Παιδια εχω καμια βδομαδα που εχω περασει στο 6S την iOS 10.0.2 με restore και backup της 9.3.5 μεσω itunes.
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι τρομερα εντυπωσιακες για μενα τουλαχιστον.
Αυτονομια:
Τρομερη αυξηση της αυτονομιας σε σημειο που να λες μηπως εχει παθει τιποτα και δεν κατεβαινει..
Για παραδειγμα με την 9.3.5 πριν περασω την 10αρα θα εβγαζα περιπου 2 μερες με μετρια χρηση προς εντονη χρηση.
Πλεον με την 10αρα εχουν περασει 2 μερες και τωρα η μπαταρια ειναι στο 37%. Η χρηση απολυτως ιδια δεν αλλαξα κατι.
Ταχυτητα:
Και εδω εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο γρηγορο. Πιο αμεση αποκριση. Πιο σπιρτοζικο εχει γινει και αυτο μου αρεσει πολυ..
Θα το πω οπως το διαβασα απο καποιο αλλο παιδι εδω μεσα.... "Παταω και με περιμενουν οι εφαρμογες, δεν τις περιμενω εγω.."
Εμφανιση:
Αν μη τι αλλο μια διαφορετικη εμφανιση παντα ειναι καλη.. λογω της ανανεωσης, και εδω ηρθε την καταλληλη στιγμη γιατι ειχε καιρο το iOS με την ιδια τωρα τελευταια.
Ωραιες οι νεες ειδοποιησεις. Ωραια πλεον και η κατω μπαρα.
Νεα Features:
Αυτο που μου αρεσε πολυ και το βρηκα τρομερη αναβαθμιση εγω ειναι οτι μπορω πλεον να ξεκλειδωσω το κινητο χωρις να πατησω τιποτα για αφυπνιση της οθονης και αντιστοιχα το TouchID μετα. Πλεον σηκωνεις το κινητο, ακουμπας το δαχτυλο και εισαι ετοιμος... Σου δινει πλεον την αισθηση οτι ειναι αυτοματοποιημενο το ξεκλειδωμα... σαν κατι να γινεται απο πισω..
Οσον αφορα τα προβληματα, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. Τιποτα ουτε viber, ουτε στις κλησεις που εχω διαβασει ουτε πουθενα αλλου..
Οτι εκανα πριν δηλαδη το κανω και τωρα χωρις κανενα προβλημα..
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 04/10/2016 - 13:15.