Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Please log in to reply
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3376   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 09/10/2016 - 10:02

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Έχω ένα άλλο θέμα τώρα και δεν ξέρω αν όντως είναι πρόβλημα ή έτσι δουλεύει το ios. Έχω ένα bluetooth sbh 70 της Sony και όταν το συνδέω στο κινητό δεν έχω καθόλου ήχο από το κινητό. Για ηδοποιησεις πάντα μιλάω. Έτσι είναι ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ;

Έτσι είναι, οι ειδοποιήσεις αν έχεις ακουστικά συνδεδεμένα ή κάποιο bluetooth handfree δεν ακούγονται από το τηλέφωνο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3377   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:04

Παιδιά θέλω καθαρά hosts για win 10. Και πως διαγράφω τα παλιά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3378   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:30

Καλησπέρα το είχα και εγώ απορία σχετικά με την υπ συστήματος δλδ τα αλλά δεν χρησιμεύουν; ευχαριστώ.

Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν άχρηστα και απλά καταναλώνουν.

Μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες;

Οι συσκευές εδώ είναι ίδιες.. καμία σχέση με αυτές των Android (διαφορετικά chipset, ram, mam, kaka, nani κλπ)

Δηλαδή όλα τα iPhone 6s είναι ίδια, όλα τα 6 plus ίδια κλπ...

Οπότε πως γίνεται η μία έκδοση πχ αυτή που τσακώνεστε περίπου 150 σελίδες η 9.3.5 σε ένα κινητό iPhone 6s να παίζει σωστά και σε ένα άλλο 6s όχι;

Είναι ίδια συσκευή, ίδια ram, ίδια χαρακτηριστικά... δε γίνεται κάποιοι να έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι..

Είτε εξ' αρχής έγινε λάθος εγκατάσταση/επαναφορά (restore με JB data ίσως; δε ξέρω...) είτε περάστηκε με OTA... οι συνδυασμοί αυτοί είναι λίγοι...

Ίσως αν 10 άτομα που έχουν το πρόβλημα λέγανε πως την πέρασαν και τι έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ και οι άλλοι 10 που δεν έχουν το πρόβλημα έλεγαν και εκείνοι πως την πέρασαν ΑΚΡΙΒΩΣ, να βρίσκατε τη λύση στο πρόβλημα... μήπως είναι κάποια άλλη εφαρμογή ή έκδοση αυτής που προκαλεί κάποια αλυσιδωτή αντίδραση; μήπως είναι κάτι άλλο;

Ειδικός δεν είμαι... ακόμα android κινητό έχω οπότε μέχρι να έρθει το 7 στα χέρια μου... (ελπίζω σύντομα γιατί θα "γεννήσω" στο τέλος) προσπαθώ να καταλάβω...

Στο Android αυτά τα προβλήματα είναι πάρα πολύ συχνά, ωστόσο είναι λογικό με τόσες παραμετροποιήσεις, διαφορετικές συσκευές, μνήμη, τσιπ κλπ... εδώ γιατί;

Bugs θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Μικρο-προβλήματα στις πρώτες εκδόσεις πάλι, το ίδιο. Γίνεται λάθος σύγκριση εδώ μέσα.

Το είχα γράψει και πιο πίσω. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκρίσεις, ας πιάσουν τις πρώτες εκδόσεις του iOS 9 που έκλαιγε κόσμος.

Μετά απο καιρό έχουμε μια σταθερή όπως φαίνεται και Smooth έκδοση.

Παιδιά θέλω καθαρά hosts για win 10. Και πως διαγράφω τα παλιά

Τι error παίρνεις?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3379   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:34

Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν άχρηστα και απλά καταναλώνουν.

Bugs θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ. Μικρο-προβλήματα στις πρώτες εκδόσεις πάλι, το ίδιο. Γίνεται λάθος σύγκριση εδώ μέσα.

Το είχα γράψει και πιο πίσω. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκρίσεις, ας πιάσουν τις πρώτες εκδόσεις του iOS 9 που έκλαιγε κόσμος.

Τι error παίρνεις?

3014

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3380   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:44

3014

Παρ'το απο εδώ.

C:\Windows\System32\drivers\etc. Reboot στο PC μετά.

LG8ISzO.gif

#3381   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:47

Παρ'το απο εδώ.

C:\Windows\System32\drivers\etc. Reboot στο PC μετά.

δν κατεβαινει!

#3382   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:49

Άλλαξε Browser.

LG8ISzO.gif

#3383   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 11:51

Άλλαξε Browser.

απο τρεις διαφορετικους δοκιμασα!

#3384   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:02

Νίκο καταλαβαίνω αυτό που λες... αυτό που ρωτάω και δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται έστω και με αυτά τα μικροπροβλήματα που βγάζει σαν λειτουργικό, άλλα μικροπροβλήματα να βγάζει στον έναν και άλλα στον άλλον σε πανομοιότυπη συσκευή... αυτό δεν καταλαβαίνω...!!! Δε θα έπρεπε να βγάζει σε όλους το ίδιο;;; δεν υπάρχει διαφορά σε συσκευή...

Πχ σε έναν παίζουν οι ήχοι του Viber σε 6s σε άλλον με 6s όχι... (ένα τυχαίο παράδειγμα που έχω δει εδώ να αναφέρεται)

#3385   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:14

δν κατεβαινει!

Link

Νίκο καταλαβαίνω αυτό που λες... αυτό που ρωτάω και δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται έστω και με αυτά τα μικροπροβλήματα που βγάζει σαν λειτουργικό, άλλα μικροπροβλήματα να βγάζει στον έναν και άλλα στον άλλον σε πανομοιότυπη συσκευή... αυτό δεν καταλαβαίνω...!!! Δε θα έπρεπε να βγάζει σε όλους το ίδιο;;; δεν υπάρχει διαφορά σε συσκευή...

Πχ σε έναν παίζουν οι ήχοι του Viber σε 6s σε άλλον με 6s όχι... (ένα τυχαίο παράδειγμα που έχω δει εδώ να αναφέρεται)

Όχι απαραίτητα.. Τις περισσότερες φορές είναι ακριβώς ό,τι έγραψες και πιο πάνω.

Η μετάβαση π.χ. με ΟΤΑ που είναι ο βασικός υπαίτιος τις περισσότερες φορές, επαναφορά Backup κτλ.

Τα όποια προβλήματα των εφαρμογών πάλι δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Σκοπός είναι να τσεκάρεις τα Bugs του ίδιου του λειτουργικού όπως π.χ. τις χαμένες κλήσεις που έχουν αναφερθεί εδώ.

LG8ISzO.gif

#3386   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:19

Link

το ιδιο μηνυμα μου βγαζει παλι!τι φαση?!

#3387   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:20

Link

το ιδιο μηνυμα μου βγαζει παλι!τι φαση?!

ακυρο δεν εκανα επανεκινηση

#3388   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:22

Οκ.. καταλαβαίνω τώρα...

Έχω ακόμα στο μυαλό μου το android μιας και αυτό χρσιμοποιώ μέχρι να έρθει το 7άρι στα χέρια μου και προσπαθώ να το ξεμπλέξω για καταλάβω τί είναι bug και τι όχι.

Όχι ότι στο άλλο κινητό που έχω δεν έχω προβλήματα ωστόσο τα περισσότερα είναι από μένα λόγω παραμετροποιήσεων στη συσκευή και θα μπορούσα να τα έχω λύσει με επαναφορά, αναβάθμηση κι όχι root.

Να φανταστείς και στο iPad 2 που έχω έχω μείνει στην 8.3 (νομίζω) γιατί βαριέμαι πάρα πολύ να το ξαναστήνω... (φτιάξε φακέλους, ταξινόμησέ τους με τη σειρά που θέλεις, κατέβασε πάλι από Cydia τα απαραίτητα, ρύθμησέ τα κλπ κλπ).

Εγώ πάντως αν έχει "πρόβλημα" ή όχι μία αναβάθμηση, θα τη βάλω και θα κρίνω.

Αν μου βγει κάτι στη πορεία, θα το ψάξω να δω τι φταίει και θα ακολουθήσω οδηγίες επίλυσης αν κι εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες...

Τώρα αν δε βρω κάτι, θα περιμένω την επόμενη αναβάθμηση που πιθανότατα να το λύση (ευτυχώς η Apple βγάζει συχνά bug fixes)

#3389   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 12:26

τιποτα δεν γινετε το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

#3390   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 13:22

Οκ.. καταλαβαίνω τώρα...

Έχω ακόμα στο μυαλό μου το android μιας και αυτό χρσιμοποιώ μέχρι να έρθει το 7άρι στα χέρια μου και προσπαθώ να το ξεμπλέξω για καταλάβω τί είναι bug και τι όχι.

Όχι ότι στο άλλο κινητό που έχω δεν έχω προβλήματα ωστόσο τα περισσότερα είναι από μένα λόγω παραμετροποιήσεων στη συσκευή και θα μπορούσα να τα έχω λύσει με επαναφορά, αναβάθμηση κι όχι root.

Να φανταστείς και στο iPad 2 που έχω έχω μείνει στην 8.3 (νομίζω) γιατί βαριέμαι πάρα πολύ να το ξαναστήνω... (φτιάξε φακέλους, ταξινόμησέ τους με τη σειρά που θέλεις, κατέβασε πάλι από Cydia τα απαραίτητα, ρύθμησέ τα κλπ κλπ).

Εγώ πάντως αν έχει "πρόβλημα" ή όχι μία αναβάθμηση, θα τη βάλω και θα κρίνω.

Αν μου βγει κάτι στη πορεία, θα το ψάξω να δω τι φταίει και θα ακολουθήσω οδηγίες επίλυσης αν κι εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες...

Τώρα αν δε βρω κάτι, θα περιμένω την επόμενη αναβάθμηση που πιθανότατα να το λύση (ευτυχώς η Apple βγάζει συχνά bug fixes)

Είναι τόσο διαφορετικά τα 2 λειτουργικά μεταξύ τους. Κυρίως στη δομή και το τρόπο διαχείρισης.

Μη ξεχνάς επίσης πως απο την άλλη πλευρά υπάρχουν 1002 διαφορετικές μεταξύ τους συσκευές που χρειάζεται Optimization κτλ.

Τα παλιότερης γενιάς iPad όπως το δικό σου είχαν πρόβλημα μεγάλο με το iOS 9, όσα πήραν Update σε 10 ξανάνιωσαν παραδόξως.

τιποτα δεν γινετε το ιδιο μηνυμα μου βγαζει

Βρές άλλο PC, κατέβασε το IPSW ξανά.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android