Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3391   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/10/2016 - 13:31

Τα παλιότερης γενιάς iPad όπως το δικό σου είχαν πρόβλημα μεγάλο με το iOS 9, όσα πήραν Update σε 10 ξανάνιωσαν παραδόξως.

Μπαινει το 10 σε iPad 3 Νικο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3392   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/10/2016 - 13:35

Απο το 4 και πάνω. Και το 3 σταμάτησε σε iOS 9.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3393   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:19

Κυριακή σήμερα αλλά το jb ακόμα να φανεί...

#3394   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:25

Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν άχρηστα και απλά καταναλώνουν.

Να ρωτήσω κάτι, αν κλείσω το time zone, θα αλλάζει αυτόματα την ώρα όταν αλλάξει η ζώνη ώρας ή αν βρεθώ εξωτερικό; Θυμάμαι σε παλιά iOS έπρεπε να είναι κι αυτό ανοιχτό...

#3395   Honda22

Honda22

iPH Member

• 221 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:30

Καλησπέρα στην παρέα, είχα δημοσιεύσει κάτι σχετικά με της υπ. συστήματος, για το τι πρέπει να έχουμε ενεργό ποιημένα?

ευχαριστώ τον Νίκο για την απάντηση οι υπόλοιποι τι προτείνεται σχετικά με αυτό.  

#3396   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:40

Να ρωτήσω κάτι, αν κλείσω το time zone, θα αλλάζει αυτόματα την ώρα όταν αλλάξει η ζώνη ώρας ή αν βρεθώ εξωτερικό; Θυμάμαι σε παλιά iOS έπρεπε να είναι κι αυτό ανοιχτό...

Εφόσον ταξιδεύεις εξωτερικό, το αφήνεις εν/ποιημένο.

Διαφορετικά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω.

LG8ISzO.gif

#3397   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:44

Εφόσον ταξιδεύεις εξωτερικό, το αφήνεις εν/ποιημένο.

Διαφορετικά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Πιο πολύ με νοιάζει για όταν αλλάζουμε από χειμερινή ώρα σε θερινή και τούμπαλιν, γιατί από μόνη μου δε το θυμάμαι ποτέ και την πατάω πολλές φορές με τη δουλειά το πρώτο πρωΐνό (σηκώνομαι 1 ώρα νωρίτερα ή 1 ώρα αργότερα αναλόγως την περίπτωση). Στο εξωτερικό μια φορά το χρόνο πάω και αν, οπότε δε με πολυαπασχολει...

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 09/10/2016 - 14:44

#3398   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 15:32

Μπα.. Η εναλλαγή μεταξύ χειμερινής/θερινής δεν επηρεάζεται. :)

LG8ISzO.gif

#3399   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 09/10/2016 - 15:34

Καμία ιδέα του πότε θα δοθεί η 10.1 στο κοινό έχουμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3400   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 15:35

Πιθανόν τη Τρίτη. Εκτός και αν πάρει κι άλλη Beta.

LG8ISzO.gif

#3401   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 16:11

Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset!

#3402   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.831 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:20

Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset!

θεωρω αδυνατο να σεταριστηκε συσκευη σαν καινουργια και να βγαζει τετοιο προβλημα. Εισαι σιγουρος?

#3403   alabis

alabis

iPH Contributor

• 1.103 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:24

[quote name="Makavelli" post="1844005" timestamp="1476022275"]Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset![β;θοτε]

Τολμάς εδώ και τα λες αυτά; Μήπως είσαι τρομοκράτης; Μαλλιασε η γλώσσα μου εδώ αλλά έπεσα στην ιερή τζιχαντ, άστο καλύτερα!

Sent from my iPhone 5s with iOS 9.3.5 using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 09/10/2016 - 18:25

#3404   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:43

θεωρω αδυνατο να σεταριστηκε συσκευη σαν καινουργια και να βγαζει τετοιο προβλημα. Εισαι σιγουρος?

Δεν εχω λογο να πω ψεμματα! Την πρωτη φορα που την περασα, οταν ειχε κυκλοφορησει, δεν ειχα κανενα προβλημα! Την ειχα βαλει για δοκιμη και ξανα περασα την 9αρα γιατι δεν ηθελα να φυγω ακομα! Προχθες την ξαναπερασα για να μεινω αλλα τελικα αποφασισα να ξαναγυρισω! Δεν ασχοληθηκα πολυ αφου ειχα και αλλη επιλογη απλα λεω οτι για μενα χρειαζεται λιγη ακομη δουλεια! Αν εξαιρεσουμε αυτο το προβλημα, που ισως αν την ξαναπερνουσα να λυνοταν, ειναι αψογη σε ολα της! Smooth και καθαρη! Μιλαω για 6αρι παντα!

[quote name="Makavelli" post="1844005" timestamp="1476022275"]Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset![β;θοτε]

Τολμάς εδώ και τα λες αυτά; Μήπως είσαι τρομοκράτης; Μαλλιασε η γλώσσα μου εδώ αλλά έπεσα στην ιερή τζιχαντ, άστο καλύτερα!

Sent from my iPhone 5s with iOS 9.3.5 using Tapatalk

Πες την γνωμη σου απλα για να την πεις! Δεν ειναι δυνατον να συμφωνεις/διαφωνεις με ολους! Δεν χρειαζεται και δεν θα πρεπει ουτε καν να σε απασχολει να πεισεις καποιον! 

#3405   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:58

Επειδή είναι πολύ βασικό.

Έκανες Restore με shift & restore μέσω iTunes; 

Μετά το As new πέρασες από πάνω το backup σου μήπως;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android