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση??
Δημοσίευση 15/06/2016 - 14:45
Παιδια στα iphone απο dubai που δεν εχουν facetime τωρα παιζει να μπορουν να το κατεβασουν απο appstore μιας κ ειναι πια εφαρμογη οπως καιρος mail κτλ κτλ;;
Δε παίζει κανένα ρόλο αυτό. Τα συγκεκριμένα έχουν FaceTime, απλά λειτουργεί μόνο εντός ΗΑΕ.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 15:24
Δε παίζει κανένα ρόλο αυτό. Τα συγκεκριμένα έχουν FaceTime, απλά λειτουργεί μόνο εντός ΗΑΕ.
Oποτε οταν με το καλο βαλω το ios 10 αν παω να κατεβασω το facetime δεν θα γινει εγκατασταση?
Τωρα δεν εχω το εικονιδιο καθολου..
Δημοσίευση 15/06/2016 - 15:27
μονο σε 6S
Δημοσίευση 15/06/2016 - 15:41
ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν έχουν καθόλου facetime. Φίλος μου που είχε πάρει η εφαρμογή έλειπε τελείως αν θυμάμαι καλα. Οχι απλα δεν λειτουργεί εκτός. Δεν λειτουργεί ουτε εντός Dubai γιατι απλα δεν υπάρχει η εφαρμογή..Δε παίζει κανένα ρόλο αυτό. Τα συγκεκριμένα έχουν FaceTime, απλά λειτουργεί μόνο εντός ΗΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 15/06/2016 - 15:42.
Δημοσίευση 15/06/2016 - 15:42
λογικα παλι δεν θα σου δουλέψει. Οι εφαρμογές ειναι για να ξανά εγκατασταθούν λογικα. Οχι για να μπουν απο την αρχή. Όλα αυτα υποθέσεις βέβαια.Oποτε οταν με το καλο βαλω το ios 10 αν παω να κατεβασω το facetime δεν θα γινει εγκατασταση?
Τωρα δεν εχω το εικονιδιο καθολου..
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες