Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3151   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:54

bba1641e9a726210935d287ef55cdad7.png

Τι θελει να πει ο ποιητης;απ'οταν βγηκε το ιος 10 εμφανιζεται αυτο το μηνυμα. Δηλαδη επειδη κατεβαζω την εφαρμογη δε θα μπορω να ζητησω refund?

Καμια ιδεα;
Iphone 15 plus/ ipad air M2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3152   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:27

Καμια ιδεα;

ναι δεν θα χεις το δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν περασουν 14 μερες απο την αγορα του app λεει!!!
Rafael Nadal

#3153   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:29

ναι δεν θα χεις το δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν περασουν 14 μερες απο την αγορα του app λεει!!!

Εγω καταλαβα πως αν την αγορασω και τη χρησιμοποιησω σε 14 μερες δε θα μπορω να εχω επιστροφη χρηματων...
Αν δεν την χρησιμοποιησω θα μπορω...

#3154   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:33

Εγω καταλαβα πως αν την αγορασω και τη χρησιμοποιησω σε 14 μερες δε θα μπορω να εχω επιστροφη χρηματων...

μα αγοραζεις κατι για να το χρησιμοποιησεις φιλε μου θα αγορασεις πχ ενα app για να το χεις να το κοιτας χωρις να το ανοιξεις;;;;πολλα app πχ δεν θα παρουν αναβαθμιση για το 10 η dev βαριουνται πιστευουν οτι θα παιζει κτλ κτλ αγοραζεις κατι κι αν δεν παιζει στην συσκευη αου για τον οποιο λογω μπορεις να ζητησεις τα χρηματα σου πισω!!!!αυτο βεβαια δεν σημενει οτι μπορεις να το κανεις συνεχεια
Rafael Nadal

#3155   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:40

σωστά κατάλαβες...  :rolleyes:

#3156   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:40

σωστά κατάλαβες... :rolleyes:

#3157   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:54

Δηλαδη οι 2 εβδομαδες που ισχυαν σε refund δεν ισχυουν πια;;;

#3158   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:03

Ρε συ εχεις δυο βδομμαδες να ζητησεις τα χρηματα σου πισω απο καποιο app που αγορασες!!εγω το εκανα με το που μου ερχοταν η αποδειξη αγορας μου και ξεμπερδευα!!!τοσο απλο ειναι το θεμα τι συζηταμε τωρα
Rafael Nadal

#3159   venos

venos

iPH Contributor

• 1.022 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:05

Ρε συ εχεις δυο βδομμαδες να ζητησεις τα χρηματα σου πισω απο καποιο app που αγορασες!!εγω το εκανα με το που μου ερχοταν η αποδειξη αγορας μου και ξεμπερδευα!!!τοσο απλο ειναι το θεμα τι συζηταμε τωρα

Και γω τοχω κανει παλιοτερα. Και 2-3 και 4 μερες μετα. Η διατυπωση του μειλ με παραξενεψε. Οπως και η απαντηση του φιλου πιο πανω

#3160   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:10

Και γω τοχω κανει παλιοτερα. Και 2-3 και 4 μερες μετα. Η διατυπωση του μειλ με παραξενεψε. Οπως και η απαντηση του φιλου πιο πανω

πρεπει να το γραψουν πρεπει να το πουν να το ξερεις εταιρεια ειναι τι θες να σου πει ρε μαγκα εχεις δεκατεσσερις μερες να παρεις τα χρηματα σου πισω απο ενα app που αγορασες και δεν σου γουσταρει;;;εσυ τα μπερδευεις λιγο με το ανοιγμα του app κτλ πως θα ξερεις αν παιζει αν δεν το ανοιξεις;;;απλο ειναι εχεις 14 μερες να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και τελιωσες!!!απλα αυτο που σου λεει ειναι δεν μπορεις να παιζεις το παιχνιδακι που αγορασες 13 μερες και την 14 μερα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω!!!
καθημερινα κανω αγορες να ξερεις app μουσικη ταινιες

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/10/2016 - 16:15

Rafael Nadal

#3161   Honda22

Honda22

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:33

Παιδια εχω καμια βδομαδα που εχω περασει στο 6S την iOS 10.0.2 με restore και backup της 9.3.5 μεσω itunes.

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι τρομερα εντυπωσιακες για μενα τουλαχιστον.

Αυτονομια:

Τρομερη αυξηση της αυτονομιας σε σημειο που να λες μηπως εχει παθει τιποτα και δεν κατεβαινει..

Για παραδειγμα με την 9.3.5 πριν περασω την 10αρα θα εβγαζα περιπου 2 μερες με μετρια χρηση προς εντονη χρηση.

Πλεον με την 10αρα εχουν περασει 2 μερες και τωρα η μπαταρια ειναι στο 37%. Η χρηση απολυτως ιδια δεν αλλαξα κατι.

Ταχυτητα:

Και εδω εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο γρηγορο. Πιο αμεση αποκριση. Πιο σπιρτοζικο εχει γινει και αυτο μου αρεσει πολυ..

Θα το πω οπως το διαβασα απο καποιο αλλο παιδι εδω μεσα.... "Παταω και με περιμενουν οι εφαρμογες, δεν τις περιμενω εγω.."

Εμφανιση:

Αν μη τι αλλο μια διαφορετικη εμφανιση παντα ειναι καλη.. λογω της ανανεωσης, και εδω ηρθε την καταλληλη στιγμη γιατι ειχε καιρο το iOS με την ιδια τωρα τελευταια.

Ωραιες οι νεες ειδοποιησεις. Ωραια πλεον και η κατω μπαρα.

Νεα Features:

Αυτο που μου αρεσε πολυ και το βρηκα τρομερη αναβαθμιση εγω ειναι οτι μπορω πλεον να ξεκλειδωσω το κινητο χωρις να πατησω τιποτα για αφυπνιση της οθονης και αντιστοιχα το TouchID μετα. Πλεον σηκωνεις το κινητο, ακουμπας το δαχτυλο και εισαι ετοιμος... Σου δινει πλεον την αισθηση οτι ειναι αυτοματοποιημενο το ξεκλειδωμα... σαν κατι να γινεται απο πισω..

Οσον αφορα τα προβληματα, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. Τιποτα ουτε viber, ουτε στις κλησεις που εχω διαβασει ουτε πουθενα αλλου..

Οτι εκανα πριν δηλαδη το κανω και τωρα χωρις κανενα προβλημα..

Καλησπέρα έχεις JB ? και εγώ με 6s χωρίς JB με 9,3,5 μου βγάζει μια μέρα χωρίς έντονη χρήση, μου έκανε εντυπώσει αυτό που λες για την αυτονομία. Μέρες τώρα είμαι σε δίλημμα να κάνω την αναβαθμίσει αλλά  επειδή αν δεν μου αρέσει δεν θα μπορώ να επιστρέψω πίσω στο 9,3,5.    

Τελευταία επεξεργασία από: Honda22, 04/10/2016 - 19:40

#3162   petran17

petran17

iPH Enthousiast

• 384 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:43

Καλησπέρα έχεις JB ? και εγώ με 6s χωρίς JB με 9,3,5 μου βγάζει μια μέρα χωρίς έντονη χρήση, μου έκανε εντυπώσει αυτό που λες για την αυτονομία. Μέρες τώρα είμαι σε δίλημμα να κάνω την

αναβαθμίσει αλλά  επειδή αν δεν μου αρέσει δεν θα μπορώ να επιστρέψω πίσω στο 9,3,5.    

Γεια σου φιλε μου. Οχι δεν κανω JB προς το παρον. Με καλυπτει και ετσι.

Εγω την εβαλα και δοκιμαστικα την 10 αρα για να την δοκιμασω... μιας και ακομα μπορω αν θελω να γυρισω στην 9.3.5 απο την στιγμη που υπογραφεται ακομα. Και εσυ μπορεις να το κανεις αυτο. Να την βαλεις να την τεσταρεις και αν δεις οτι σου εκατσε καλα χωρις προβληματα και με βελτιωσεις μενεις στο 10.0.2 αλλιως ξανακανεις restore στην 9.3.5. Εγω με αυτο το σκεπτικο την εβαλα και τελικα θα μεινω στην 10 με τα χιλια.....  :D  :D

Οσον αφορα την αυτονομια ναι ειναι τρομερη προς το παρον. Αυτη τη στιγμη ειμαι με 66 ωρες αναμονη και 4μιση ωρες οθονη και απομενει 25% μπαταρια... την ωρα που πρωτοεκανα το ποστ ειχα 37% στις 1μιση το μεσημερι ηταν. Θα ειχα πολυ παραπανω αν ειχα και σημα στη δουλεια. Γιατι δυστυχως δεν εχω καθολου σημα εκει  ειτε εχω μονο μια κουκιδα. Οποτε τρελαινεται να βρει σημα και κοινως την γ@μ@ει την μπαταρια.

Για μενα δοκιμασε την και βλεπεις..

Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 04/10/2016 - 19:44

#3163   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:45

Εμένα η 10.0.1 δεν κάθισε καλά στο iphone 6 με καθαρό φορματ. Ωστόσο η 10.0.2 κάθισε υπέροχα και το σεταρα κανονικά. Πολύ ικανοποιημένος από την 10.0.2 κατανάλωση φαίνεται να βελτιώθηκε

#3164   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:52

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ είναι ότι όταν ανοίγω την κάμερα αργεί να κάνει εκκίνηση γύρω στα 5 δευτερόλεπτα.Παιρνει εντολή να ανοίξει η εφαρμογή,ανοίγει αλλά καθυστερεί να εστιάσει.Δειχνει ένα θολό στιγμιότυπο κολλημένο μέχρι να ανοίξει κανονικά.
Ένα δεύτερο που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση σε κλήση ο συνομιλητής δε με ακούει καλά αλλά βαθιά ενώ εγώ ακούω κανονικά.
Αν έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή ακόμη καλύτερα αν υπάρχει λύση ας γράψει να μου πει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3165   amvro

amvro

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/10/2016 - 20:40

εχει κανεις αλλος προβλημα με το touch id μετα την αναβaθμηση?πολλες αποτυχημενες προσπαθειες σε 6s plus.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες