Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3646   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/10/2016 - 12:43

4G ειναι ανοικτό την ώρα που το κάνει ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3647   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.779 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 22/10/2016 - 12:45

Όχι εγώ το έχω κλείστο τώρα γιατί είμαι στο χωριό μου και δεν πιάνει καλό. Γενικά έχω δει αρκετά κολλήματα απο την ώρα που πέρασα την 10.0.3

Να φανταστείς με πετάει απο εφαρμογές έξω ενώ τις χρησιμοποιώ κανονικά και σε άλλες δεν μπαίνει καν. Με την iOS 10.0.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα.

#3648   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 12:50

Τέτοια δεν εχω δει στην 10.0.3 το μονο πρόβλημα ειναι με το μήνυμα αποδοχή Vodafone το οποίο αν κλείσεις το 4G δεν το κάνει κάτι δεν πάει καλά με το 4G και το ios10 .

#3649   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:27

Vodafone εγω Μάνο, ανοίγω 4G μόνο οταν είμαι στο κέντρο όπου δε πιάνει καλό 3G.

#3650   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:31

Λόγο ότι έχω το ίδιο πρόβλημα αν κλείσω 4G δεν πετάει το αποδοχή vodafone μονο με ανοικτό 4G το κάνει .... αυτό το πρόβλημα δεν έχεις ;

#3651   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:36

Για να μην ανοιγω νεο θεμα!Γινεται στι ios10 να ρυθμισω εγω τα εικονιδια που θα εχω διαθεσιμε οταν εμφανιζω το μενου σερνοντας τ δαχτυλο επο κατω προς τα πανω;;Θελω να βαλω διπλα στο wifi την ενεροποιηση δεδομενων για να μην μπαινω καθε φορα στις ρυθμισεις!Αν γινεται απο που τ κανω;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
XS Max 256 Gb Space Gray

#3652   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:42

Για να μην ανοιγω νεο θεμα!Γινεται στι ios10 να ρυθμισω εγω τα εικονιδια που θα εχω διαθεσιμε οταν εμφανιζω το μενου σερνοντας τ δαχτυλο επο κατω προς τα πανω;;Θελω να βαλω διπλα στο wifi την ενεροποιηση δεδομενων για να μην μπαινω καθε φορα στις ρυθμισεις!Αν γινεται απο που τ κανω;;

Αυτό μόνο με jb.
Μπορείς με force touch απο το εικονίδιο των ρυθμίσεων να μπεις στα δεδομένα.

#3653   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:54

Λόγο ότι έχω το ίδιο πρόβλημα αν κλείσω 4G δεν πετάει το αποδοχή vodafone μονο με ανοικτό 4G το κάνει .... αυτό το πρόβλημα δεν έχεις ;

Όχι ακριβως.. έχω το κινητο στο γραφειο μου πανω και δεν το χρησιμοποιώ. Είτε με ανοιχτά τα δεδομένα (3G ή 4G) είτε κλειστά σε άσχετη στιγμή θα ανοίξει η οθόνη για 1-2 δεύτερα. Κοιτάω να δω γιατί άνοιξε χωρίς κάποια ειδοποίηση, και βλέπω να εξαφανίζεται το σήμα και το Carrier Name (vf GR) και να επανεμφανίζονται και κλείνει καπάκι ξανά η οθόνη.

#3654   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/10/2016 - 14:57

Προσωπικά το μόνο θέμα που έχω με το 10 είναι ότι κάποιες φορές δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές στα στατιστικά της μπαταρίας κι ότι κάποιες φορές μου στέλνουν imsg και μου το βγάζει δυο φορές. Κατά τα αλλά όλα κομπλέ.

#3655   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:11

Όχι ακριβως.. έχω το κινητο στο γραφειο μου πανω και δεν το χρησιμοποιώ. Είτε με ανοιχτά τα δεδομένα (3G ή 4G) είτε κλειστά σε άσχετη στιγμή θα ανοίξει η οθόνη για 1-2 δεύτερα. Κοιτάω να δω γιατί άνοιξε χωρίς κάποια ειδοποίηση, και βλέπω να εξαφανίζεται το σήμα και το Carrier Name (vf GR) και να επανεμφανίζονται και κλείνει καπάκι ξανά η οθόνη.

Το ίδιο λέμε απλά εγώ παρατήρησα 2μερες με κλειστό 4G και δεν το έχει κάνει ξανά .

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3656   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:37

Παρατήρησε κανείς προβλήματα στη μπαταρία. Είχα τα εξής θέματα:κάθε βράδυ κλείνω το iphone 6s το πρωί που το ανοιγα παρόλο που είχε μπαταρία 50% άνοιγε και αμέσως μετά από λίγο έκλεινε, το ξανά ανοιγα και δεν άνοιγε ζητούσε φορτιστή. Το πάω στην istorm τους το λέω και ελέγχουν την συσκευή. Μετά από 4 μέρες μου λένε να πάω να πάρω το τηλέφωνο γιατί δεν εντοπίστηκε καμιά βλάβη. Σήμερα το πρωί και ενώ άφησα επίτηδες το τηλέφωνο ανοιχτό ξαφνικά με 31% μπαταρία κλείνει, βρε προσπαθώ να το ανοίξω τίποτα ζητάει φορτιστή. Παίρνω τηλέφωνο στην istorm και μου λένε είναι πρόβλημα του ios 10 και πως θα βγει κάποια στιγμή αναβάθμιση το θέμα είναι πως το κάνει μόνο σε μένα σε ενός φίλου μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο δεν το κάνει. Οπότε κάνω μια επαναφορά του τηλεφώνου και ρύθμιση ως νέα συσκευή και επιλέγω να κατεβάσω λίγες εφαρμογές και μάλιστα αυτές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. ΤΟ αφήνω να φορτίσει και στο 100% για αρκετή ώρα και βλέπουμε πως θα πάει

#3657   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1.117 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:38

Το ίδιο λέμε απλά εγώ παρατήρησα 2μερες με κλειστό 4G και δεν το έχει κάνει ξανά .

Μόλις είδα πως όντως βγάζει το "Welcome to Vodafone", σε ανοιχτο 3G.. χμμ λες να παμε πίσω στην 10.0.2? :P

#3658   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:40

Και στην 10.0.2 το ίδιο μου έκανε και 10.1 beta 4 πο έβαλα μια από τα ίδια .
Με το 6s που είχα σε 9.3.3 δεν είχα τέτοιο θέμα .

#3659   gk871901

gk871901

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:41

Καλησπερα παιδια και σε ολη την ομαδα ! Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για να κατεβαζω τραγουδια στο iphone και να μπαινουν στo app της μουσικης ! Ευχαριστωωωω

Apple Music ειναι ήδη στο κινητό σου κ για τρεις μηνες δωρεάν και offline

#3660   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/10/2016 - 15:45

Παρατήρησε κανείς προβλήματα στη μπαταρία. Είχα τα εξής θέματα:κάθε βράδυ κλείνω το iphone 6s το πρωί που το ανοιγα παρόλο που είχε μπαταρία 50% άνοιγε και αμέσως μετά από λίγο έκλεινε, το ξανά ανοιγα και δεν άνοιγε ζητούσε φορτιστή. Το πάω στην istorm τους το λέω και ελέγχουν την συσκευή. Μετά από 4 μέρες μου λένε να πάω να πάρω το τηλέφωνο γιατί δεν εντοπίστηκε καμιά βλάβη. Σήμερα το πρωί και ενώ άφησα επίτηδες το τηλέφωνο ανοιχτό ξαφνικά με 31% μπαταρία κλείνει, βρε προσπαθώ να το ανοίξω τίποτα ζητάει φορτιστή. Παίρνω τηλέφωνο στην istorm και μου λένε είναι πρόβλημα του ios 10 και πως θα βγει κάποια στιγμή αναβάθμιση το θέμα είναι πως το κάνει μόνο σε μένα σε ενός φίλου μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο δεν το κάνει. Οπότε κάνω μια επαναφορά του τηλεφώνου και ρύθμιση ως νέα συσκευή και επιλέγω να κατεβάσω λίγες εφαρμογές και μάλιστα αυτές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. ΤΟ αφήνω να φορτίσει και στο 100% για αρκετή ώρα και βλέπουμε πως θα πάει

Αυτά είναι θέματα μπαταρίας και όχι του ίδιου του iOS.

Το τηλ πάλι δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις. Δε κερδίζεις κάτι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;