Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2761   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/09/2016 - 23:08

Το ς και μονο ειναι λογος αναβαμθμισης για μενα. Και γενικα η 10 ειναι καλυτερη απο την 9.

Σε τι ειναι καλυτερη; Δεν νομιζω. Τι να τα κανω τα φρουφρου και τα αρωματα και τα iMessage με τα κολπα τα διαφορα οταν εχει ενα σορο θεματα. Θεματα τα οποια πραγματικα ειναι ενοχλητικα. Ας το εδιναν στο κατω κατω τον επομενο μηνα. Τι μας εδωσαν αυτο το πραγμα; Beta εχουμε και δεν ξερω για ποσο ακομη....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2762   st3ve

st3ve

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 21/09/2016 - 23:26

Εγώ ξέρω ότι όλη μέρα κρεμομαι από την πρίζα με το ios10. Και έχω και 6splus...

#2763   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.104 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 21/09/2016 - 23:33

Διαβάζω τόσες μέρες, όλοι να εκθειάζετε τη 10 για όλα αυτά που προσφέρει - τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει - ενώ οι αναφορές για bugs πέφτουν "κατά ριπάς". Γιατί δε γίνεται αναφορά σε καλούδια που χάθηκαν με την έλευση της και για την μέχρι στιγμής πλασματική ταχύτητα της. Αυτοί τώρα που προτρέπουν να πάμε στη 10 στο 5s τό'χουν ψάξει καθόλου; γιατί να πάρουν κόσμο στο λαιμό τους; Ούτε με το σύνδρομο του proho βγαίνει τίποτα ούτε γουστάρω τον ομορφονιό, λίγη υπομονή μόνο μέχρι να βγει μια κανονική έκδοση - ξεκίνησαν οι beta - που θα' ναι πραγματικά ανώτερη της 9.3.5.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 21/09/2016 - 23:39

#2764   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 21/09/2016 - 23:44

Αναρρωτιέμαι πάντως αν όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και σε iPhone 7 ή μόνο σε παλιότερες συσκευές...

Για το app store που αναφέρανε αρκετοί, ακόμα και σε iPad 2 WiFi με 8.4 κάτι (δε θυμάμαι τώρα ακριβώς) έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές και τις ανανεώσεις...

Καθυστερεί πάρα πολύ, κάνει πως τις κατεβάζει και μένει κολλημένο μέχρι να κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή και μετά περνάει 1-2 και ξανά μανά τα ίδια κλπ...

(δε με καίει και πολύ γιατί δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου απλά είπα να σας το αναφέρω μιας και δεν έχει σχέση με την 10 αλλά μάλλον είναι γενικό...)

#2765   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2016 - 23:52

Διαβάζω τόσες μέρες, όλοι να εκθειάζετε τη 10 για όλα αυτά που προσφέρει - τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει - ενώ οι αναφορές για bugs πέφτουν "κατά ριπάς". Γιατί δε γίνεται αναφορά σε καλούδια που χάθηκαν με την έλευση της και για την μέχρι στιγμής πλασματική ταχύτητα της. Αυτοί τώρα που προτρέπουν να πάμε στη 10 στο 5s τό'χουν ψάξει καθόλου; γιατί να πάρουν κόσμο στο λαιμό τους; Ούτε με το σύνδρομο του proho βγαίνει τίποτα ούτε γουστάρω τον ομορφονιό, λίγη υπομονή μόνο μέχρι να βγει μια κανονική έκδοση - ξεκίνησαν οι beta - που θα' ναι πραγματικά ανώτερη της 9.3.5.

Δεν πρόκειται να έρθει αυτό. Για να γίνει αυτό το Ios πρέπει να μικρύνει κάτι τέτοιο σου πιστοποιώ οτι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Θα σου μιλήσω για το ios 9.3.5 που έχω στο Iphone 6. Το συγκεκριμένο αρχείο είναι περίπου 1.8 και το ios 10 είναι 2.3 . Όσο προχωράς μπροστά το λογισμικό θα μεγαλώνει σε έκταση άρα θα θες και μεγαλύτερους πόρους. Από εδώ και πέρα τα φώτα πέφτουν για τα 6s κ 7. Στα υπόλοιπα το νεο λογισμικό θα παραμένει αργό. Του χρόνου λοιπόν με την έλευση του νέου λογισμικού το iphone 6s θα καταλάβει το lag έστω και λίγο όπως και τα προηγούμενα τηλέφωνα θα το αισθανθούν περισσότερο. Σκέψου είναι ένας κολοσσός που σκέφτεται μόνο το κέρδος του. Μην περιμένεις να δεις καλύτερη της 9.3.5 δεν θα γίνει ποτέ. Ή μείνε στην 9.3.5 όπως εγώ ή αναβάθμισε με όλα τα καλούδια και τα χαζοlag αυτή είναι η πικρή αλήθεια άλλωστε οι συσκευές μας δεν αντέχουν πλέον τα νέα χαρακτηριστικά.(iphone 4 σε ios 4 δούλευε εκπληκτικά σε 5 πολύ καλά σε 6 μέτρια σε 7 χάλια ορίστε και ένα παράδειγμα)

#2766   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.104 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 22/09/2016 - 00:12

Δεν πρόκειται να έρθει αυτό. Για να γίνει αυτό το Ios πρέπει να μικρύνει κάτι τέτοιο σου πιστοποιώ οτι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Θα σου μιλήσω για το ios 9.3.5 που έχω στο Iphone 6. Το συγκεκριμένο αρχείο είναι περίπου 1.8 και το ios 10 είναι 2.3 . Όσο προχωράς μπροστά το λογισμικό θα μεγαλώνει σε έκταση άρα θα θες και μεγαλύτερους πόρους. Από εδώ και πέρα τα φώτα πέφτουν για τα 6s κ 7. Στα υπόλοιπα το νεο λογισμικό θα παραμένει αργό. Του χρόνου λοιπόν με την έλευση του νέου λογισμικού το iphone 6s θα καταλάβει το lag έστω και λίγο όπως και τα προηγούμενα τηλέφωνα θα το αισθανθούν περισσότερο. Σκέψου είναι ένας κολοσσός που σκέφτεται μόνο το κέρδος του. Μην περιμένεις να δεις καλύτερη της 9.3.5 δεν θα γίνει ποτέ. Ή μείνε στην 9.3.5 όπως εγώ ή αναβάθμισε με όλα τα καλούδια και τα χαζοlag αυτή είναι η πικρή αλήθεια άλλωστε οι συσκευές μας δεν αντέχουν πλέον τα νέα χαρακτηριστικά.(iphone 4 σε ios 4 δούλευε εκπληκτικά σε 5 πολύ καλά σε 6 μέτρια σε 7 χάλια ορίστε και ένα παράδειγμα)

Εν γένη συμφωνώ, αν και έχει δείξει κάτι άλλα ότι π.χ. στο 5 η 8 ήταν καλύτερη της 7 ή τώρα στο 5s η 9 καλύτερη της 8, γνωστό ότι πάμε πάντα για τις καινούργιες συσκευές, αλλά ρε Μπίλη, εδώ μιλάμε για bugs, αστοχίες και πισωγυρίσματα σε ρυθμίσεις, εντολές κτλ.

#2767   iMov

iMov

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 22/09/2016 - 00:41

c73b32358c6a1a90fba21adeeaad9738.jpg0860b8a6828393a3c2ceae5553e33bb8.jpg
Εγώ νομίζω σε 6S η μπαταρία πάει καλύτερα. Με καθαρή εγκατάσταση και όλες τις εφαρμογές που είχα με την 9.3.5.
Τις πρώτες ίσως ημέρες να είχα ένα θέμα αλλά τώρα νομίζω πως έφτιαξε αρκετά.
Τώρα στα υπόλοιπα, και όπως χρησιμοποιώ εγώ το τηλέφωνο δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα. Σχεδόν κανένα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2768   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/09/2016 - 03:29

iOS 10 σε 6s όλα δουλεύουν ρολόι.

Έκανα update OTA αρχικά , μετά ακούγοντας όλα αυτά εδώ μέσα έκανα και μέσω iTunes και αφού μπήκε έκανα και κανα δυο hard reset σε διάστημα δυο τριών ημερών.

Μπαταρία ίδια με το iOS 9 , ίσως ελάχιστα καλύτερη.
Όλες οι εφαρμογές μου δούλευαν καλά , εκτός της winbank η οποία και αναβαθμίστηκε σε λίγες ημέρες.

Το δικό μου κινητό πάντως με το iOS 10 έγινε καλύτερο ...

Έτσι για να λέμε και τα σωστά καμμία φορά ........κάποιος που διαβάζει αυτό το θέμα θα νομίζει ότι το iOS 10 είναι για πέταμα. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

 Petervgr 

#2769   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2016 - 03:52

αλλο τα bug, που λογικο ειναι να υπαρχουν σε καθε εκδοση, μονο που εδω ειναι ελαχιστα και αλλο το προβλημα που μου βγαζει στη συσκευη μου και χωρις να διασταυρωσω, να ψαξω, να σκεφτω,το κανω προβλημα γενικο και το βαφτιζω και bug και ησυχαζω. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα ακουω χρονια τωρα και πλεον δεν δινω σημασια.

Προσωπικη αποψη παντα :P

#2770   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:20

iOS 10 σε 6s όλα δουλεύουν ρολόι.

Έκανα update OTA αρχικά , μετά ακούγοντας όλα αυτά εδώ μέσα έκανα και μέσω iTunes και αφού μπήκε έκανα και κανα δυο hard reset σε διάστημα δυο τριών ημερών.

Μπαταρία ίδια με το iOS 9 , ίσως ελάχιστα καλύτερη.
Όλες οι εφαρμογές μου δούλευαν καλά , εκτός της winbank η οποία και αναβαθμίστηκε σε λίγες ημέρες.

Το δικό μου κινητό πάντως με το iOS 10 έγινε καλύτερο ...

Έτσι για να λέμε και τα σωστά καμμία φορά ........κάποιος που διαβάζει αυτό το θέμα θα νομίζει ότι το iOS 10 είναι για πέταμα. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

 Petervgr 

αλλο τα bug, που λογικο ειναι να υπαρχουν σε καθε εκδοση, μονο που εδω ειναι ελαχιστα και αλλο το προβλημα που μου βγαζει στη συσκευη μου και χωρις να διασταυρωσω, να ψαξω, να σκεφτω,το κανω προβλημα γενικο και το βαφτιζω και bug και ησυχαζω. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα ακουω χρονια τωρα και πλεον δεν δινω σημασια.
Προσωπικη αποψη παντα :P

Αποκλειεται. Μη λετε ψεμματα στα παιδια και τους κοροιδευετε ενω η 10 ειναι χειροτερη απο την 9. Ακουσαμε οτι η 9.3.5 ειναι καλυτερη απο 10. Που το iOS 9 ειναι ενα απο τα χειροτερα iOS που δοθηκαν. Οι μισοι μιλατε χωρις να εχετε καν προσωπικη αποψη. Απλα απο αυτα που διαβαζετε λετε μια χαζομαρα.

Μπαταρια μια χαρα, animations πιο smooth οι εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια + ολα τα ωραια νεα features που προστεθηκαν ειναι μερικοι απο τους λογους για να αναβαθμισεις.

#2771   paulchro

paulchro

iPH newbie

• 42 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:27

Οκ, υποστηριζουμε apple iphone κτλ κτλ αλλα τα λαθη καλο ειναι να λεγονται γιατι πανω απ ολα ειναι αυτος που πληρωνει. Και το 10 (ακομα) δεν ειναι αυτο που θα επρεπε.

#2772   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:39

Τι τα θελετε τα ιφον ηθελα να ηξερα....μονο κλαψα και γκρινια οτιδηποτε και να βγαλει.

#2773   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:43

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για κάποιον που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία με το καινούργιο iOS, να νιώσει την ανάγκη να το δημοσιεύσει, να το διασταυρώσει και να το συζητήσει.

Αντιστρόφως.... αυτός που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, δεν έχει κάποιο κίνητρο να το δημοσιεύσει και να δηλώσει το αυτονόητο:

Δηλαδή το ότι όλα λειτουργούν ομαλά. 

Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβραβεύουμε κάτι το οποίο θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Λόγω των παραπάνω, είναι λογικό να συσσωρεύονται δημοσιεύσεις που επικαλούνται κάποια δυσλειτουργία ή bug, που ως επί τω πλείστον είναι αριθμητικά περισσότερες από αυτές που "κολακεύουν" το iOS.

Έτσι δημιουργούνται λάθος συμπεράσματα και οδηγούν πολλούς αναγνώστες σε στερεότυπα του στυλ "πατάτα το νέο iOS" κτλ

Big things have small beginnings

#2774   zEr0c0oL

zEr0c0oL

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:valexo83

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:43

Εγω προσπαθώ ακομα να καταλάβω αν φταίει το iOS ή η μπαταρία μου...
b5c45ee8548b379e2301eb8647e8f8f4.jpg30516969459e2e783f1dae4ab9be3aa7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: zEr0c0oL, 22/09/2016 - 11:43

#2775   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/09/2016 - 11:47

Εγω προσπαθώ ακομα να καταλάβω αν φταίει το iOS ή η μπαταρία μου.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πέταξε την εφαρμογή του FB για αρχή, να μπαίνεις απο τον Browser σου.

Και μόνο απο αυτό θα δείς σχετική διαφορά.

Υπ. συστήματος άφησε μόνο τη βαθμονόμηση της πυξίδας και το Find.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;