Ωρα ειναι να τσακωθειτε γιαυτο πρωινιατικο.
Καλο μηνα.
Ουτε εμενα δουλευει. Και εχω τους χαρτες στα widgets.
Νταξ δεν ειμαι ο μονος τουλαχιστον. Φαινεται να δουλευει random σε μερικους.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:13
Ωρα ειναι να τσακωθειτε γιαυτο πρωινιατικο.
Καλο μηνα.
Ουτε εμενα δουλευει. Και εχω τους χαρτες στα widgets.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:33
Νταξ δεν ειμαι ο μονος τουλαχιστον. Φαινεται να δουλευει random σε μερικους.
Αν αρχίσουμε να χάνουμε το αυτοκίνητο και χρειαζόμαστε το iPhone να το βρούμε εγώ το λέω, ανησυχητικό..
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:35
Αν αρχίσουμε να χάνουμε το αυτοκίνητο και χρειαζόμαστε το iPhone να το βρούμε εγώ το λέω, ανησυχητικό..
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:36
Το μαμημενο το feauture που οταν αποσυνδεθεις απο bt σου στελνει που εχεις παρκαρει δε δουλευει ουτε στο 7 ουτε στο 6 που το δοκιμασα.
Κανω κατι λαθος η απλα δουλευει σε μερικους τυχαια?
Εμένα λειτουργεί κανονικά σε 6plus
Δημοσίευση 01/10/2016 - 08:44
Εχω φαει κατι φολες μερικες φορες. Ασε. Αλλου να νομιζεις οτι ειναι και αλλου να το χεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κατάλαβα....
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2016 - 09:03
Κατάλαβα....
Spoiler
Δημοσίευση 01/10/2016 - 11:04
Παραθέτω και εγώ ένα πρόβλημα που ξεκίνησε με την αναβάθμιση σε ios10 σε 6s (μέσω restore από itunes).
Σε κάποιες κλήσεις, εντελώς τυχαία και όχι σε όλες, με το που σηκώνω μια κλήση ή καλώ κάποιον και σηκώνει εκείνος, ξαφνικά δεν υπάρχει ήχος - ούτε ακούω ούτε με ακούει - και ενεργοποιείται μόνο αν πατήσω ανοιχτή ακρόαση! Έχω τρελαθεί παίδες!
Δεν το έχω συνδέσει με τη χρήση ακουστικών ή μη, παρουσιάζεται ανεξάρτητα!!
Ιδέες;;;
Καλημέρα.
Και γω αντιμετώπιζω το ίδιο πρόβλημα. iphone 6s 10.0.2
Ενώ πηγαίνει καλά γενικά αυτό το πρόβλημα αρχίζει και μου σπάει τα νευρα. Ισχύει ακρίβως έτσι όπως γράφει ο φίλος.
Ασχετα από εισερχόμενη ή εξερχόμενη άσχετα από handsfree ή όχι. και φτιάχνει μόνο με το να ενεργοποιήσεις ανοιχτή ακρόαση και να την κλείσεις.
Που μπορούμε να το κάνουμε post για να το δουν και οι φωστήρες του μήλου μπας και το φτιάξουν; Γιατί μάλλον αρχίζει και αποκτά διαστάσεις πραγματικού bug. Αν έχετε κάποια ιδέα για το πως να στρώσει το πρόβλημα είμαστε όλο αυτιά.
Πήγα από την έκδοση 9.5.3 -> 10.0.2 μέσω itunes update, με κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 19:43
Ακομα ενα bug στο whatsapp.
Αν σου στειλει καποιος ηχητικο μηνυμα και την ωρα που παιζει καλυψεις τον αισθητηρα proximimty(ή οπως αλλιως το λενε) ο ηχος σταματαει και η οθονη κλεινει.
Επισης στο google maps αν χρησιμοποιησεις το 3D για να σου βγαλει τη διαδρομη για το σπιτι , βγαζει οτι προορισμο αυτο θελει.
3 Φορες το πατησα 3 διαφορετικους ασχετουςς προορισμους εβγαλε.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 19:54
το ios10 μας έσκισε.....φωνητικός έλεγχος στα ελληνικά υπάρχει κάπως με κάποιο τρόπο ή όχι?
ξαναγυρίζουμε στο ios 9?
γενικά με το language και region ήταν καλύτερα με το 9, που είχες την επιλογή να είναι στα αγγλικά το μενού του τηλεφώνου, αλλά να έχεις λόκαλ ρυθμίσεις ελληνικές....
Δημοσίευση 01/10/2016 - 19:58
το ios10 μας έσκισε.....φωνητικός έλεγχος στα ελληνικά υπάρχει κάπως με κάποιο τρόπο ή όχι?
ξαναγυρίζουμε στο ios 9?
γενικά με το language και region ήταν καλύτερα με το 9, που είχες την επιλογή να είναι στα αγγλικά το μενού του τηλεφώνου, αλλά να έχεις λόκαλ ρυθμίσεις ελληνικές....
Αυτη η δυνατοτητα υπαρχει ακομα αν δεν κανω λαθος.
Το τηλεφωνο το εχω στα Ελληνικα αλλα οι ρυθμισεις ειναι Ολλανδικες.
Δημοσίευση 01/10/2016 - 20:55
Δημοσίευση 01/10/2016 - 20:56
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 01/10/2016 - 20:56
Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:10
Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:17
Παιδια να ρωτησω κατι πολυ σοβαρο για μενα προσωπικα. Το jb στο ios 10 προβλεπεται αδυνατον; Κατι τετοιο διαβασα, ισχυει;
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 01/10/2016 - 21:24
Παιδια να ρωτησω κατι πολυ σοβαρο για μενα προσωπικα. Το jb στο ios 10 προβλεπεται αδυνατον; Κατι τετοιο διαβασα, ισχυει;
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Ναι αλήθεια είναι. Ισχύει
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες