Τι θελει να πει ο ποιητης;απ'οταν βγηκε το ιος 10 εμφανιζεται αυτο το μηνυμα. Δηλαδη επειδη κατεβαζω την εφαρμογη δε θα μπορω να ζητησω refund?
Καμια ιδεα;
Δημοσίευση 04/10/2016 - 14:54
Τι θελει να πει ο ποιητης;απ'οταν βγηκε το ιος 10 εμφανιζεται αυτο το μηνυμα. Δηλαδη επειδη κατεβαζω την εφαρμογη δε θα μπορω να ζητησω refund?
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:27
ναι δεν θα χεις το δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν περασουν 14 μερες απο την αγορα του app λεει!!!Καμια ιδεα;
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:29
ναι δεν θα χεις το δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν περασουν 14 μερες απο την αγορα του app λεει!!!
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:33
μα αγοραζεις κατι για να το χρησιμοποιησεις φιλε μου θα αγορασεις πχ ενα app για να το χεις να το κοιτας χωρις να το ανοιξεις;;;;πολλα app πχ δεν θα παρουν αναβαθμιση για το 10 η dev βαριουνται πιστευουν οτι θα παιζει κτλ κτλ αγοραζεις κατι κι αν δεν παιζει στην συσκευη αου για τον οποιο λογω μπορεις να ζητησεις τα χρηματα σου πισω!!!!αυτο βεβαια δεν σημενει οτι μπορεις να το κανεις συνεχειαΕγω καταλαβα πως αν την αγορασω και τη χρησιμοποιησω σε 14 μερες δε θα μπορω να εχω επιστροφη χρηματων...
Αν δεν την χρησιμοποιησω θα μπορω...
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:40
Εγω καταλαβα πως αν την αγορασω και τη χρησιμοποιησω σε 14 μερες δε θα μπορω να εχω επιστροφη χρηματων...
Αν δεν την χρησιμοποιησω θα μπορω...
σωστά κατάλαβες...
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:40
σωστά κατάλαβες...
Δημοσίευση 04/10/2016 - 15:54
Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:03
Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:05
Ρε συ εχεις δυο βδομμαδες να ζητησεις τα χρηματα σου πισω απο καποιο app που αγορασες!!εγω το εκανα με το που μου ερχοταν η αποδειξη αγορας μου και ξεμπερδευα!!!τοσο απλο ειναι το θεμα τι συζηταμε τωρα
Δημοσίευση 04/10/2016 - 16:10
πρεπει να το γραψουν πρεπει να το πουν να το ξερεις εταιρεια ειναι τι θες να σου πει ρε μαγκα εχεις δεκατεσσερις μερες να παρεις τα χρηματα σου πισω απο ενα app που αγορασες και δεν σου γουσταρει;;;εσυ τα μπερδευεις λιγο με το ανοιγμα του app κτλ πως θα ξερεις αν παιζει αν δεν το ανοιξεις;;;απλο ειναι εχεις 14 μερες να ζητησεις τα χρηματα σου πισω και τελιωσες!!!απλα αυτο που σου λεει ειναι δεν μπορεις να παιζεις το παιχνιδακι που αγορασες 13 μερες και την 14 μερα να ζητησεις τα χρηματα σου πισω!!!Και γω τοχω κανει παλιοτερα. Και 2-3 και 4 μερες μετα. Η διατυπωση του μειλ με παραξενεψε. Οπως και η απαντηση του φιλου πιο πανω
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/10/2016 - 16:15.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:33
Παιδια εχω καμια βδομαδα που εχω περασει στο 6S την iOS 10.0.2 με restore και backup της 9.3.5 μεσω itunes.
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι τρομερα εντυπωσιακες για μενα τουλαχιστον.
Αυτονομια:
Τρομερη αυξηση της αυτονομιας σε σημειο που να λες μηπως εχει παθει τιποτα και δεν κατεβαινει..
Για παραδειγμα με την 9.3.5 πριν περασω την 10αρα θα εβγαζα περιπου 2 μερες με μετρια χρηση προς εντονη χρηση.
Πλεον με την 10αρα εχουν περασει 2 μερες και τωρα η μπαταρια ειναι στο 37%. Η χρηση απολυτως ιδια δεν αλλαξα κατι.
Ταχυτητα:
Και εδω εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο γρηγορο. Πιο αμεση αποκριση. Πιο σπιρτοζικο εχει γινει και αυτο μου αρεσει πολυ..
Θα το πω οπως το διαβασα απο καποιο αλλο παιδι εδω μεσα.... "Παταω και με περιμενουν οι εφαρμογες, δεν τις περιμενω εγω.."
Εμφανιση:
Αν μη τι αλλο μια διαφορετικη εμφανιση παντα ειναι καλη.. λογω της ανανεωσης, και εδω ηρθε την καταλληλη στιγμη γιατι ειχε καιρο το iOS με την ιδια τωρα τελευταια.
Ωραιες οι νεες ειδοποιησεις. Ωραια πλεον και η κατω μπαρα.
Νεα Features:
Αυτο που μου αρεσε πολυ και το βρηκα τρομερη αναβαθμιση εγω ειναι οτι μπορω πλεον να ξεκλειδωσω το κινητο χωρις να πατησω τιποτα για αφυπνιση της οθονης και αντιστοιχα το TouchID μετα. Πλεον σηκωνεις το κινητο, ακουμπας το δαχτυλο και εισαι ετοιμος... Σου δινει πλεον την αισθηση οτι ειναι αυτοματοποιημενο το ξεκλειδωμα... σαν κατι να γινεται απο πισω..
Οσον αφορα τα προβληματα, εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα. Τιποτα ουτε viber, ουτε στις κλησεις που εχω διαβασει ουτε πουθενα αλλου..
Οτι εκανα πριν δηλαδη το κανω και τωρα χωρις κανενα προβλημα..
Καλησπέρα έχεις JB ? και εγώ με 6s χωρίς JB με 9,3,5 μου βγάζει μια μέρα χωρίς έντονη χρήση, μου έκανε εντυπώσει αυτό που λες για την αυτονομία. Μέρες τώρα είμαι σε δίλημμα να κάνω την αναβαθμίσει αλλά επειδή αν δεν μου αρέσει δεν θα μπορώ να επιστρέψω πίσω στο 9,3,5.
Τελευταία επεξεργασία από: Honda22, 04/10/2016 - 19:40.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:43
Καλησπέρα έχεις JB ? και εγώ με 6s χωρίς JB με 9,3,5 μου βγάζει μια μέρα χωρίς έντονη χρήση, μου έκανε εντυπώσει αυτό που λες για την αυτονομία. Μέρες τώρα είμαι σε δίλημμα να κάνω την
αναβαθμίσει αλλά επειδή αν δεν μου αρέσει δεν θα μπορώ να επιστρέψω πίσω στο 9,3,5.
Γεια σου φιλε μου. Οχι δεν κανω JB προς το παρον. Με καλυπτει και ετσι.
Εγω την εβαλα και δοκιμαστικα την 10 αρα για να την δοκιμασω... μιας και ακομα μπορω αν θελω να γυρισω στην 9.3.5 απο την στιγμη που υπογραφεται ακομα. Και εσυ μπορεις να το κανεις αυτο. Να την βαλεις να την τεσταρεις και αν δεις οτι σου εκατσε καλα χωρις προβληματα και με βελτιωσεις μενεις στο 10.0.2 αλλιως ξανακανεις restore στην 9.3.5. Εγω με αυτο το σκεπτικο την εβαλα και τελικα θα μεινω στην 10 με τα χιλια.....
Οσον αφορα την αυτονομια ναι ειναι τρομερη προς το παρον. Αυτη τη στιγμη ειμαι με 66 ωρες αναμονη και 4μιση ωρες οθονη και απομενει 25% μπαταρια... την ωρα που πρωτοεκανα το ποστ ειχα 37% στις 1μιση το μεσημερι ηταν. Θα ειχα πολυ παραπανω αν ειχα και σημα στη δουλεια. Γιατι δυστυχως δεν εχω καθολου σημα εκει ειτε εχω μονο μια κουκιδα. Οποτε τρελαινεται να βρει σημα και κοινως την γ@μ@ει την μπαταρια.
Για μενα δοκιμασε την και βλεπεις..
Τελευταία επεξεργασία από: petran17, 04/10/2016 - 19:44.
Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:45
Εμένα η 10.0.1 δεν κάθισε καλά στο iphone 6 με καθαρό φορματ. Ωστόσο η 10.0.2 κάθισε υπέροχα και το σεταρα κανονικά. Πολύ ικανοποιημένος από την 10.0.2 κατανάλωση φαίνεται να βελτιώθηκε
Δημοσίευση 04/10/2016 - 19:52
Δημοσίευση 04/10/2016 - 20:40
εχει κανεις αλλος προβλημα με το touch id μετα την αναβaθμηση?πολλες αποτυχημενες προσπαθειες σε 6s plus.....
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες