Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3706   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:43

Βρές ένα PC ή Mac και τέλος.

Πλέον γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού όπου είναι δυνατόν. Η μπαταρία ένα απο αυτά.

Τα ανακα/σμένα τα μειώνουν σιγά σιγά.

Αυτό κάνω τώρα σε pc είμαι αλλά σκέφτομαι να γυρίσω στην 9.3.3

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3707   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:45

Καλα σκατα ειναι η εκδοση αλλα και παλι δε μπορεις να γυρισεις πλεον. Αυτα με τα κλεισιματα στα εκανε στην 9.3.3;
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

Όχι τίποτα απολύτως το κινητό πετούσε. ΕΙδα βίντεο πως να επιστρέψεις στην 9.3.3 αλλά δεν το δοκίμασα

#3708   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:46

Νομιζω δεν υπογραφεται ακομα. Μπορει να κανω και λαθος. Ε τοτε ειναι θεμα ios10 που οι μεγαλοκαρχαριες λενε οτι ειναι λειτουργικο βουτυρο. Γελασα

#3709   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:48

Καλα σκατα ειναι η εκδοση αλλα και παλι δε μπορεις να γυρισεις πλεον. Αυτα με τα κλεισιματα στα εκανε στην 9.3.3;

Α επίσης κάποιοι στο ίντερνετ λένε ότι πρέπει να κσλιμπραρω την μπαταρία θα το δοκιμάσω κι αυτό

#3710   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:49

@pinturichio..καλά έκανες κ πούλησες το tsmc και τώρα έχεις τις σαμσουγι....με γεια σου και χαρά σου. Εγώ έχω περίπου 1 χρόνο το 6Σ και δυο συσκευές ακόμα στην 10 κ δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως αναφέρει ποιο πάνω ο άλλος φίλος με τους ήχους στην 10..τώρα φταίει το τσιπ φταίει ξέρω τι άλλο φταίει εγώ μίλησα για την δικιά μου συσκευή κ σε καμία περίπτωση προσωπικά αν είχα τσιπ σαμσουγι δεν θα το κραταγα ούτε δυο ώρες στα χέρια το τηλ και ας ήταν καλύτερο το σαμσουγι ..μόνο κ μόνο επειδή έσκασα ένα καρό λεφτά για αππλ κ όχι σαμσουγι......

Sent from my iPhone 6S iOS 10 *using Tapatalk

#3711   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:54

https://youtu.be/ZwBDRWCF0Vk

#3712   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/10/2016 - 19:56

16 Ιουνίου.

Downgrade απο Beta 10 σε Official 9.

Δεν μπορείς να γυρίσεις σε 9 αφού σταμάτησε να υπογράφεται.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3713   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:00

16 Ιουνίου.

Downgrade απο Beta 10 σε Official 9.

Δεν μπορείς να γυρίσεις σε 9 αφού σταμάτησε να υπογράφεται.

Α τόσο καλά. Θα τρελαθούμε με όλα αυτά τα ριμαδομηχανήματα δεν προλαβαίνεις να κάνεις το ένα χαλάει το άλλο. Βλέπω στο τέλος να παίρνω κινητό unbutu

#3714   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:02

Αυτό κάνω τώρα σε pc είμαι αλλά σκέφτομαι να γυρίσω στην 9.3.3

Εκτός του οτι δε μπορείς, δεν υπάρχει και λόγος να έκανες κάτι τέτοιο.

Σου ξαναλέω, τα προβλήματα που έχεις είναι μπαταρίας και όχι λογισμικού.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3715   leonnino

leonnino

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:05

Εκτός του οτι δε μπορείς, δεν υπάρχει και λόγος να έκανες κάτι τέτοιο.

Σου ξαναλέω, τα προβλήματα που έχεις είναι μπαταρίας και όχι λογισμικού.

Αυτό φοβάμαι κι εγώ αλλά γιατί να μου πουν από το istorm ότι ήταν οκ; Θα το στείλω στην isystem

#3716   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:14

Αυτό φοβάμαι κι εγώ αλλά γιατί να μου πουν από το istorm ότι ήταν οκ; Θα το στείλω στην isystem

Στο είπαν γιατί το διαγνωστικό έβγαλε χωρητικότητα > 80% (συνεπώς δεν έχει φθαρεί)

Και λογικά δεν μπορούν να ελέγξουν το αν κλείνει η συσκευή.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3717   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:21

Σε θέματα μπαταρίας πολλές φορές δε φαίνεται κάτι στα διαγνωστικά.

Στο έγραψα και πιο πίσω.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3718   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:23

Στο είπαν γιατί το διαγνωστικό έβγαλε χωρητικότητα > 80% (συνεπώς δεν έχει φθαρεί)

Και λογικά δεν μπορούν να ελέγξουν το αν κλείνει η συσκευή.

Και σε εμένα έβγαλε και τέτοια προβλήματα με iOS 10 και το διαγνωστικό το πέρασε, θα ήθελα να πιστέψω πως είναι απλά θέμα λειτουργικού και ότι μετά από κάποιες αποφορτίσεις θα λυθεί διαφορετικά αφού είναι η δουλειά μου τέτοια την αλλάζω εγώ χωρίς να κάτσω να χάσω τον ύπνο μου.Αλλα ας περιμένουμε και την 10.1 μήπως λυθούν τα προβλήματα μπαταρίας.

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#3719   JohnSerres

JohnSerres

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:31

δωσε το πίσω και απαίτησε καινούργιο .Εγω αυτό θα έκανα και ας χτυπάγανε τον π...κάτω στο στοραππλ..απαράδεκτο αυτό με το chip τις σαμσουγι....

Γεια χαρά κι από μένα. Μιας και δεν βρήκα πουθενά θέμα στο φόρουμ τύπου "TSMC vs Samsung", παίρνω πάσα από εδώ. Χθες αγόρασα ένα iPhone 6s Plus 64GB (μήνας κατασκευής Απρίλιος) και είδα πως φοράω Samsung chip. Προφανώς και δεν έχω ακόμη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς για να δω τυχόν θεματάκια αν και το θεωρώ δύσκολο αφού δεν έχω να συγκρίνω ταυτόχρονα και τον TSMC. Τελικά ρε παιδιά τι στο καλό ισχύει? Πολύς λόγος για το τίποτα ή μήπως όχι? Μέσα σε ένα 24ωρο διάβασα δεκάδες θέματα κυρίως από εξωτερικό και οι περισσότεροι γράφουν πάνω κάτω ότι είναι μπαρούφα το σκηνικό και πως όσοι φοράνε Samsung chip, μια χαρά ευχαριστημένοι είναι. Αν υπήρχε όντως σοβαρό θέμα, ειδικά μετά από όλο εκείνο τον ντόρο το πρώτο διάστημα, παίζει περίπτωση η ίδια η Apple ακόμη και συσκευές 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία, να τις έβγαζε ακόμα με Samsung chip? Δεν ξέρω αλλά λόγω "προβληματικού χαρακτήρα", δεν θέλω να ξενερώσω χωρίς αιτία και να ψάχνω να το αλλάξω για ψύλλου πήδημα...

Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 22/10/2016 - 20:34

#3720   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:44

Γεια χαρά κι από μένα. Μιας και δεν βρήκα πουθενά θέμα στο φόρουμ τύπου "TSMC vs Samsung", παίρνω πάσα από εδώ. Χθες αγόρασα ένα iPhone 6s Plus 64GB (μήνας κατασκευής Απρίλιος) και είδα πως φοράω Samsung chip. Προφανώς και δεν έχω ακόμη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς για να δω τυχόν θεματάκια αν και το θεωρώ δύσκολο αφού δεν έχω να συγκρίνω ταυτόχρονα και τον TSMC. Τελικά ρε παιδιά τι στο καλό ισχύει? Πολύς λόγος για το τίποτα ή μήπως όχι? Μέσα σε ένα 24ωρο διάβασα δεκάδες θέματα κυρίως από εξωτερικό και οι περισσότεροι γράφουν πάνω κάτω ότι είναι μπαρούφα το σκηνικό και πως όσοι φοράνε Samsung chip, μια χαρά ευχαριστημένοι είναι. Αν υπήρχε όντως σοβαρό θέμα και ειδικά μετά από όλον εκείνο τον ντόρο το πρώτο διάστημα, παίζει περίπτωση η ίδια η Apple ακόμη και συσκευές 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία, να τις έβγαζε ακόμα με Samsung chip? Δεν ξέρω αλλά λόγω "προβληματικού χαρακτήρα", δεν θέλω να ξενερώσω χωρίς αιτία και να ψάχνω να το αλλάξω για ψύλλου πήδημα...

μεχρι σήμερα εγώ προσωπικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρει ότι χάλασε η καταστράφηκε μια συσκευή επειδή έφερε τσιπ σαμσουνγκ η συσκευή του..
Απλώς και μόνο ..πάντα προσωπικά μιλώντας και επειδή με ξέρω ποσό ψιρας και ιδιότροπος είμαι ..αν η συσκευή μου είχε σαμσουνγ τσιπ θα το έκανα θέμα εδώ που είμαι ίσως στην Ελλάδα να μην κατάφερνα τπτ αν το είχα εκεί αγοράσει εδώ στο Μοναχο που είμαι θα πήγαινα ακόμα κ τώρα που μιλάμε σκέψου ότι σε περίπου ένα μήνα λήγει η εγγύηση αλλά και να είχε λήξει πάλι το ίδιο θα έκανα ..θα το γύρναγα πίσω και γιατί με ξέρω ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20