Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3331   giwrgosflatland

giwrgosflatland

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2016 - 18:23

Θέλει 2-3 φορτίσεις μετά το Restore για ασφαλή συμπεράσματα ως προς τη κατανάλωση.

Πέρα απο αυτό, πήγαινε στις υπ. συστήματος και άφησε εν/ποιημένα μόνο το Find και τη βαθμονόμηση της πυξίδας.

Νικο μου λες σε παρακαλω  που παω γιατι δεν το καταλαβα καλα??  υπ. συστήματος... Ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3332   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/10/2016 - 18:24

Χαμηλά στις υπ. τοποθεσίας θα τα βρείς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3333   Honda22

Honda22

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:06

Θέλει 2-3 φορτίσεις μετά το Restore για ασφαλή συμπεράσματα ως προς τη κατανάλωση.

Πέρα απο αυτό, πήγαινε στις υπ. συστήματος και άφησε εν/ποιημένα μόνο το Find και τη βαθμονόμηση της πυξίδας.

Καλησπέρα το είχα και εγώ απορία σχετικά με την υπ συστήματος δλδ τα αλλά δεν χρησιμεύουν; ευχαριστώ.

#3334   giwrgosflatland

giwrgosflatland

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:14

Τα ξεμαρκαρισα,και αφισα το αναζητηση διχτυου- βαθμονομηση πυξιδας- και ευρεση Iphone,ελπιζω να δω διαφορα στην μπαταρια!!

Ευχαριστω Νικο

#3335   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:21

Επειδη ειμαι στο 9 εχω να πω οτι ειναι αθλιο αλλα απο το να παω στο 10 και να εχω θεματα με τις κλησεις το προτιμω. Μονο αυτο. Μπορει να ειναι 100 φορες καλυτερο, που το πιστευω, αλλα το προβλημα των κλησεων ειναι θεμα. Μπορει να βαλω το 10 και οκ να μην το εχω το θεμα με τις κλησεις αλλα βαριεμαι τα πειραματα.

Επισης αρχιζω και καταλαβαινω οτι τα παλαιοτερα ios πηγαιναν μπαλα γτ ηταν ελλειπεστατα. Ελλειπεστατα μεν σταθεροτατα δε. Λιγες προσθηκες με τη παροδο των χρονων και αρχισαν και εδω τα προβληματακια. Καλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντροιντ αλλα αρχισαν και εδω...

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/10/2016 - 19:25

#3336   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:30

Εγώ πάντως θα γυρίσω στο 4αράκι μου με 5.1.1 Jailbroken.

Μουφα τα νεα λειτουργικά. Για τα νεα τηλέφωνα δεν το συζητώ καν.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3337   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:33

Λίγο να σοβαρευτούμε.

Προσωπικά με το 9 και ειδικότερα με την 9.3.5 δεν είχα κανένα θέμα και η 10 έχει περισσότερες αθένειες (αν και παιδικές) προς το παρόν.

Αλλά όχι να λέμε και ότι δεν πάω γιατί έχει πρόβλημα με τις κλήσεις. Αν ένα πράγμα δεν μου έχει βγάλει ούτε μισό malfunction στο 10 είναι οι κλήσεις.

Το ότι ένας χρήστης μπορεί να είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν καταδικάζει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο λειτουργικό.

#3338   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:34

Εγώ πάντως θα γυρίσω στο 4αράκι μου με 5.1.1 Jailbroken.

Μουφα τα νεα λειτουργικά. Για τα νεα τηλέφωνα δεν το συζητώ καν.

Βλεπεις να λεω κατι τετοιο; Ξεκολλα. Καθε τηλεφωνο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο, αλλα σαν πακετο το iphone 4 πχ με ios 5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ηταν πιο σταθερο απο το οτι ηταν το 6s με ios 9 παλι στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. Δε μπορεις να καταλαβεις τι λεω; Προφανως και το νεο τηλεφωνο με το νεο λειτουργικο ειναι καλυτερο. Μιλαω για σταθεροτητα. Δε θυμαμαι ποτε να κρασαρε το τηλεφωνο μου σε ios 4,5,6. Αλλα και παλι λεω οτι θεωρω λογικο να υπαρχουν κολληματα μιας και επιτελους το λογισμικο ολο παιρνει και προσθηκες και βελτιωσεις που παλια δε τις ειχε και ηταν soft

#3339   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:35

Λίγο να σοβαρευτούμε.

Προσωπικά με το 9 και ειδικότερα με την 9.3.5 δεν είχα κανένα θέμα και η 10 έχει περισσότερες αθένειες (αν και παιδικές) προς το παρόν.

Αλλά όχι να λέμε και ότι δεν πάω γιατί έχει πρόβλημα με τις κλήσεις. Αν ένα πράγμα δεν μου έχει βγάλει ούτε μισό malfunction στο 10 είναι οι κλήσεις.

Το ότι ένας χρήστης μπορεί να είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν καταδικάζει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο λειτουργικό.

Εγω ο ιδιος αναφερω οτι μπορει να ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το αθλιο ios 9. Αλλα επειδη πολλοι λενε για προβληματα στις κλησεις και εδω και σε macrumors λεεω να μην το δοκιμασω ακομα. Αυτα.

#3340   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:37

Βλεπεις να λεω κατι τετοιο; Ξεκολλα. Καθε τηλεφωνο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο, αλλα σαν πακετο το iphone 4 πχ με ios 5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ηταν πιο σταθερο απο το οτι ηταν το 6s με ios 9 παλι στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. Δε μπορεις να καταλαβεις τι λεω; Προφανως και το νεο τηλεφωνο με το νεο λειτουργικο ειναι καλυτερο. Μιλαω για σταθεροτητα. Δε θυμαμαι ποτε να κρασαρε το τηλεφωνο μου σε ios 4,5,6. Αλλα και παλι λεω οτι θεωρω λογικο να υπαρχουν κολληματα μιας και επιτελους το λογισμικο ολο παιρνει και προσθηκες και βελτιωσεις που παλια δε τις ειχε και ηταν soft

Καταλαβαίνω τι λες τοσο εσυ, οσο και οι υπολοιποι. Θέμα σταθερότητας δεν τίθεται. Να μου ελεγες στο iOs 7 - 8 να το δικαιολογήσω.

Απλά βαρέθηκα να σας διαβάζω να γράφετε συνέχεια αυτό που καπνίζει ο Ποπάυ. Και μάλιστα χωρίς να έχετε ιδέα για το νεο iOS, απλά απο ακυρα σχόλια.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 08/10/2016 - 19:38

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3341   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:39

πολλοι λενε για προβληματα στις κλησεις και εδω και σε macrumors

Τα φόρουμ αν το καλοσκεφτείς έχουν μία ιδιαιτερότητα.

Συνήθως σε αυτά γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα.

Δεν θα ανοίξει κάποιος ένα τόπικ για να γράψει "εγώ δεν έχω πρόβλημα στις κλήσεις".

Έτσι μπορεί να βλέπεις 100 άτομα (που μπορεί να έκαναν ΟΤΑ) να έχουν πρόβλημα αλλά αυτοί να είναι τραγική μειοψηφία μπροστά στους δεκάδες χιλιάδες (που έκαναν set up as new) που δεν έχουν.

Για αυτό λέμε ότι η εικόνα που παίρνεις από τα φόρουμ με μία πρώτη ματιά και αν δεν έχεις την ικανότητα να την φιλτράρεις είναι εντελώς παραπλανητική.

#3342   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:41

Καταλαβαίνω τι λες τοσο εσυ, οσο και οι υπολοιποι. Θέμα σταθερότητας δεν τίθεται. Να μου ελεγες στο iOs 7 - 8 να το δικαιολογήσω.

Απλά βαρέθηκα να σας διαβάζω να γράφετε συνέχεια αυτό που καπνίζει ο Ποπάυ. Και μάλιστα χωρίς να έχετε ιδέα για το νεο iOS, απλά απο ακυρα σχόλια.

Τα ακυρα σχολια τα κανουν χρηστες που το εχουν βαλει. Οποτε δε ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που λες.

#3343   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:42

Τα ακυρα σχολια τα κανουν χρηστες που το εχουν βαλει. Οποτε δε ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που λες.

Καλό... Ξέρω και ένα με τον Τοτό.

Εδώ υπάρχουν χρήστες με iOS 8 που ένα χρόνο έκαναν κριτική στο 9 ως άχρηστο χωρίς να το χρησιμοποιούν και τώρα κάνουν το ίδιο στο 10...

#3344   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:45

Τα φόρουμ αν το καλοσκεφτείς έχουν μία ιδιαιτερότητα.

Συνήθως σε αυτά γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα.

Δεν θα ανοίξει κάποιος ένα τόπικ για να γράψει "εγώ δεν έχω πρόβλημα στις κλήσεις".

Έτσι μπορεί να βλέπεις 100 άτομα (που μπορεί να έκαναν ΟΤΑ) να έχουν πρόβλημα αλλά αυτοί να είναι τραγική μειοψηφία μπροστά στους δεκάδες χιλιάδες (που έκαναν set up as new) που δεν έχουν.

Για αυτό λέμε ότι η εικόνα που παίρνεις από τα φόρουμ με μία πρώτη ματιά και αν δεν έχεις την ικανότητα να την φιλτράρεις είναι εντελώς παραπλανητική.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Παντα γταφουν οσοι εχουν προβληματα. Αυτος που δεν εχει δε θα κατσει να γραψει τιποτα. Προφανως και καταλαβαινω οτι η πλειοψηφια δεν εχει θεμα και οτι η μειοψηφια ειναι αυτη που εχει. Απλα λεω και ξαναλεω οτι βαριεμαι να μπω στη διαδιακαςια να δοκιμασω ενα λογισμικο που εχω ακουσει αυτο απο μια μειοψηφια. Μπορει να το δοκιμασω πιο μετα. Εγω δεν ειπα να μην το βαλουν τα παιδια. Δεν μπορει για κανενα λογο να ειναι χειροτερο απο το 9. Δε μπορω να το φανταστω.

#3345   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:47

Καλό... Ξέρω και ένα με τον Τοτό.

Εδώ υπάρχουν χρήστες με iOS 8 που ένα χρόνο έκαναν κριτική στο 9 ως άχρηστο χωρίς να το χρησιμοποιούν και τώρα κάνουν το ίδιο στο 10...

Με ολο το σεβασμο και χωρις να ειρωνευομαι, θεωρεις δλδ οτι δεν αντιμετωπιζουν χρηστες αυτο το θεμα;(εστω και μεμονωμενοι)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3