Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...
Μπορεί και να μην είμαι στο σωστό μέρος...
Για κάποιον που δεν είχε ποτέ iPhone και θέλει να αποκτήσει ένα για πρώτη φορά αλλά να το κρατήσει τουλάχιστον 2-3-4 χρόνια πριν το "σκοτώσει"...
...το iPhone 7 plus με 256GB είναι καλή επένδυση;; (για JetBlack έλεγα αλλά μάλλον καλά Χριστούγεννα θα γίνει διαθέσιμο αυτό μάλλον)
Κάποτε με τις επιδοτήσεις άλλαζα κινητά κάθε χρόνο μέχρι που άρχισαν οι εταιρίες τις μαλαγανιές τους και τώρα επιδότηση μόνο για τη μείωση του παγίου...
Οπότε αλλάζω κινητό κάθε 2-3 χρόνια...
Μιας και έκλεισα 2 χρόνια με το κινητό που έχω τώρα (android) είπα μήπως το δοκιμάσω με iPhone αλλά θέλω μεγάλη οθόνη και χωρητικότητα μιας και δεν έχω την πολυτέλεια της μνήμης που έχω συνηθίσει με το Android...
Έχω εμπειρία πάντως με το iOS λόγω iPad που έχω (δεν το είχα αγοράσει αλλά το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό) και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω αναβαθμισμένο στο τελευταίο iOS που αντέχει (νομίζω μέχρι το 9.2) πάει, αλλά τουλάχιστον από πλευράς χρηστικότητας με βόλεψε πολύ σε ό,τι το χρειάστηκα...
Με βάση αυτά που διαβάζω για το iOS 10 και με τα χαρακτηριστικά που έχει φαίνεται αρκετά καλό... τι λέτε;
ανετα φιλε μου το κρατας,μην το σκεφτεσαι καν αυτο. Καθε χρονο βγαινουν καλυτερα αλλα τα τωρινα εχουν τοσο καλους επεξεργαστες και τοσο καλη διαχειριση μνημης που δεν θα εχεις προβλημα.Βεβαια και το 128 θα σε καλυπτε κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο εσυ το αποφασιζεις