Τα παλιότερης γενιάς iPad όπως το δικό σου είχαν πρόβλημα μεγάλο με το iOS 9, όσα πήραν Update σε 10 ξανάνιωσαν παραδόξως.
Μπαινει το 10 σε iPad 3 Νικο?
Δημοσίευση 09/10/2016 - 13:31
Τα παλιότερης γενιάς iPad όπως το δικό σου είχαν πρόβλημα μεγάλο με το iOS 9, όσα πήραν Update σε 10 ξανάνιωσαν παραδόξως.
Μπαινει το 10 σε iPad 3 Νικο?
Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:19
Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:25
Να ρωτήσω κάτι, αν κλείσω το time zone, θα αλλάζει αυτόματα την ώρα όταν αλλάξει η ζώνη ώρας ή αν βρεθώ εξωτερικό; Θυμάμαι σε παλιά iOS έπρεπε να είναι κι αυτό ανοιχτό...Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν άχρηστα και απλά καταναλώνουν.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:30
Καλησπέρα στην παρέα, είχα δημοσιεύσει κάτι σχετικά με της υπ. συστήματος, για το τι πρέπει να έχουμε ενεργό ποιημένα?
ευχαριστώ τον Νίκο για την απάντηση οι υπόλοιποι τι προτείνεται σχετικά με αυτό.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:40
Να ρωτήσω κάτι, αν κλείσω το time zone, θα αλλάζει αυτόματα την ώρα όταν αλλάξει η ζώνη ώρας ή αν βρεθώ εξωτερικό; Θυμάμαι σε παλιά iOS έπρεπε να είναι κι αυτό ανοιχτό...
Εφόσον ταξιδεύεις εξωτερικό, το αφήνεις εν/ποιημένο.
Διαφορετικά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 14:44
Πιο πολύ με νοιάζει για όταν αλλάζουμε από χειμερινή ώρα σε θερινή και τούμπαλιν, γιατί από μόνη μου δε το θυμάμαι ποτέ και την πατάω πολλές φορές με τη δουλειά το πρώτο πρωΐνό (σηκώνομαι 1 ώρα νωρίτερα ή 1 ώρα αργότερα αναλόγως την περίπτωση). Στο εξωτερικό μια φορά το χρόνο πάω και αν, οπότε δε με πολυαπασχολει...Εφόσον ταξιδεύεις εξωτερικό, το αφήνεις εν/ποιημένο.
Διαφορετικά δε προσφέρει τίποτα παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 09/10/2016 - 14:44.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 15:34
Δημοσίευση 09/10/2016 - 16:11
Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset!
Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:20
Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset!
θεωρω αδυνατο να σεταριστηκε συσκευη σαν καινουργια και να βγαζει τετοιο προβλημα. Εισαι σιγουρος?
Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:24
Τελευταία επεξεργασία από: alabis, 09/10/2016 - 18:25.
Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:43
θεωρω αδυνατο να σεταριστηκε συσκευη σαν καινουργια και να βγαζει τετοιο προβλημα. Εισαι σιγουρος?
Δεν εχω λογο να πω ψεμματα! Την πρωτη φορα που την περασα, οταν ειχε κυκλοφορησει, δεν ειχα κανενα προβλημα! Την ειχα βαλει για δοκιμη και ξανα περασα την 9αρα γιατι δεν ηθελα να φυγω ακομα! Προχθες την ξαναπερασα για να μεινω αλλα τελικα αποφασισα να ξαναγυρισω! Δεν ασχοληθηκα πολυ αφου ειχα και αλλη επιλογη απλα λεω οτι για μενα χρειαζεται λιγη ακομη δουλεια! Αν εξαιρεσουμε αυτο το προβλημα, που ισως αν την ξαναπερνουσα να λυνοταν, ειναι αψογη σε ολα της! Smooth και καθαρη! Μιλαω για 6αρι παντα!
[quote name="Makavelli" post="1844005" timestamp="1476022275"]Δοκιμασα να παω στην 10αρα δυο φορες! Και τις δυο φορες επεστρεψα στην 9.3.5! Προσωπικα εχω θεμα με τους διακοπτες Wifi, Cellular, Bluetooth! Οταν παω να τους ανοιξω, ειτε απο τις ρυθμισεις, ειτε απο το CC παντα κολλαει το κινητο για λιγο! Επισης η ενδειξη τους πανω στην μπαρα τρελενεται! Οποτε θελει ενεργοποιειται, οποτε θελει τρεμοπαιζει και οποτε θελει σβηνει! Προσωπικα θεωρω πως η 10 εχει μελλον και φαινεται αρκετα σταθερη αλλα προς το παρον χρειαζεται λιγη δουλιτσα ακομα! Θα προτιμησω να μεινω με την 9 προς το παρον και οποια προβληματα! Να προσθεσω επισης οτι εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες λυσεις, set up as new, αναβαθμιση μεσω itunes και hard reset![β;θοτε]
Τολμάς εδώ και τα λες αυτά; Μήπως είσαι τρομοκράτης; Μαλλιασε η γλώσσα μου εδώ αλλά έπεσα στην ιερή τζιχαντ, άστο καλύτερα!
Sent from my iPhone 5s with iOS 9.3.5 using Tapatalk
Πες την γνωμη σου απλα για να την πεις! Δεν ειναι δυνατον να συμφωνεις/διαφωνεις με ολους! Δεν χρειαζεται και δεν θα πρεπει ουτε καν να σε απασχολει να πεισεις καποιον!
Δημοσίευση 09/10/2016 - 18:58
Επειδή είναι πολύ βασικό.
Έκανες Restore με shift & restore μέσω iTunes;
Μετά το As new πέρασες από πάνω το backup σου μήπως;
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες