Απο τη στιγμή που είσαι
με το 4αράκιμε το 6S, προφανώς και όχι.
Ξερω γω τι λεω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/10/2016 - 02:02
Απο τη στιγμή που είσαι
με το 4αράκιμε το 6S, προφανώς και όχι.
Δημοσίευση 18/10/2016 - 02:08
Στο λεω επειδη εχει ανεβει στο iphonehellas μερες τωρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ώπα... δεν το έκανα αναζήτηση είναι η αλήθεια αλλά δεν είμαι γραμμένος για να μου έρχονται και όλες οι ειδοποιήσεις/νέα που ανεβαίνουν...
Τουλάχιστον στα 4 "hot" θέματα που παρακολουθώ (και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες) δεν το είχα δει...
Δεν το είδα ούτε και στην πρώτη σελίδα του hot-news (Ελλάδα και Κόσμος) σαν ξεχωριστό ποστ...
Μάλλον κάπου θα μου ξέφυγε...
Να με συγχωράτε...
Δημοσίευση 18/10/2016 - 02:12
Ώπα... δεν το έκανα αναζήτηση είναι η αλήθεια αλλά δεν είμαι γραμμένος για να μου έρχονται και όλες οι ειδοποιήσεις/νέα που ανεβαίνουν...
Τουλάχιστον στα 4 "hot" θέματα που παρακολουθώ (και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες) δεν το είχα δει...
Δεν το είδα ούτε και στην πρώτη σελίδα του hot-news (Ελλάδα και Κόσμος) σαν ξεχωριστό ποστ...
Μάλλον κάπου θα μου ξέφυγε...
Να με συγχωράτε...
Δημοσίευση 18/10/2016 - 15:42
Δημοσίευση 18/10/2016 - 16:03
Προς όποιον έχει προβλήματα με κολλήματα στο phone app...
Σε μένα έφταιγε το ότι έχω και λογαριασμό Exchange λόγω δουλειάς και το έλυσα "απλά" ενεργοποιώντας το push στο email app και για τον exchange και για το icloud.
Δυο μέρες τώρα, δεν έχω ούτε ένα κόλλημα στο phone app.
Δημοσίευση 18/10/2016 - 16:05
Καλησπέρα,
Να ρωτήσω εάν έχει κάποιος πρόβλημα στην 10.0.2 με τα ακουστικά του iphone και την μεταφορά ήχου σε αυτά; Αγόρασα πρόσφατα ένα 6s και δεν με ακούνε όταν έχω κουμπωμένα τα ακουστικά στο iphone και εννοείται δεν του ακούω . Αν τα βγάλω, μιλάω και ακούω κανονικά από την συσκευή. Επίσης αν ενεργοποιήσω το μεγάφωνο και μετά το απενεργοποιήσω (έχοντας κουμπωμένα τα ακουστικά), ο ήχος μεταφέρετε κανονικά και πάλι.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 18/10/2016 - 16:15
Άρα σε κανα 2 βδομάδες και βλέπουμε..Αμε.. Δόθηκε 4η Beta χθες.
Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 18/10/2016 - 16:16
Δημοσίευση 18/10/2016 - 21:14
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 18/10/2016 - 21:15
Δημοσίευση 18/10/2016 - 22:05
Δημοσίευση 18/10/2016 - 22:13
Προς όποιον έχει προβλήματα με κολλήματα στο phone app...
Σε μένα έφταιγε το ότι έχω και λογαριασμό Exchange λόγω δουλειάς και το έλυσα "απλά" ενεργοποιώντας το push στο email app και για τον exchange και για το icloud.
Δυο μέρες τώρα, δεν έχω ούτε ένα κόλλημα στο phone app.
επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, μπορείς να μου πεις από που ενεργοποίησες το push και για τα 2 mail?
γιατί έχω την ¨ωθηση" για όλα τα mail αλλα και πάλι έχω πρόβλημα με το phone app όπως επίσης και το θέμα με τα ακουστικά που αναφέρει ένας φίλος λίγο πιο πάνω! και έχω δοκιμάσει kai restore χωρίς επιτυχία!!!
Τελευταία επεξεργασία από: nikolaros, 18/10/2016 - 22:17
Δημοσίευση 18/10/2016 - 23:54
αυτο έφταιγε τελικά είχα κλειστή την προεπισκόπηση.Έχεις ανοίξει Προεπισκόπηση ;
Δημοσίευση 19/10/2016 - 09:30
επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, μπορείς να μου πεις από που ενεργοποίησες το push και για τα 2 mail?
γιατί έχω την ¨ωθηση" για όλα τα mail αλλα και πάλι έχω πρόβλημα με το phone app όπως επίσης και το θέμα με τα ακουστικά που αναφέρει ένας φίλος λίγο πιο πάνω! και έχω δοκιμάσει kai restore χωρίς επιτυχία!!!
Μάλλον με γκαντέμιασα γιατί σήμερα το πρωί κόλλησε μια φορά το phone app.
Μου κάνει βέβαια εντύπωση γιατί δυο μέρες τώρα με αρκετές ώρες ομιλίας και χρήσης του app δεν είχε κολλήσει καθόλου!
Άρα sorry αλλά αποτύχαμε με το τέχνασμα!
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες