Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3436   giwrgosflatland

giwrgosflatland

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2016 - 10:39

Εγω το εβγαλα απ τιν πριζα 9 το πρωι με 100% και το  βραδυ11 η ωρα ειχα 25% με χρηση 3G facebook ανα διαστηματα διλ εμπαινα,τωρα δεν ξερω αν ειναι καλα...Και το πρωι σημερα 10 η ωρα που το εβγαλα απ την πριζα με 100% παλι,τωρα ειμαι στο 87 τις 100% με λιγο chat στο facebook..Δεν ξερω αν καταλαλωνει γρηγορα ι αργα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3437   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2016 - 10:43

Εισαι πολυ καλα. Καρκινος η εφαρμοφη του facebook μαζι με το messenger. Στου πατερα μου χωρις αυτες τις δυο εφαρμογες το απλο και δεν μιλαμε για το plus του βγαζει 3 μερες. Και ολη την ημερα φωτογραφιζει

#3438   giwrgosflatland

giwrgosflatland

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:02

facebook μαζι με το messenger οντος ειναι προβλημα μεγαλο για την μπαταρια.

#3439   droll

droll

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:23

Έχεις κανείς στο ios 10 πρόβλημα με τις αναμνήσεις το νέο feature που προστέθηκε στις φωτογραφίες; Συγκεκριμένα σε εμένα σε μερικές αναμνήσεις αν πάω να κάνω αναπαραγωγή σκάει η εφαρμογή των φωτογραφιών και επιστρέφω στην Home οθόνη. 

#3440   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:39

Εγω  παντως ολα τα updates ,major ή μη τα εκανα ΟΤΑ χωρις να εχω ποτε προβλημα.

Γιατι το set up as new και μετα restore from back up θεωρειται "επισημη απο την Apple" διαδικασια επαναφορας?

Το ΟΤΑ οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω περισοτερο σε OCD μου κανει παρα σε δημιουργο προβληματων.

Επισης, και εδω ειμαι άσχετος στο θεμα, ειμαστε σιγουροι οτι με καθε επαναφορα backup δε μεταφερουμε και αρχεια(σκουπιδακια) απο το παλιο iOS ? 

#3441   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:46

Γιατι το set up as new και μετα restore from back up θεωρειται "επισημη απο την Apple" διαδικασια επαναφορας?
Το ΟΤΑ οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω περισοτερο σε OCD μου κανει παρα σε δημιουργο προβληματων.
Επισης, και εδω ειμαι άσχετος στο θεμα, ειμαστε σιγουροι οτι με καθε επαναφορα backup δε μεταφερουμε και αρχεια(σκουπιδακια) απο το παλιο iOS ?

Σκουπιδια υπαρχουν απο το jailbreak αλλιως δεν υπαρχει προβλημα. Ασε εμας τους ψυχαναγκαστικους να κανουμε μεσω itunes restore :P

#3442   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/10/2016 - 11:49

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Με ΟΤΑ οι αλλαγές περνάνε "απο πάνω". Γι' αυτό και τα μικρο-προβλήματα που δημιουργούνται μετά.

Restore, καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού όπου και είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις.

Το να κάνεις As New πάλι και μετά να επαναφέρεις Backup είναι απλά ανούσιο. Το επαναφέρεις εξ' αρχής εφόσον φυσικά είναι χωρίς JB απο πρίν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3443   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:17

Γενικα οπως ειπα μονο οποιος εχει κανει OTA και αντιμετωπιζει προβληματα με το εκαστοτε λειτουργικο θα του ελεγα να κανει restore.

Οπως και στα win. Αλλο να κανεις ενα update απο το 8 στα 10 και αλλο φορματ και να τα περασεις φρεσκα απο το 0. Οποτε δεν ειναι καθαρα θεμα Apple.

Οχι οτι με OTA εχω αντιμετωπισει προβλημα προσωπικα. Απλα αλλο να το περνας απο πανω και αλλο να κανεις μια καθαρη εγκατασταση.

Γενικα καποιος που κανει restore δεν θα επρεπε να εχει κανενα απολυτως θεμα.

Την καλημερα μου.

Εχω την εντυπωση οτι ο Βραχαμης μπερδεψε του Τοληδες αλλα δεν πειραζει.

Η ένσταση  μου ειναι στο "καθαρη εγκατασταση".

Ειναι πραγματικα καθαρη ή το μονο που κανει ειναι να σβηνει τα δεδομενα μας αλλα στο ιδιο το iOS γραφει τα αρχεια απο πανω?

Με ΟΤΑ οι αλλαγές περνάνε "απο πάνω". Γι' αυτό και τα μικρο-προβλήματα που δημιουργούνται μετά.

Restore, καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού όπου και είναι η καλύτερη επιλογή που έχεις.

Το να κάνεις As New πάλι και μετά να επαναφέρεις Backup είναι απλά ανούσιο. Το επαναφέρεις εξ' αρχής εφόσον φυσικά είναι χωρίς JB απο πρίν.

Νικο με μπερδεψες λιγο με την τελευταια προταση.

#3444   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:18

Εχω την εντυπωση οτι ο Βραχαμης μπερδεψε του Τοληδες αλλα δεν πειραζει.
Η ένσταση  μου ειναι στο "καθαρη εγκατασταση".
Ειναι πραγματικα καθαρη ή το μονο που κανει ειναι να σβηνει τα δεδομενα μας αλλα στο ιδιο το iOS γραφει τα αρχεια απο πανω?

Ειμαστε συνονοματοι. :)

#3445   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:22

Νικο με μπερδεψες λιγο με την τελευταια προταση.

Εφόσον έχεις σκοπό εξ' αρχής να επαναφερείς το Backup σου, δε χρειάζεται να επιλέξεις Set Up As New πρώτα.

Απλά επιλέγεις Restore From Backup και τέλος.

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition

LG8ISzO.gif

#3446   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:41

Τα facebook και messenger καταναλώνουν μπαταρία ακόμα κι όταν δε τα χρησιμοποιείς; πρέπει να απενεργοποιήσουμε την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο για να μη τρώνε μπαταρία;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3447   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 12:48

Τα facebook και messenger καταναλώνουν μπαταρία ακόμα κι όταν δε τα χρησιμοποιείς; πρέπει να απενεργοποιήσουμε την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο για να μη τρώνε μπαταρία;

Το FB καταναλώνει λόγω του VoiP που παραμένει ενεργό.

Δε παίζει ρόλο αν έχεις εν/ποιημένη την αυτόματη ανανέωση. Απλά πετάς την εφαρμογή να μπαίνεις απο τον Browser που χρησιμοποιείς.

LG8ISzO.gif

#3448   gousias

gousias

iPH Contributor

• 1.037 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:52

Δηλαδή εσύ προτείνεις να γίνει εγκατάσταση του λειτουργικού με restore και μετά set as new με όλες τις ρυθμίσεις κλπ απο την αρχή; Μιλώ για συσκευές χωρίς jb.

Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 10/10/2016 - 14:53

#3449   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/10/2016 - 14:57

Δηλαδή εσύ προτείνεις να γίνει εγκατάσταση του λειτουργικού με restore και μετά set as new με όλες τις ρυθμίσεις κλπ απο την αρχή; Μιλώ για συσκευές χωρίς jb.

Όχι. Σου λέει να κάνεις Restore και στη συνέχεια Restore from Backup.

Πολλοι κάνουν Restore > Set up as new > Restore from backup το οποίο είναι ανούσιο γιατί ουσιαστικά δεν χρειάζεται να περάσεις το βήμα του setup as new

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3450   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:01

Οι αναβαθμίσεις απο τη στιγμή που έχεις διαθέσιμο PC, ναι, καλό είναι να γίνονται με Restore.

Απο τη στιγμή βέβαια που δεν είχες JB πρίν δεν υπάρχει λόγος να μην επαναφέρεις το Backup σου.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;