Ιδια γλωσσα εχεις και στα δυο;
Ναί. Ίδια τοποθεσιά κλπ κλπ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 30/09/2016 - 21:14
Ιδια γλωσσα εχεις και στα δυο;
Δημοσίευση 30/09/2016 - 21:51
Δημοσίευση 30/09/2016 - 22:08
Δημοσίευση 30/09/2016 - 22:28
ρε τολη σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα.δεν μπορω να καταλαβω.θες να δοκιμασεις να κανεις ενα restore χωρις να επαναφερεις μπακ απ και να δεις αν δουλευει;Το μαμημενο το feauture που οταν αποσυνδεθεις απο bt σου στελνει που εχεις παρκαρει δε δουλευει ουτε στο 7 ουτε στο 6 που το δοκιμασα.
Κανω κατι λαθος η απλα δουλευει σε μερικους τυχαια?
Δημοσίευση 30/09/2016 - 22:29
ρε τολη σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα.δεν μπορω να καταλαβω.θες να δοκιμασεις να κανεις ενα restore χωρις να επαναφερεις μπακ απ και να δεις αν δουλευει;
Δημοσίευση 30/09/2016 - 22:29
Δημοσίευση 30/09/2016 - 22:59
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 01/10/2016 - 00:48
Να αναφέρω δύο σφάλματα που παρατηρώ στο iOS 10. Πέρα του κλασικού από οτι διαβάζω κόλλημα της εφαρμογής τηλέφωνο εμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου ζητάει να ξαναβάλω τον κωδικό μου στο λογαριασμό μου στο hotmail αλλιώς δεν μου έρχονται τα mail. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι βάζοντας π.χ. καλώδιο καρφί στη θέση των ακουστικών πλέον δεν ανοίγει αυτόματα η μουσική ενώ στην 9 το έκανε. Όπως επίσης όταν δοκίμασα πάλι με καρφί να συνδέσω selfo κόνταρο δεν συνδεόταν και επομένως δεν τραβούσε φωτό. Κατα τα αλλά εγώ στην μπαταρία παρατηρώ καλύτερη αυτονομία από οτι στην 9.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 00:50
Το μαμημενο το feauture που οταν αποσυνδεθεις απο bt σου στελνει που εχεις παρκαρει δε δουλευει ουτε στο 7 ουτε στο 6 που το δοκιμασα.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 00:56
Δημοσίευση 01/10/2016 - 01:00
Σε εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 01:27
Δεν διορθωνει τους ηχους. Σου προτεινει τροπο να διορθωσεις το προβλημα των ηχων κανοντας hard reset.. 😂Αναβαθμιση για viber που διορθωνει τους ηχους και που προτεινει να γινει ενα restart της συσκευης πατωντας το home και το power button για 10 δευτερολεπτα...
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmisardo, 01/10/2016 - 01:28
Δημοσίευση 01/10/2016 - 01:30
κοιτα αινσταιν εδωσε την αναβαθμιση και σου προτεινει να κανεις hard reset για να διορθωσει τους ηχους...ο τροπος που το ειπα ποιο πανω ηταν και λιγο ειρωνικος.καταλαβες τωρα η οχι;αντε συνεχισε το γελιο σου τωρα.Δεν διορθωνει τους ηχους. Σου προτεινει τροπο να διορθωσεις το προβλημα των ηχων κανοντας hard reset..
Η restart.. οπως λεγεται τελος παντων..
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 01/10/2016 - 01:32
Δημοσίευση 01/10/2016 - 07:20
κοιτα αινσταιν εδωσε την αναβαθμιση και σου προτεινει να κανεις hard reset για να διορθωσει τους ηχους...ο τροπος που το ειπα ποιο πανω ηταν και λιγο ειρωνικος.καταλαβες τωρα η οχι;αντε συνεχισε το γελιο σου τωρα.
Edit:παρ'ολα αυτα παρε και ενα like γιατι το αξιζεις.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 07:39
Μα δεν ειπα το αντιθετο. Και το γελιο δεν παει σε κατι που ειπες εσυ η σε εσενα. Γελαω γενικα με την κατασταση που επικρατει με τις εφαρμογες τις συγκεκριμενες. Σε παρακαλω δεν θα ηθελα κανενος ειδους χαρακτηρισμο στο προσωπο μου. Δεν το εχω κανει για κανεναν οσο καιρο γραφω εδω, δεν προκειται να το κανω και δεν θα ηθελα να το κανουν σε μενα.
Καλημερα
κοιτα αινσταιν εδωσε την αναβαθμιση και σου προτεινει να κανεις hard reset για να διορθωσει τους ηχους...ο τροπος που το ειπα ποιο πανω ηταν και λιγο ειρωνικος.καταλαβες τωρα η οχι;αντε συνεχισε το γελιο σου τωρα.
Edit:παρ'ολα αυτα παρε και ενα like γιατι το αξιζεις.
Το μαμημενο το feauture που οταν αποσυνδεθεις απο bt σου στελνει που εχεις παρκαρει δε δουλευει ουτε στο 7 ουτε στο 6 που το δοκιμασα.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες