Εγω δεν την εχω δοκιμασει στο iOS.
Oμως μεχρι περσυ που ημουν στα λημερια του Android επισης δεν το ειχα βαλει αλλα ειχα διαβασει οτι ειναι απιστευτα ελαφρυτερο και ειχε σωθει ο κοσμος. Για το αν δεν επινε σαν νερο την μπαταρια δεν το ξερω.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 00:26
Εγω δεν την εχω δοκιμασει στο iOS.
Oμως μεχρι περσυ που ημουν στα λημερια του Android επισης δεν το ειχα βαλει αλλα ειχα διαβασει οτι ειναι απιστευτα ελαφρυτερο και ειχε σωθει ο κοσμος. Για το αν δεν επινε σαν νερο την μπαταρια δεν το ξερω.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 01:06
προσωπικα αν και δεν το ανοιγω παρα σπανια φροντιζω να ενεργοποιω πρωτα την Ανανεωση εφαρμ στο υποβαθρο και να ξετικαρω το FB και οχι απλα να εχω στο off εξαρχης την ανανεωση. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αλλα αυτη την εντυπωση ειχα με κατι χαζο δοκιμες που εκανα.
Δημοσίευση 03/10/2016 - 08:02
Δημοσίευση 03/10/2016 - 08:30
Δημοσίευση 03/10/2016 - 09:50
Παρεπιπτοντως εκτος του ηχου μηνυματος που προανεφερα πως ακουγεται πιο χαμηλα απο τον ηχο κλησης , το ιδιο κανουν και οι υπολοιπες ειδοποιησεις απο e-mail , viber κλπ . Ενω ο ηχος κλησης ειναι καμπανα και δυνατος , οι υπολοιποι ακουγονται πολυ πιο χαμηλα (ακομα και τον ιδιο ηχο να δοκιμασεις να βαλεις και στα αλλα) .
Δημοσίευση 03/10/2016 - 13:28
Παρεπιπτοντως εκτος του ηχου μηνυματος που προανεφερα πως ακουγεται πιο χαμηλα απο τον ηχο κλησης , το ιδιο κανουν και οι υπολοιπες ειδοποιησεις απο e-mail , viber κλπ . Ενω ο ηχος κλησης ειναι καμπανα και δυνατος , οι υπολοιποι ακουγονται πολυ πιο χαμηλα (ακομα και τον ιδιο ηχο να δοκιμασεις να βαλεις και στα αλλα) .
οταν εισαι στις ρυθμισεις και επιλεγεις ηχους ναι αυτο γινεται. Στην πραξη ειναι? Δηλ οταν εχεις μηνυμα και κανει τον ηχο ειναι χαμηλοτερος?
Δημοσίευση 03/10/2016 - 16:14
Δημοσίευση 03/10/2016 - 16:33
Δημοσίευση 03/10/2016 - 17:56
Μόλις αναβάθμισα σε 10.0.2 , απο 9.3.5.
Υπάρχει κάποιο τρόπος να μην πατάω το κουμπί αφετηρίας για να ξεκλειδώσω το τηλεφωνο?
Γιατί αν καθε φορά που θέλω να το ξεκλειδώσω παταω μια φορά το κουμπί αφετηρίας, για να φωτίσει η οθόνη και μια φορά για αν βγει ο κωδικός, νομίχω θα γθαρεί αρκετά γρήγορα το κουμπι.
Το assistive touch δεν είναι ότι πιο εύχρηστο στην προκείμενη περίπτωση για να γλιτώνω το ένα πάτημα, ούτε η εναλλαγή lock button και μετά home button
(υ.γ. υπόγράφεται ακόμα η 9.3.5?)
Δημοσίευση 03/10/2016 - 17:57
Υπάρχει κάποιο τρόπος να μην πατάω το κουμπί αφετηρίας για να ξεκλειδώσω το τηλεφωνο?
Γιατί αν καθε φορά που θέλω να το ξεκλειδώσω παταω μια φορά το κουμπί αφετηρίας, για να φωτίσει η οθόνη και μια φορά για αν βγει ο κωδικός, νομίχω θα γθαρεί αρκετά γρήγορα το κουμπι.
Το assistive touch δεν είναι ότι πιο εύχρηστο στην προκείμενη περίπτωση για να γλιτώνω το ένα πάτημα, ούτε η εναλλαγή lock button και μετά home button
Δημοσίευση 03/10/2016 - 17:57
Δημοσίευση 03/10/2016 - 18:05
Γενικα-προσβασιμοτητα-κουμπι αφετηριας-ανοιγμα μονο με αγγιγμα
το είδα αυτό ναι , slide to unlock ομως γεια σας για την παρούσα στιγμή ....
ή πρέπει να δώσεις αποτύπωμα ή να αρχίσει η φθορά του home button
Δημοσίευση 03/10/2016 - 18:10
το είδα αυτό ναι , slide to unlock ομως γεια σας για την παρούσα στιγμή ....
ή πρέπει να δώσεις αποτύπωμα ή να αρχίσει η φθορά του home button
Σηκωνεις το κινητο, φωτιζεται η οθονη και δινεις αποτυπωμα.
Κανενα πατημα κουμπιου
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες