Βρές ένα PC ή Mac και τέλος.
Πλέον γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού όπου είναι δυνατόν. Η μπαταρία ένα απο αυτά.
Τα ανακα/σμένα τα μειώνουν σιγά σιγά.
Αυτό κάνω τώρα σε pc είμαι αλλά σκέφτομαι να γυρίσω στην 9.3.3
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:43
Βρές ένα PC ή Mac και τέλος.
Πλέον γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού όπου είναι δυνατόν. Η μπαταρία ένα απο αυτά.
Τα ανακα/σμένα τα μειώνουν σιγά σιγά.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:45
Καλα σκατα ειναι η εκδοση αλλα και παλι δε μπορεις να γυρισεις πλεον. Αυτα με τα κλεισιματα στα εκανε στην 9.3.3;
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:46
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:48
Καλα σκατα ειναι η εκδοση αλλα και παλι δε μπορεις να γυρισεις πλεον. Αυτα με τα κλεισιματα στα εκανε στην 9.3.3;
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:49
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:54
Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:56
16 Ιουνίου.
Downgrade απο Beta 10 σε Official 9.
Δεν μπορείς να γυρίσεις σε 9 αφού σταμάτησε να υπογράφεται.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:00
16 Ιουνίου.
Downgrade απο Beta 10 σε Official 9.
Δεν μπορείς να γυρίσεις σε 9 αφού σταμάτησε να υπογράφεται.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:05
Εκτός του οτι δε μπορείς, δεν υπάρχει και λόγος να έκανες κάτι τέτοιο.
Σου ξαναλέω, τα προβλήματα που έχεις είναι μπαταρίας και όχι λογισμικού.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:14
Αυτό φοβάμαι κι εγώ αλλά γιατί να μου πουν από το istorm ότι ήταν οκ; Θα το στείλω στην isystem
Στο είπαν γιατί το διαγνωστικό έβγαλε χωρητικότητα > 80% (συνεπώς δεν έχει φθαρεί)
Και λογικά δεν μπορούν να ελέγξουν το αν κλείνει η συσκευή.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:23
Στο είπαν γιατί το διαγνωστικό έβγαλε χωρητικότητα > 80% (συνεπώς δεν έχει φθαρεί)
Και λογικά δεν μπορούν να ελέγξουν το αν κλείνει η συσκευή.
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:31
δωσε το πίσω και απαίτησε καινούργιο .Εγω αυτό θα έκανα και ας χτυπάγανε τον π...κάτω στο στοραππλ..απαράδεκτο αυτό με το chip τις σαμσουγι....
Sent from my iPhone 6S iOS 10 *using Tapatalk
Γεια χαρά κι από μένα. Μιας και δεν βρήκα πουθενά θέμα στο φόρουμ τύπου "TSMC vs Samsung", παίρνω πάσα από εδώ. Χθες αγόρασα ένα iPhone 6s Plus 64GB (μήνας κατασκευής Απρίλιος) και είδα πως φοράω Samsung chip. Προφανώς και δεν έχω ακόμη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς για να δω τυχόν θεματάκια αν και το θεωρώ δύσκολο αφού δεν έχω να συγκρίνω ταυτόχρονα και τον TSMC. Τελικά ρε παιδιά τι στο καλό ισχύει? Πολύς λόγος για το τίποτα ή μήπως όχι? Μέσα σε ένα 24ωρο διάβασα δεκάδες θέματα κυρίως από εξωτερικό και οι περισσότεροι γράφουν πάνω κάτω ότι είναι μπαρούφα το σκηνικό και πως όσοι φοράνε Samsung chip, μια χαρά ευχαριστημένοι είναι. Αν υπήρχε όντως σοβαρό θέμα, ειδικά μετά από όλο εκείνο τον ντόρο το πρώτο διάστημα, παίζει περίπτωση η ίδια η Apple ακόμη και συσκευές 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία, να τις έβγαζε ακόμα με Samsung chip? Δεν ξέρω αλλά λόγω "προβληματικού χαρακτήρα", δεν θέλω να ξενερώσω χωρίς αιτία και να ψάχνω να το αλλάξω για ψύλλου πήδημα...
Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 22/10/2016 - 20:34
Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:44
μεχρι σήμερα εγώ προσωπικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρει ότι χάλασε η καταστράφηκε μια συσκευή επειδή έφερε τσιπ σαμσουνγκ η συσκευή του..Γεια χαρά κι από μένα. Μιας και δεν βρήκα πουθενά θέμα στο φόρουμ τύπου "TSMC vs Samsung", παίρνω πάσα από εδώ. Χθες αγόρασα ένα iPhone 6s Plus 64GB (μήνας κατασκευής Απρίλιος) και είδα πως φοράω Samsung chip. Προφανώς και δεν έχω ακόμη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς για να δω τυχόν θεματάκια αν και το θεωρώ δύσκολο αφού δεν έχω να συγκρίνω ταυτόχρονα και τον TSMC. Τελικά ρε παιδιά τι στο καλό ισχύει? Πολύς λόγος για το τίποτα ή μήπως όχι? Μέσα σε ένα 24ωρο διάβασα δεκάδες θέματα κυρίως από εξωτερικό και οι περισσότεροι γράφουν πάνω κάτω ότι είναι μπαρούφα το σκηνικό και πως όσοι φοράνε Samsung chip, μια χαρά ευχαριστημένοι είναι. Αν υπήρχε όντως σοβαρό θέμα και ειδικά μετά από όλον εκείνο τον ντόρο το πρώτο διάστημα, παίζει περίπτωση η ίδια η Apple ακόμη και συσκευές 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία, να τις έβγαζε ακόμα με Samsung chip? Δεν ξέρω αλλά λόγω "προβληματικού χαρακτήρα", δεν θέλω να ξενερώσω χωρίς αιτία και να ψάχνω να το αλλάξω για ψύλλου πήδημα...
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες