Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3346   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:48

Ουτε καν. Δεν εισαι για πειραματα. Οτι δουλευει δε το πειραζουμε. Αν εισαι ευχαριστημενος εκει που εισαι μεινει εκει.

iOS 10 is dangerous for the iPhone 5s

https://r.tapatalk.c...61&share_type=t

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Παντα γταφουν οσοι εχουν προβληματα. Αυτος που δεν εχει δε θα κατσει να γραψει τιποτα. Προφανως και καταλαβαινω οτι η πλειοψηφια δεν εχει θεμα και οτι η μειοψηφια ειναι αυτη που εχει. Απλα λεω και ξαναλεω οτι βαριεμαι να μπω στη διαδιακαςια να δοκιμασω ενα λογισμικο που εχω ακουσει αυτο απο μια μειοψηφια. Μπορει να το δοκιμασω πιο μετα. Εγω δεν ειπα να μην το βαλουν τα παιδια. Δεν μπορει για κανενα λογο να ειναι χειροτερο απο το 9. Δε μπορω να το φανταστω.

Είπες ή δεν είπες να μην το βάλουν; Αποφάσισε. Ούτε εσυ δεν ξέρεις τι λες.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3347   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:49

Θεωρώ ότι οι χρήστες που έστησαν τα τηλέφωνά τους σωστά και έχουν το πρόβλημα είναι μηδαμινοί...

#3348   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4.050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:50

Σορυ για το off topic κάποιο καλό και αξιόπιστο Adblock για iOS 10; απλά δεν θέλω να σέρνεται το internet.

#3349   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:50

Είπες ή δεν είπες να μην το βάλουν; Αποφάσισε. Ούτε εσυ δεν ξέρεις τι λες.

Εχοντας στο μυαλο μου αυτο με τις κλησεις του το ειπα του παιδιου. Οπως βλεπεις του γραφω αν εισαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ μεινε εκει που εισαι. Κακα τα ψεματα το ios 10 νομιζεις οτι εχει να προσφερει πολλα στο 5s; Πιστευεις δηλαδη οτι ενα 5s θα ναι "καλυτερο" με ios10 απο οτι ios8?

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/10/2016 - 19:51

#3350   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:51

Δεν μπορει για κανενα λογο να ειναι χειροτερο απο το 9. Δε μπορω να το φανταστω.

Εγώ λοιπόν έχοντας δουλέψει ένα χρόνο το 9 και έχοντας τηλέφωνο στημένο στην 9.3.5 από τη μέρα που βγήκε, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα random bugs του 10 αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα περισσότερα από την 9.3.5

Ενοχλητικά δεν είναι γιατί στην πλειοψηφία τους δεν είναι συγκεκριμένα αλλά random όπως προείπα.

#3351   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:52

Σορυ για το off topic κάποιο καλό και αξιόπιστο Adblock για iOS 10; απλά δεν θέλω να σέρνεται το internet.

Crystal. Το χω βαλει καιρο και δεν βλεπω θεμα.

Νομιζω ειναι free σε προσφορα.

#3352   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:52

Εγώ λοιπόν έχοντας δουλέψει ένα χρόνο το 9 και έχοντας τηλέφωνο στημένο στην 9.3.5 από τη μέρα που βγήκε, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα random bugs του 10 αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα περισσότερα από την 9.3.5

Ενοχλητικά δεν είναι γιατί στην πλειοψηφία τους δεν είναι συγκεκριμένα αλλά random όπως προείπα.

Ωραια. Οταν το διαβασει αυτο ενας αμφιταλαντευομενος εκαστοτε χρηστης, γιατι να κανει τη μεταβαση; Ποσο μαλλον ενας χρηστης παλιας συσκευης.

Εγω ο ιδιος που εχω φριξει με το ios 9 (παγωματα safari, παγωματα instagram, παγωματα καμερας) μου ειναι αδιανοητο οτι το ios 10 δε θα ναι καλυτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/10/2016 - 19:56

#3353   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:55

Ωραια. Οταν το διαβασει αυτο ενας αμφιταλαντευομενος εκαστοτε χρηστης, γιατι να κανει τη μεταβαση; Ποσο μαλλον ενας χρηστης παλιας συσκευης.

Για τα νέα features που μπορεί να θέλει και που έχει το νέο λειτουργικό.

Είπαμε. Τα όποια ελαττώματά του είναι στην ουσία παιδικές ασθένειες ενός νέου λειτουργικού. Θα λυθούν.

#3354   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:56

Εχοντας στο μυαλο μου αυτο με τις κλησεις του το ειπα του παιδιου. Οπως βλεπεις του γραφω αν εισαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ μεινει εκει που εισαι. Κακα τα ψεματα το ios 10 νομιζεις οτι εχει να προσφερει πολλα στο 5s; Πιστευεις δηλαδη οτι ενα 5s θα ναι "καλυτερο" με ιοs10 απο οτι ios8?

Καλύτερο θα ειναι. Μπορεί το iOS 10 να μην έχει πολλά νεα features για τις παλιές συσκευές , αλλά σιγουρα τις ανανεώνει.

Εγώ πάντως βλεπω οτι του λες να μην το βάλει. Και το ιδιο εχεις κανει πολλές φορές. Δούλεψε το πρώτα και μετά ελα πες μας για τα προβλήματα που αντιμετώπισες και πες σε ολους οτι θες.

Σταμάτα όμως να τους τρομοκρατείς επειδή "κάτι διάβασες σε καποιο φορουμ". Μπράβο σου που ψάχνεις τα ξενα φορουμ και διαβάζεις τα προβλήματα του καθενος. Αλλά τα προβλήματα ειναι για να γράφονται και να λύνονται. Δεν σημαίνει πως επειδή τα εχει ενας, θα τα εχουν ολοι. Εξάλλου πρόβλημα στις κλήσεις δεν σημαινει πρόβλημα λειτουργικού. Μπορει να φταίει ο πάροχος, η σιμ, η κάλυψη.

#3355   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 19:57

Για τα νέα features που μπορεί να θέλει και που έχει το νέο λειτουργικό.

Είπαμε. Τα όποια ελαττώματά του είναι στην ουσία παιδικές ασθένειες ενός νέου λειτουργικού. Θα λυθούν.

Και για το ios 9 λεγαμε θα λυθουν και καταληξαμε μεχρι και την 9.3.5 και να εχει βαφτιστει ενα απο τα χειροτερο λειτουργικα.

#3356   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 20:00

Πειτε μου λιγο οποιος ειναι στην 9. Διορθωσαν το ενοχλητικο bug που δεν φαινονταν τα ολοημερα στο nc?

7d59d583e93f1c3fd15d7ed7f99cb743.png

Επισης μονο και μονο που δε σβηνεται η μαμημενη λεξη οταν πας να τη σβησεις και τελειωνει σε ς ειναι ενας λογος απο μονος του να πας στο iOS 10.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 08/10/2016 - 20:03

#3357   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 20:01

Πειτε μου λιγο οποιος ειναι στην 9. Διορθωσαν το ενοχλητικο bug που δεν φαινονταν τα ολοημερα στο nc?

Επισης μονο και μονο που δε σβηνεται η μαμημενη λεξη οταν πας να τη σβησεις και τελιωνει σε ς ειναι ενας λογος απο μονος του να πας στο iOS 10.

Δεν ξέρεις εσύ. Τα τζιμάνια στο εξωτερικό που έχουν πρόβλημα ξέρουν.

#3358   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 20:02

Καλύτερο θα ειναι. Μπορεί το iOS 10 να μην έχει πολλά νεα features για τις παλιές συσκευές , αλλά σιγουρα τις ανανεώνει.

Εγώ πάντως βλεπω οτι του λες να μην το βάλει. Και το ιδιο εχεις κανει πολλές φορές. Δούλεψε το πρώτα και μετά ελα πες μας για τα προβλήματα που αντιμετώπισες και πες σε ολους οτι θες.

Σταμάτα όμως να τους τρομοκρατείς επειδή "κάτι διάβασες σε καποιο φορουμ". Μπράβο σου που ψάχνεις τα ξενα φορουμ και διαβάζεις τα προβλήματα του καθενος. Αλλά τα προβλήματα ειναι για να γράφονται και να λύνονται. Δεν σημαίνει πως επειδή τα εχει ενας, θα τα εχουν ολοι. Εξάλλου πρόβλημα στις κλήσεις δεν σημαινει πρόβλημα λειτουργικού. Μπορει να φταίει ο πάροχος, η σιμ, η κάλυψη.

Τρομοκρατω το φορουμ επειδη ειπα αυτο;; Χαχχαχαχ οκ. Σε καθε ποστ γραφω οτι το 9 ειναι αθλιο και οτι το 10 δε μπορει να ειναι χειροτερο. Αλλα γενικα δε νομζω οτι μπορει να προσφερει τπτ απολυτως σε συσκευες <iphone6. Επισης εχω γραψει 1000 φορες οτι προφανως και ειναι η μειοψηφια και οτι η πλειοψηφια δεν θα εχει το θεμα.

Αυτο με τη καλυψη δε ξερω κατα ποσο ισχυει. Φανταζομαι οι χρηστες που το αναφερουν, μετα το ios 10 δε πηγαν στον Αρη. Κινοντουσαν στις ιδιες περιοχες με πριν. Λιγο δυσκολο.

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 08/10/2016 - 20:04

#3359   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/10/2016 - 20:06

7d59d583e93f1c3fd15d7ed7f99cb743.png

Επισης μονο και μονο που δε σβηνεται η μαμημενη λεξη οταν πας να τη σβησεις και τελειωνει σε ς ειναι ενας λογος απο μονος του να πας στο iOS 10.

Φυσικά και το διόρθωσαν...

45ab35c9303a0b5f29e612451bd99288.png

Να ναι καλα το ουτλοοκ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#3360   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2016 - 20:06

Δεν ξέρεις εσύ. Τα τζιμάνια στο εξωτερικό που έχουν πρόβλημα ξέρουν.

Ξερω τι λεει ο ντελ πιερο. Ειχαν θεμα στο εξωτερικο οντως και βγηκε οτι ηταν θεμα με την verizon αν δε κανω λαθος.

Και διαβαζουμε εδω για θεμα με τις κλησεις στο iOS 10. Πασο. Τι να πεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες