χαχαχα λες να προωθεί τα Android υποσυνείδητα??
χααχαχααχ λες??φοβουμαι γαρ
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:10
χαχαχα λες να προωθεί τα Android υποσυνείδητα??
χααχαχααχ λες??φοβουμαι γαρ
Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:42
μόλις σας βρήκα να πω τον πόνο μου...έχω το 6 plus και με την αναβάθμιση του 10.0.1 έχω προβλήματα...χάνετε η οθόνη και γίνετε disconect για 2-3 sec...τι λέτε?
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:17
Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Θα κάνω μέσα στο Σ/Κ την μετάβαση σε 10 και για το φόβο των Ιουδαίων θα την κάνω από PC με restore. Αν επαναφέρω όμως το back up από την 9.3.5 μήπως θα είναι δώρον άδωρον το restore;
Δεν επηρεάζει η επαναφορά του Backup.
Το κάνεις άφοβα.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:25
Καλημέρα στο group
Έχω το 5s και iPad air 2 wifi+4g και σκεφτομαι για iOS 10 και στα 2.
1ον : έχει κανεις κάποια εντύπωση ??
2ον : πιο ipsw να κατεβάσω εφ'όσον το εγκαταστήσω??
Ευχαριστώ
μια χαρα πανε και τα 2 με την 10. Ανοιξε το itunes, δες αν ειναι το τελευταιο,πηγαινε Eφαρμογες και κανε ολα τα updates. Συνδεσου με το itunes (ενημερωμενο πια ) μεσω πι σι, παρε backup σε καθε συσκευη, και πατα Restore. Μολις τελειωσει και σε ρωτησει κανε επαναφορα το backup
Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Θα κάνω μέσα στο Σ/Κ την μετάβαση σε 10 και για το φόβο των Ιουδαίων θα την κάνω από PC με restore. Αν επαναφέρω όμως το back up από την 9.3.5 μήπως θα είναι δώρον άδωρον το restore;
αν σου δουλευει μεχρι τωρα η συσκευη καλα τοτε λογικα και το backup που θα επαναφερεις δεν θα σου δημιουργησει προβληματα
ΥΓ με προλαβε ο Νικ
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 28/09/2016 - 12:26.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:25
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 28/09/2016 - 12:26.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:39
Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:53
Χαιρετε...μια ερώτηση...της κοπέλας μου το 5s έχει κάποια έτοιμα χειρόγραφα...όπως ευχαριστώ,παρακαλώ και τα σχετικά χωρίς να έχει κατεβάσει κάτι....εγώ που είναι με 7s Plus...δεν έχει κάτι σχετικό!!σε εσες το έχει αυτό στα iMessages?
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2016 - 13:08
Χαιρετε...μια ερώτηση...της κοπέλας μου το 5s έχει κάποια έτοιμα χειρόγραφα...όπως ευχαριστώ,παρακαλώ και τα σχετικά χωρίς να έχει κατεβάσει κάτι....εγώ που είναι με 7s Plus...δεν έχει κάτι σχετικό!!σε εσες το έχει αυτό στα iMessages?
Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk
7s PLUS ? Απο ποιον πλανήτη ειναι ο κυριος ? Εισαι τουλαχιστον 9 ετη φωτος μπροστα liodim!!!
Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 28/09/2016 - 13:08.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 13:31
Πάντως για να είμαι ειλικρινής σαν κάτοχος iPhone 6 είναι από τις εκδόσεις που είχα τα περισσότερα προβλήματα σε μένα και από τα περισσότερα bugs.
Αυτή τη στιγμή είμαι με public beta στην 10.1 και παρόλαυτά αρκετά δεν έχουν διορθωθεί. Δεν θα μιλήσω μόνο για τα κλασσικά όσον αφορά την μπαταρία ( τεραστια διαφορα με την 9.3.5 σε drain ) ή την ταχύτητά απόκρισης, αλλά και για το wifi, την συνεχόμενη καρτέλα που ζητά δίκτυα παροτι το κλείνω,το αργο καποιες φορες στα update AppStore, τις καρτελες σαφαρι που ξαναφορτωνουν καποιες φορες το περιεχομενο(υπηρχε αυτο κ στην 9 ) . Η κάμερα καποιες φορες ανοιγει κ ειναι μαύρο κολλημενο,άλλες ειναι θολο κ αλλαζω την μπροστα πισω να επανελθει.
Να πω την αμαρτια μου την εβαλα ΟΤΑ αλλα δν νομιζω οτι παιζει ρολο μονο αυτο γιατι τα βλεπω σε πολλους κ διαφορους χρηστες.Μιλαμε για ios που ειχε θεματα οσο να το πουμε.
Σκεφτομαι να κανω restore κ backup απο την 9.3.5 που ειχα στο iTunes.Μηπως και αλλα η κατασταση ειναι μετρια εως κακή. Μάλλον για να το πω ακριβώς, ελάχιστά είναι τα πράγματα που βελτιώθηκαν, κάποια μείναν ίδια και αρκετά χειροτέρεψαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2016 - 14:22
Σε 6 και 6s μια χαρά δουλεύει το ios10 , σαν απλός χρήστης που δεν κάνει jb και έχει την υπομονή να βάζει κανονικές εκδόσεις και όχι beta μια χαρά τρέχουν τα κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Φυσικά και κανένα λειτουργικό δεν είναι αψεγάδιαστο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει καμμία δυσκολία σε κανένα από τα δυο κινητά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:29
Link για γρηγορη ληψη IPSW για 6αρι απλο? Ξημερωσαμε με την cyta!
Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:33
Link για γρηγορη ληψη IPSW για 6αρι απλο? Ξημερωσαμε με την cyta!
Όλα τα *.ipsw στον ίδιο Server φιλοξενούνται.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:37
Ευκαιρα να κραξω την cyta εψαχνα
Δημοσίευση 28/09/2016 - 18:00
Εχει, εχει (δεν θελουμε άλλα, ευχαριστούμε) !!!
Λοιπόν, έχω εντοπίσει:
- χάνει κάποιες φορές σύνδεση wifi
- όταν χτυπά το ξυπνητήρι και ακουμπάς/πατάς το 3d για να σταματήσει, εχει μια καθυστέρηση, αφού ακόμη και το ξεκλείδωμα έρχεται πιο γρήγορα απο την παύση του ήχου
- όταν μπαίνει το καλώδια για φόρτιση, υπάρχει μια καθυστέρηση στον ήχο φόρτισης. επίσης όταν το 6s είναι σε αθόρυβο και μπαίνει το καλώδιο για φόρτιση, εκτός της δόνησης κάνει τον ήχο φόρτισης, ενώ παλιότερα μέχρι το iOS 9, δεν έκανε ήχο παρά μόνο δόνηση.
Δημοσίευση 28/09/2016 - 18:45
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες