Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2806   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2016 - 01:28

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...

Μπορεί και να μην είμαι στο σωστό μέρος...

Για κάποιον που δεν είχε ποτέ iPhone και θέλει να αποκτήσει ένα για πρώτη φορά αλλά να το κρατήσει τουλάχιστον 2-3-4 χρόνια πριν το "σκοτώσει"...

...το iPhone 7 plus με 256GB είναι καλή επένδυση;; (για JetBlack έλεγα αλλά μάλλον καλά Χριστούγεννα θα γίνει διαθέσιμο αυτό μάλλον)

Κάποτε με τις επιδοτήσεις άλλαζα κινητά κάθε χρόνο μέχρι που άρχισαν οι εταιρίες τις μαλαγανιές τους και τώρα επιδότηση μόνο για τη μείωση του παγίου...

Οπότε αλλάζω κινητό κάθε 2-3 χρόνια...

Μιας και έκλεισα 2 χρόνια με το κινητό που έχω τώρα (android) είπα μήπως το δοκιμάσω με iPhone αλλά θέλω μεγάλη οθόνη και χωρητικότητα μιας και δεν έχω την πολυτέλεια της μνήμης που έχω συνηθίσει με το Android...

Έχω εμπειρία πάντως με το iOS λόγω iPad που έχω (δεν το είχα αγοράσει αλλά το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό) και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω αναβαθμισμένο στο τελευταίο iOS που αντέχει (νομίζω μέχρι το 9.2) πάει, αλλά τουλάχιστον από πλευράς χρηστικότητας με βόλεψε πολύ σε ό,τι το χρειάστηκα...

Με βάση αυτά που διαβάζω για το iOS 10 και με τα χαρακτηριστικά που έχει φαίνεται αρκετά καλό... τι λέτε;

ανετα φιλε μου το κρατας,μην το σκεφτεσαι καν αυτο. Καθε χρονο βγαινουν καλυτερα αλλα τα τωρινα εχουν τοσο καλους επεξεργαστες και τοσο καλη διαχειριση μνημης που δεν θα εχεις προβλημα.Βεβαια και το 128 θα σε καλυπτε κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο εσυ το αποφασιζεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2807   ico

ico

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/09/2016 - 03:04

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έκανα στο κινητό μου την πρόσθεση με όλα τα app και τις φωτογραφίες και δεν βγαίνουν τα κουκιά. Δηλαδή έπρεπε να εχω παραπάνω αποθηκευτικό χώρο από τα 1,22gb που μου λέει. Στο itunes μου δείχνει 3,22gb. Υπάρχει περίπτωση να είναι bug της 10; Επειδή εσβησα αρκετά πράγματα. Με την 9,35 δεν το είχα παρατηρήσει. Έχω το iphone 6 plus 16gb.

#2808   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/09/2016 - 06:28

Για κάποιον που δεν είχε ποτέ iPhone και θέλει να αποκτήσει ένα για πρώτη φορά αλλά να το κρατήσει τουλάχιστον 2-3-4 χρόνια πριν το "σκοτώσει"...
...το iPhone 7 plus με 256GB είναι καλή επένδυση;; (για JetBlack έλεγα αλλά μάλλον καλά Χριστούγεννα θα γίνει διαθέσιμο αυτό μάλλον)

Κάποτε με τις επιδοτήσεις άλλαζα κινητά κάθε χρόνο μέχρι που άρχισαν οι εταιρίες τις μαλαγανιές τους και τώρα επιδότηση μόνο για τη μείωση του παγίου...

Μιας και έκλεισα 2 χρόνια με το κινητό που έχω τώρα (android) είπα μήπως το δοκιμάσω με iPhone αλλά θέλω μεγάλη οθόνη και χωρητικότητα μιας και δεν έχω την πολυτέλεια της μνήμης που έχω συνηθίσει με το Android...

Έχω εμπειρία πάντως με το iOS λόγω iPad που έχω (δεν το είχα αγοράσει αλλά το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό) και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω αναβαθμισμένο στο τελευταίο iOS που αντέχει (νομίζω μέχρι το 9.2) πάει, αλλά τουλάχιστον από πλευράς χρηστικότητας με βόλεψε πολύ σε ό,τι το χρειάστηκα...

Με βάση αυτά που διαβάζω για το iOS 10 και με τα χαρακτηριστικά που έχει φαίνεται αρκετά καλό... τι λέτε;

Και εγώ σαν και εσένα. Άλλαζα κινητά κάθε 1-2 χρόνια. Μάλιστα το πρώτο μου android το άλλαξα σε 6 μήνες και πήρα το iPhone 4 που το κράτησα 2.5 χρόνια.
Τώρα εδώ και 3 χρόνια έχω το 5S και ακόμα με καλύπτει σε όλα. Του χρόνου και αν θα το αλλάξω.
Και το iPhone 4 το άλλαξα λόγω μνήμης. Τώρα με το 5S που είναι 32 δεν έχω κανένα θέμα. Πάντως αν έπαιρνα τώρα 128gb θα διάλεγα.
Μιας και έχεις και iPad θα δεις και ποσό ωραία συνεργάζονται μεταξύ τους.
Παρτο άφοβα θα σου βγάλει πολλά χρόνια.

Sent from my iPad using Tapatalk

#2809   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/09/2016 - 06:57

Ειχα το 4 απο το 2010 και πηρα το 6s τον Φλεβαρη φετος. 4 χρονια με υποστήριξε μια χαρα η apple με ενημερωσεις λογισμικου, κατι που στο android δεν υπαρχει. Οχι οτι με καλυπτε τα δυο τελευταια χρονια το 4 αλλα οκ την δουλεια μου την εκανα. Παει αναλογα με την χρηση που κανεις βεβαια αλλα νομιζω πως μια αγορα ενος 6s η ενος 7 σημερα θα τραβηξεις ανετα 4 χρονια. Μετα το βλεπεις. Η μενεις με ενα κινητο το οποιο θα σερνεται λιγο αλλα θα ειναι απολυτα λειτουργικο η προχωρας στην αγορα ενος νεου, οτι υπαρχει τοτε.. Σαν επενδυση ναι να την κανεις. Εγω τυχαια μπηκα στον κοσμο του iphone και τωρα δεν νομιζω πως μπορω να παω σε κατι αλλο. Εκτος αν δεν θα μου το επιτρεπει η τσεπη μου.

#2810   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 23/09/2016 - 06:59

Τα 256 GB πιστεύεις ότι θα τα χρειαστείς; θελω να πω, στο Android κινητό σου είχες / χρησιμοποιούσες πάνω από 128 GB (με καρτα SD, κλπ...); 
Για μενα (και γενικοτερα θεωρω για οσους δεν ψηνονται να αλλαζουν κινητό καθε χρόνο) ο κοσμος των iPhone προσφερει δυο βασικους δρομους. Ειτε αλλαζεις το μοντελο σου καθε 2 χρονια, πουλωντας το προηγουμενο σου σε σουπερ τιμη, ακριβως επειδη εχει υψηλη μεταπωλήτικη αξια / τιμη, ειτε παιρνεις το τελευταιο - τελευταιο iPhone που εχει βγει, με μεγαλη ROM (64GB και πανω) και το κρατας και 4+ χρονια. Εγω απο το ιPhone 3G αλλαζα καθε 2 χρονια πουλωντας το προηγουμενο, πλεον τεινω προς την 2η επιλογή.

#2811   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 23/09/2016 - 07:39

Πλακα πλακα το 6s 64 σε αριστη κατασταση αγορασμενο Φλεβαρη σημερα ποσο μπορω να το δωσω; Εχουμε εικονα; Και για να μην βγαινουμε πολυ off σε λιγο περναω 10.1 και σας λεω εντυπωσεις...

#2812   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2016 - 08:09

To album ατομα (προσωπα) στο photos.app συγχρονιζει σε εσας μεταξυ iphone-ipad?Στο iphone εχω καποια αλμπουμ με προσωπα στο ipad δεν τα εμφανιζει (ειναι ασεταριστο).

Τελευταία επεξεργασία από: venos, 23/09/2016 - 08:09

Iphone 15 plus/ ipad air M2

#2813   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 23/09/2016 - 08:50

Κάνει μέρες μέχρι να συντονιστούν αυτά καλά.
Αν κάνεις και αλλαγές ακόμα περισσότερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2814   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 23/09/2016 - 09:12

To album ατομα (προσωπα) στο photos.app συγχρονιζει σε εσας μεταξυ iphone-ipad?Στο iphone εχω καποια αλμπουμ με προσωπα στο ipad δεν τα εμφανιζει (ειναι ασεταριστο).

Τα πρόσωπα στα album δεν συγχρονίονται μεταξύ συσκευών. Κι αν το παρατηρήσεις η αρχική αναγνώριση των προσώπων είναι διαφορετική μεταξύ devices.

Σύμφωνα με τα release notes στις beta, ο συγχρονισμός προσώπων δεν είναι ΑΚΟΜΑ ενεργός. Άρα ίσως αργότερα δωθεί και αυτό.

#2815   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 10:12

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με Airdrop?

Για δοκιμάστε λίγο και πείτε.

#2816   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 23/09/2016 - 10:54

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με Airdrop?

Για δοκιμάστε λίγο και πείτε.

Σε Εμένα ειναι Εντάξει!

#2817   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:22

Εγώ μάλλον πάω για set up as new...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2818   Bill4gr

Bill4gr

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:bill4gr

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:45

Πέρασε τη τελευταία έκδοση του iTunes.

Θα κατεβάσεις το IPSW μετά να κάνεις Restore.

Νίκο είναι αναβαθμισμένο το itunes.. Παρολα αυτά μου λέει να περάσει την 9.2.1 !! Ουτε καν την 9.3.5 που είναι η τελευταια στο 9.. Τεσπα!
Βασικά είναι iphone 5 ios 8.4 jbroken.. Να πάω σε 10αρι? Η να κάτσω στα αυγά μου?? Κανένα απολύτως πρόβλημα στο 8..

Στάλθηκε από το Acer Iconia A500 μου

#2819   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:47

Νίκο είναι αναβαθμισμένο το itunes.. Παρολα αυτά μου λέει να περάσει την 9.2.1 !! Ουτε καν την 9.3.5 που είναι η τελευταια στο 9.. Τεσπα!
Βασικά είναι iphone 5 ios 8.4 jbroken.. Να πάω σε 10αρι? Η να κάτσω στα αυγά μου?? Κανένα απολύτως πρόβλημα στο 8..

Το 10 δεν έχει καμιά σχέση με το "εκπληκτικό" iOS 9.

Παρόλα αυτά μιας και είναι και με JB, θα έλεγα να περιμένεις.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2820   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/09/2016 - 11:55

Νικο μιας και εισαι Online......Πως κανουμε hard reset σε 7αρι?

Το πρωι που ξυπνησα μου ηρθαν μαζεμενα καμια 10αρια μηνυματα οταν ανοιξα το WhatsApp.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες