Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2926   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2.323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:10

χαχαχα λες να προωθεί τα Android υποσυνείδητα??

χααχαχααχ λες??φοβουμαι γαρ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2927   ChristosBalogiannis

ChristosBalogiannis

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/09/2016 - 11:42

μόλις σας βρήκα να πω τον πόνο μου...έχω το 6 plus και με την αναβάθμιση του 10.0.1 έχω προβλήματα...χάνετε η οθόνη και γίνετε disconect για 2-3 sec...τι λέτε?

#2928   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:17

Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Θα κάνω μέσα στο Σ/Κ την μετάβαση σε 10 και για το φόβο των Ιουδαίων θα την κάνω από PC με restore. Αν επαναφέρω όμως το back up από την 9.3.5 μήπως θα είναι δώρον άδωρον το restore;

Δεν επηρεάζει η επαναφορά του Backup.

Το κάνεις άφοβα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2929   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:25

Καλημέρα στο group

Έχω το 5s και iPad air 2 wifi+4g και σκεφτομαι για iOS 10 και στα 2. 

1ον : έχει κανεις κάποια εντύπωση ??

2ον : πιο ipsw να κατεβάσω εφ'όσον το εγκαταστήσω?? 

Ευχαριστώ 

μια χαρα πανε και τα 2 με την 10. Ανοιξε το itunes, δες αν ειναι το τελευταιο,πηγαινε Eφαρμογες και κανε ολα τα updates. Συνδεσου με το itunes (ενημερωμενο πια ) μεσω πι σι, παρε backup σε καθε συσκευη, και πατα Restore. Μολις τελειωσει και σε ρωτησει κανε επαναφορα το backup

Καλημέρα παιδιά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση: Θα κάνω μέσα στο Σ/Κ την μετάβαση σε 10 και για το φόβο των Ιουδαίων θα την κάνω από PC με restore. Αν επαναφέρω όμως το back up από την 9.3.5 μήπως θα είναι δώρον άδωρον το restore;

αν σου δουλευει μεχρι τωρα η συσκευη καλα τοτε λογικα και το backup που θα επαναφερεις δεν θα σου δημιουργησει προβληματα

ΥΓ με προλαβε ο Νικ

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 28/09/2016 - 12:26

#2930   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:25

Πάντως για να είμαι ειλικρινής σαν κάτοχος iPhone 6 είναι από τις εκδόσεις που είχα τα περισσότερα προβλήματα σε μένα και από τα περισσότερα bugs.
Αυτή τη στιγμή είμαι με public beta στην 10.1 και παρόλαυτά αρκετά δεν έχουν διορθωθεί. Δεν θα μιλήσω μόνο για τα κλασσικά όσον αφορά την μπαταρία ( τεραστια διαφορα με την 9.3.5 σε drain ) ή την ταχύτητά απόκρισης, αλλά και για το wifi, την συνεχόμενη καρτέλα που ζητά δίκτυα παροτι το κλείνω,το αργο καποιες φορες στα update AppStore, τις καρτελες σαφαρι που ξαναφορτωνουν καποιες φορες το περιεχομενο(υπηρχε αυτο κ στην 9 ) . Η κάμερα καποιες φορες ανοιγει κ ειναι μαύρο κολλημενο,άλλες ειναι θολο κ αλλαζω την μπροστα πισω να επανελθει.
Να πω την αμαρτια μου την εβαλα ΟΤΑ αλλα δν νομιζω οτι παιζει ρολο μονο αυτο γιατι τα βλεπω σε πολλους κ διαφορους χρηστες.Μιλαμε για ios που ειχε θεματα οσο να το πουμε.
Σκεφτομαι να κανω restore κ backup απο την 9.3.5 που ειχα στο iTunes.Μηπως και αλλα η κατασταση ειναι μετρια εως κακή. Μάλλον για να το πω ακριβώς, ελάχιστά είναι τα πράγματα που βελτιώθηκαν, κάποια μείναν ίδια και αρκετά χειροτέρεψαν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 28/09/2016 - 12:26

#2931   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:39

Χαιρετε...μια ερώτηση...της κοπέλας μου το 5s έχει κάποια έτοιμα χειρόγραφα...όπως ευχαριστώ,παρακαλώ και τα σχετικά χωρίς να έχει κατεβάσει κάτι....εγώ που είναι με 7s Plus...δεν έχει κάτι σχετικό!!σε εσες το έχει αυτό στα iMessages?

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

#2932   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 28/09/2016 - 12:53

Χαιρετε...μια ερώτηση...της κοπέλας μου το 5s έχει κάποια έτοιμα χειρόγραφα...όπως ευχαριστώ,παρακαλώ και τα σχετικά χωρίς να έχει κατεβάσει κάτι....εγώ που είναι με 7s Plus...δεν έχει κάτι σχετικό!!σε εσες το έχει αυτό στα iMessages?

Γυρνα το landscape και πατα το εικονιδιο κατω δεξια.

#2933   3xwsapiax3ria

3xwsapiax3ria

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Twitter:@Xaroumeno_kranio
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:6inner6net6

Δημοσίευση 28/09/2016 - 13:08

7s PLUS ? Απο ποιον πλανήτη ειναι ο κυριος ? Εισαι τουλαχιστον 9 ετη φωτος μπροστα liodim!!! :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 28/09/2016 - 13:08

#2934   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/09/2016 - 13:31

Πάντως για να είμαι ειλικρινής σαν κάτοχος iPhone 6 είναι από τις εκδόσεις που είχα τα περισσότερα προβλήματα σε μένα και από τα περισσότερα bugs.
Αυτή τη στιγμή είμαι με public beta στην 10.1 και παρόλαυτά αρκετά δεν έχουν διορθωθεί. Δεν θα μιλήσω μόνο για τα κλασσικά όσον αφορά την μπαταρία ( τεραστια διαφορα με την 9.3.5 σε drain ) ή την ταχύτητά απόκρισης, αλλά και για το wifi, την συνεχόμενη καρτέλα που ζητά δίκτυα παροτι το κλείνω,το αργο καποιες φορες στα update AppStore, τις καρτελες σαφαρι που ξαναφορτωνουν καποιες φορες το περιεχομενο(υπηρχε αυτο κ στην 9 ) . Η κάμερα καποιες φορες ανοιγει κ ειναι μαύρο κολλημενο,άλλες ειναι θολο κ αλλαζω την μπροστα πισω να επανελθει.
Να πω την αμαρτια μου την εβαλα ΟΤΑ αλλα δν νομιζω οτι παιζει ρολο μονο αυτο γιατι τα βλεπω σε πολλους κ διαφορους χρηστες.Μιλαμε για ios που ειχε θεματα οσο να το πουμε.
Σκεφτομαι να κανω restore κ backup απο την 9.3.5 που ειχα στο iTunes.Μηπως και αλλα η κατασταση ειναι μετρια εως κακή. Μάλλον για να το πω ακριβώς, ελάχιστά είναι τα πράγματα που βελτιώθηκαν, κάποια μείναν ίδια και αρκετά χειροτέρεψαν.

Σε 6 και 6s μια χαρά δουλεύει το ios10 , σαν απλός χρήστης που δεν κάνει jb και έχει την υπομονή να βάζει κανονικές εκδόσεις και όχι beta μια χαρά τρέχουν τα κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Φυσικά και κανένα λειτουργικό δεν είναι αψεγάδιαστο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει καμμία δυσκολία σε κανένα από τα δυο κινητά.

#2935   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 28/09/2016 - 14:22

Σε 6 και 6s μια χαρά δουλεύει το ios10 , σαν απλός χρήστης που δεν κάνει jb και έχει την υπομονή να βάζει κανονικές εκδόσεις και όχι beta μια χαρά τρέχουν τα κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Φυσικά και κανένα λειτουργικό δεν είναι αψεγάδιαστο αλλά μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει καμμία δυσκολία σε κανένα από τα δυο κινητά.

Το δουλευει μια χαρα ειναι υποκειμενικο,εγω μπορω να μιλησω μονο οσον αφορα εμενα κ την προσωπική μου χρηση.Υποθετω κ εσυ αυτο εννοείς γιατι γενικότερα ειναι παρα πολλα τα ποστ κ στο support της Apple αλλα και σε διαφορα ελληνικα κ ξενα φόρουμ που αναφερουν καποια απο τα παραπάνω ή κ άλλα ή κ ολα αυτα μαζί.
Κάποιοι φυσικα λενε πως δν τους εχει κανει το παραμικρο κ τρέχει κανονικα.Σεβαστό.

Εγω λοιπόν δν ανηκω σε αυτη την ομαδα κ δν μπορω να προσποιηθω οτι ανηκω γιατι δεν θα ηταν αληθεια.
Δεν έκανα Jb κ δν κανω εδω κ χρόνια.Την beta έκδοση την έβαλα κ διόρθωσε δεν χαλασε πραγματα κ γιαυτο κ επεδιωξα να την βάλω.Δν πηγα απο την 9.3.5 στην beta.

Πηγα στην 10 , πηρα το update της 10 το κανονικο κ μετα επειδη συνεχίζανε καποια απο τα προβληματα ανεβηκα στην beta.
Οπως είπα έκανα ΟΤΑ κ ισως αυτο να ηταν το σφάλμα.Ωστόσο δεν περιμενω ούτε να ειναι αψεγαδιαστο, ούτε να μην εχει ουτε μισο bug ενα λειτουργικο,ολα εχουν.Είπα πως σε εμενα ειχε αρκετα.

Δεν θα κανω γενίκευση ανάλογη πως ειναι προβληματική version,κ όλοι εχουν προβλήμα εκτός απο κάποιους που παει μια χαρά γιατι θα λεω κάτι που δεν ξερω.

Σε εμένα αυτα έχει κ αυτα μπορω να πω κ ευελπιστώ με update σε κανονικές ή μη version να αλλαξει ή να βρω τι εχω κανει λαθος εγω. Μεχρι τοτε να πω πως τρεχει μια χαρα δυστυχως δεν μπορω.
Ηθελα απλα να μοιραστω αυτες τις πληροφοριες σε περιπτωση που καποιος μπορεί να είχε αναλογα θέματα κ αν οχι να ψαξω τι εκανα εγω κ τα αντιμετωπιζω μεμονωμενα.

#2936   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:29

Link για γρηγορη ληψη IPSW για 6αρι απλο? Ξημερωσαμε με την cyta! 

#2937   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:33

Link για γρηγορη ληψη IPSW για 6αρι απλο? Ξημερωσαμε με την cyta! 

Όλα τα *.ipsw στον ίδιο Server φιλοξενούνται.

Big things have small beginnings

#2938   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/09/2016 - 17:37

Ευκαιρα να κραξω την cyta εψαχνα :P

#2939   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 28/09/2016 - 18:00

Εχει, εχει (δεν θελουμε άλλα, ευχαριστούμε) !!!
Λοιπόν, έχω εντοπίσει:
- χάνει κάποιες φορές σύνδεση wifi
- όταν χτυπά το ξυπνητήρι και ακουμπάς/πατάς το 3d για να σταματήσει, εχει μια καθυστέρηση, αφού ακόμη και το ξεκλείδωμα έρχεται πιο γρήγορα απο την παύση του ήχου
- όταν μπαίνει το καλώδια για φόρτιση, υπάρχει μια καθυστέρηση στον ήχο φόρτισης. επίσης όταν το 6s είναι σε αθόρυβο και μπαίνει το καλώδιο για φόρτιση, εκτός της δόνησης κάνει τον ήχο φόρτισης, ενώ παλιότερα μέχρι το iOS 9, δεν έκανε ήχο παρά μόνο δόνηση.

Ο καθενας εχει ξεχωριστα bugs? 😂😂😂😂 Σε 6s δεν εχω κανενα απο τα παραπανω. Ειμαι σε 10.0.2 και εχω τα παρακατω. (Αυτα εχω εντοπισει τουλαχιστον)

Δεν γινεται αυτοματη ενημερωση εφαρμογων απο το appstore.
Ο ηχος ειδοποιησεων σε ορισμενες εφαρμογες χανεται. ( δεν ξερω αν φταιει το ios η οι εφαρμογες. Πχ viber messenger κλπ)
Το widget των προορισμων χρειαζεται πιο μικρη γραμματοσειρα. Βλεπω οτι χρειαζομαι 10 λεπτα για να φτασω στον προορισμο μεσω του ταδε δρομου αλλα δεν βλεπω τον προορισμο-οδο.
Κατι περιεργοι χρωματισμοι στην οθονη οταν ρωταω διαφορα την siri. Δεν ξερω αν ειναι bug η εφε.
Κατι γραμμες στην οθονη οταν κανω hard reset.

Αυτα πανω κατω...

#2940   Safa

Safa

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 28/09/2016 - 18:45

Έχω την εντυπωση πως τρωει περισσοτερη μπαταρια. Συμβαινει κατι αντιστοιχο σε καποιον αλλο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες