Δεν την περνάς.
Γιατί μετά δεν μπορείς να κάνεις downgrade με τίποτα και θα πρέπει να πας σε Εξουσιοδοτημένο για να στο φτιάξουν.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 00:02
Δεν την περνάς.
Γιατί μετά δεν μπορείς να κάνεις downgrade με τίποτα και θα πρέπει να πας σε Εξουσιοδοτημένο για να στο φτιάξουν.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 01:01
Ρωταω και γω σαν τον billy πιο πανω για να αλλαξουμε οντως θεμα:
Αυτη την εφαρμογη σπιτι (home) την εχει χρησιμοποιησει κανεις ή απλα ετσι υπαρχει?
τη χρησιμοποιώ εγώ με τα philips hue που έχω και είναι αρκετά βολική. πρέπει να έχεις αυτοματοποιήσεις στο σπίτι για να έχει λόγο ύπαρξεης.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 01:05
Jimmakos σε ρολοι την περναω η περιμενω;
καρφί. άλλο ρολόι πλέον. μη το σκέφτεσαι.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 05:26
Δημοσίευση 16/06/2016 - 07:24
Δημοσίευση 16/06/2016 - 07:54
Εμείς που έχουμε βάλει αυτο το προφίλ της βετα,οταν θα βγει η public beta θα πάρουμε κανονικά την αναβάθμιση ή θα πρέπει να κάνουμε restore και να περάσουμε άλλο προφίλ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 16/06/2016 - 07:55.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 07:55
Είναι ίδια version
Δημοσίευση 16/06/2016 - 08:50
Δημοσίευση 16/06/2016 - 08:53
πατάς το home button για να ξεκλείδωσεις τη συσκευή !Να ρωτησω κατι ρε παιδια; Σπαω το χερι μου... Γυψο και ολα τα καλουδια.. Πως ξεκλειδωνω συσκευη; Για τον α ή β λογο δεν μπορω να το ξεκλειδωσω εγω.. Θα μπορουσα ομως πριν να πω.. Ρε φιλε βαλε 1234 και ανοιξε το κιν. Και δες το ταδε.... Λεμε τωρα! Με το ios10 πως γινεται αυτο; Δεν γινεται ρε παιδια να το αφηςουν ετσι... Μιλαμε για χαζομαρα. Επισης κατι ακομη.. Η συσκευη με ios10 συνεχιζει να μπορει να απενεργοποιηθει απο κλειδωμενο;; Για μενα ειναι η μεγαλυτερη πατατα αυτη και πρεπει να διορθωθει! Εχει διορθωθει στην νεα εκδοση;
Δημοσίευση 16/06/2016 - 08:58
πατάς το home button για να ξεκλείδωσεις τη συσκευή !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν εχω δαχτυλο λεμε! Μια στο εκατομμυριο δεν μπορω να βαλω το δαχτυλο μου! εχω ναρθηκα ρε αδερφε! Η δεν ειμαι κοντα στο κινητο.. και θελω καποιος αλλος, δικος μου ανθρωπος, να το ξεκλειδωσει.. Καποιος που ειναι κοντα στο κινητο μου εκεινη την ωρα και στον οποιο δεν εχω δωσει προσβαση μεσω του δικου του αποτυπώματος...
Θα πρεπει να καταχωρησω ολα τα δαχτυλα μου για παν ενδεχόμενο;
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmisardo, 16/06/2016 - 08:59.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 09:00
πατάς 3 φορες συνεχόμενα το home και σου βγαίνει keyboard!Δεν εχω δαχτυλο λεμε! Μια στο εκατομμυριο δεν μπορω να βαλω το δαχτυλο μου! εχω ναρθηκα ρε αδερφε! Η δεν ειμαι κοντα στο κινητο.. και θελω καποιος αλλος, δικος μου ανθρωπος, να το ξεκλειδωσει.. Καποιος που ειναι κοντα στο κινητο μου εκεινη την ωρα και στον οποιο δεν εχω δωσει προσβαση μεσω του δικου του αποτυπώματος...
Δημοσίευση 16/06/2016 - 09:12
Δεν εχω δαχτυλο λεμε! Μια στο εκατομμυριο δεν μπορω να βαλω το δαχτυλο μου! εχω ναρθηκα ρε αδερφε! Η δεν ειμαι κοντα στο κινητο.. και θελω καποιος αλλος, δικος μου ανθρωπος, να το ξεκλειδωσει.. Καποιος που ειναι κοντα στο κινητο μου εκεινη την ωρα και στον οποιο δεν εχω δωσει προσβαση μεσω του δικου του αποτυπώματος...
απο την στιγμη που μπορεις να καταχωρισεις και αλλο αποτυπωμα τι σκας? βαλε απο την αρχη δυο διαφορετικα δαχτυλα απο καθε χερι και εισαι αρχοντας
Δημοσίευση 16/06/2016 - 09:31
ε άμα σπάσεις τα χέρια σου και τα δάχτυλα σου όλα και εισαι σε νάρθηκα πως θα χειρίζεσαι το κινητό σε πειράζει;Δεν εχω δαχτυλο λεμε! Μια στο εκατομμυριο δεν μπορω να βαλω το δαχτυλο μου! εχω ναρθηκα ρε αδερφε! Η δεν ειμαι κοντα στο κινητο.. και θελω καποιος αλλος, δικος μου ανθρωπος, να το ξεκλειδωσει.. Καποιος που ειναι κοντα στο κινητο μου εκεινη την ωρα και στον οποιο δεν εχω δωσει προσβαση μεσω του δικου του αποτυπώματος...
Δημοσίευση 16/06/2016 - 09:43
ε άμα σπάσεις τα χέρια σου και τα δάχτυλα σου όλα και εισαι σε νάρθηκα πως θα χειρίζεσαι το κινητό σε πειράζει;
Δημοσίευση 16/06/2016 - 10:17
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες