Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3676   Kalogeros

Kalogeros

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:09

Παρατήρησε κανείς προβλήματα στη μπαταρία. Είχα τα εξής θέματα:κάθε βράδυ κλείνω το iphone 6s το πρωί που το ανοιγα παρόλο που είχε μπαταρία 50% άνοιγε και αμέσως μετά από λίγο έκλεινε, το ξανά ανοιγα και δεν άνοιγε ζητούσε φορτιστή. Το πάω στην istorm τους το λέω και ελέγχουν την συσκευή. Μετά από 4 μέρες μου λένε να πάω να πάρω το τηλέφωνο γιατί δεν εντοπίστηκε καμιά βλάβη. Σήμερα το πρωί και ενώ άφησα επίτηδες το τηλέφωνο ανοιχτό ξαφνικά με 31% μπαταρία κλείνει, βρε προσπαθώ να το ανοίξω τίποτα ζητάει φορτιστή. Παίρνω τηλέφωνο στην istorm και μου λένε είναι πρόβλημα του ios 10 και πως θα βγει κάποια στιγμή αναβάθμιση το θέμα είναι πως το κάνει μόνο σε μένα σε ενός φίλου μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο δεν το κάνει. Οπότε κάνω μια επαναφορά του τηλεφώνου και ρύθμιση ως νέα συσκευή και επιλέγω να κατεβάσω λίγες εφαρμογές και μάλιστα αυτές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. ΤΟ αφήνω να φορτίσει και στο 100% για αρκετή ώρα και βλέπουμε πως θα πάει

Κάνει και μένα το ίδιο φίλε σε 6s
Συσκευή πολύ προσεγμένη
Το κάνει και σε δυο γνωστούς μου
Μάλλον είναι bug

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3677   Kalogeros

Kalogeros

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:11

πηγαινε στις Ρυθμίσεις και μετα Γενικά. Πατα Προσβασιμότητα και πηγαινε δες Μείωση Κίνησης (Reduce Motion) τι εχεις..αν το εχεις on βαλτο off..
Έμενα ετσι εφτιαξε..

Το έκανα όπως λες και τίποτα ...
Μήπως είναι για την επόμενη αναβάθμιση το portrait ;

#3678   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:30

Παρατήρησε κανείς προβλήματα στη μπαταρία. Είχα τα εξής θέματα:κάθε βράδυ κλείνω το iphone 6s το πρωί που το ανοιγα παρόλο που είχε μπαταρία 50% άνοιγε και αμέσως μετά από λίγο έκλεινε, το ξανά ανοιγα και δεν άνοιγε ζητούσε φορτιστή. Το πάω στην istorm τους το λέω και ελέγχουν την συσκευή. Μετά από 4 μέρες μου λένε να πάω να πάρω το τηλέφωνο γιατί δεν εντοπίστηκε καμιά βλάβη. Σήμερα το πρωί και ενώ άφησα επίτηδες το τηλέφωνο ανοιχτό ξαφνικά με 31% μπαταρία κλείνει, βρε προσπαθώ να το ανοίξω τίποτα ζητάει φορτιστή. Παίρνω τηλέφωνο στην istorm και μου λένε είναι πρόβλημα του ios 10 και πως θα βγει κάποια στιγμή αναβάθμιση το θέμα είναι πως το κάνει μόνο σε μένα σε ενός φίλου μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο δεν το κάνει. Οπότε κάνω μια επαναφορά του τηλεφώνου και ρύθμιση ως νέα συσκευή και επιλέγω να κατεβάσω λίγες εφαρμογές και μάλιστα αυτές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. ΤΟ αφήνω να φορτίσει και στο 100% για αρκετή ώρα και βλέπουμε πως θα πάει

αυτό είναι πρόβλημα της μπαταρίας μάλλον. Είχα ακριβώς το ίδιο συμπτωμα σε 6S plus πριν δέκα μέρες και το πήγα στο Apple Store (μένω Αγγλία) και φυσικά μου το αντικατέστησαν επιτόπου. Μου είπαν ότι ένα τσιπ που συνεργάζεται με την μπαταρία είχα βλάβη.

#3679   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:30

Κάνει και μένα το ίδιο φίλε σε 6s
Συσκευή πολύ προσεγμένη
Το κάνει και σε δυο γνωστούς μου
Μάλλον είναι bug

Λοιπόν κάτι άρχισα να ψιλιαζομαι. Φίλος μου που έχει το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο με εμένα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά αυτός δεν έχει πολλές εφαρμογές όπως εγώ οπότε τι εκανα; διεγραψα τις εφαρμογές έκανα restore το τηλέφωνο από το iTunes και πέρασα μόνο τις εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. Ελπίζω αυτό να λειτουργήσει εάν πιάσει θα σας ενημερώσω άμεσα

#3680   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:31

αυτό είναι πρόβλημα της μπαταρίας μάλλον. Είχα ακριβώς το ίδιο συμπτωμα σε 6S plus πριν δέκα μέρες και το πήγα στο Apple Store (μένω Αγγλία) και φυσικά μου το αντικατέστησαν επιτόπου. Μου είπαν ότι ένα τσιπ που συνεργάζεται με την μπαταρία είχα βλάβη.

Ναι κι εγώ το πήγα σε εξουσιοδοτημένο service της Apple και μου είπαν το κινητό είναι μια χαρά

#3681   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:33

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω σου αντικατέστησαν την συσκευή με ανακατασκευασμένη;

#3682   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:36

Λοιπόν κάτι άρχισα να ψιλιαζομαι. Φίλος μου που έχει το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο με εμένα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά αυτός δεν έχει πολλές εφαρμογές όπως εγώ οπότε τι εκανα; διεγραψα τις εφαρμογές έκανα restore το τηλέφωνο από το iTunes και πέρασα μόνο τις εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί για ios 10. Ελπίζω αυτό να λειτουργήσει εάν πιάσει θα σας ενημερώσω άμεσα

Αν δεν πιάσει κι αυτό τότε ίσως να έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι φταίει ένα τσιπακι οπότε θα το στείλω πάλι για service αλλά αυτή τη φορά στην isystem

#3683   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:36

Πάντως το iOS 10 δεν έχει απλά θεματάκι με τους ήχους. Εχει θεματάρα...

Μετά από το γνωστό bug με τους ήχους σε εφαρμογές όπως Messenger, Viber, κλπ (που ξαφνικά ο ήχος αλλάζει και ακούς τον default του iPhone), σήμερα το άτιμο μου άλλαξε και το ringtone που ειχα για ξυπνητηρι ! Για να ειμαι πιο ακριβής, ενώ έδειχνε επιλεγμένο το tone που είχα (φτιάξει), έπαιζε άλλο... , από τα έτοιμα του iOS !

Κλασικα με ενα hard reset επανήλθε, αλλα πλέον έχει καταντήσει γελοίο όλο αυτό.

Ας ελπίσουμε στο επόμενο update να διορθωθει.

#3684   Kalogeros

Kalogeros

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:45

Μετά από το γνωστό bug με τους ήχους σε εφαρμογές όπως Messenger, Viber, κλπ (που ξαφνικά ο ήχος αλλάζει και ακούς τον default του iPhone), σήμερα το άτιμο μου άλλαξε και το ringtone που ειχα για ξυπνητηρι ! Για να ειμαι πιο ακριβής, ενώ έδειχνε επιλεγμένο το tone που είχα (φτιάξει), έπαιζε άλλο... , από τα έτοιμα του iOS !

Μακάρι ..
Ρε μπας και έχουν βάλει τεχνητή νοημοσύνη στο εργαλείο ;

Πέρα από την πλάκα έχει θέματα το 10

#3685   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/10/2016 - 18:57

να προσέχετε τα backups σας όταν περνάτε την 10..
Επαναλαμβάνω ..κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω εκτός από το wifi που αργεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιηθεί .

Sent from my iPhone 6S iOS 10 *using Tapatalk

#3686   dandri

dandri

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:01

Επαναλαμβάνω ..κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω εκτός από το wifi που αργεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιηθεί .

Συμφωνω και επαυξανω.

#3687   Kalogeros

Kalogeros

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:02

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει
Σε 6s plus φορτώνει την ενημέρωση περίπου για 20-25 λεπτά και όταν είναι σχεδόν στο τέλος βγάζει ότι υπάρχει σφάλμα ..
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ;

#3688   neoserano

neoserano

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Twitter:@neoserano

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:06

πηγαινε στις Ρυθμίσεις και μετα Γενικά. Πατα Προσβασιμότητα και πηγαινε δες Μείωση Κίνησης (Reduce Motion) τι εχεις..αν το εχεις on βαλτο off..

Έμενα ετσι εφτιαξε..

τιποτα δεν κανει τιποτα απολυτως η πληρη απογουτευση. ειναι στο off παντως το τσεκαρα.

#3689   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:07

να προσέχετε τα backups σας όταν περνάτε την 10..
Sent from my iPhone 6S iOS 10 *using Tapatalk

Μας λες τι εφαρμογές έχεις περασμένες στο iphone σου; Κάποια εφαρμογή πρέπει να φταίει. Επίσης την αναβάθμιση σε ios 10 την έκανες μέσω iTunes; Τέλος πότε πήρες το κινητό σου και τι επεξεργαστή φέρει; Της Samsung π.Χ. ???

#3690   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:10

Το έκανα όπως λες και τίποτα ...
Μήπως είναι για την επόμενη αναβάθμιση το portrait ;

τιποτα δεν κανει τιποτα απολυτως η πληρη απογουτευση. ειναι στο off παντως το τσεκαρα.

Portrait Mode στη 10.1

Αυτό που αναφέρει το παιδί είναι για τα animations με τα βεγγαλικά και τα μπαλόνια.

Κάντε 3D Touch πάνω στο βελάκι του Send και θα παίξει. Αυτό μονο σε iMessages , όχι σε απλά SMS!

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19