Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3721   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/10/2016 - 20:54

Γεια χαρά κι από μένα. Μιας και δεν βρήκα πουθενά θέμα στο φόρουμ τύπου "TSMC vs Samsung", παίρνω πάσα από εδώ. Χθες αγόρασα ένα iPhone 6s Plus 64GB (μήνας κατασκευής Απρίλιος) και είδα πως φοράω Samsung chip. Προφανώς και δεν έχω ακόμη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς για να δω τυχόν θεματάκια αν και το θεωρώ δύσκολο αφού δεν έχω να συγκρίνω ταυτόχρονα και τον TSMC. Τελικά ρε παιδιά τι στο καλό ισχύει? Πολύς λόγος για το τίποτα ή μήπως όχι? Μέσα σε ένα 24ωρο διάβασα δεκάδες θέματα κυρίως από εξωτερικό και οι περισσότεροι γράφουν πάνω κάτω ότι είναι μπαρούφα το σκηνικό και πως όσοι φοράνε Samsung chip, μια χαρά ευχαριστημένοι είναι. Αν υπήρχε όντως σοβαρό θέμα, ειδικά μετά από όλο εκείνο τον ντόρο το πρώτο διάστημα, παίζει περίπτωση η ίδια η Apple ακόμη και συσκευές 6 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία, να τις έβγαζε ακόμα με Samsung chip? Δεν ξέρω αλλά λόγω "προβληματικού χαρακτήρα", δεν θέλω να ξενερώσω χωρίς αιτία και να ψάχνω να το αλλάξω για ψύλλου πήδημα...

Αδερφε αν η συσκευη σου ειναι άψογη τι σημασία εχει ακομα και αν εχει επεξεργαστή Lada να πουμε. Σιγα μη δεις διαφορα με ΤSMC. Είπαμε να είμαστε ψείρες αλλα οχι κ έτσι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3722   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:14

μεχρι σήμερα εγώ προσωπικά για να είμαστε και ρεαλιστές δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρει ότι χάλασε η καταστράφηκε μια συσκευή επειδή έφερε τσιπ σαμσουνγκ η συσκευή του..
Απλώς και μόνο ..πάντα προσωπικά μιλώντας και επειδή με ξέρω ποσό ψιρας και ιδιότροπος είμαι ..αν η συσκευή μου είχε σαμσουνγ τσιπ θα το έκανα θέμα εδώ που είμαι ίσως στην Ελλάδα να μην κατάφερνα τπτ αν το είχα εκεί αγοράσει εδώ στο Μοναχο που είμαι θα πήγαινα ακόμα κ τώρα που μιλάμε σκέψου ότι σε περίπου ένα μήνα λήγει η εγγύηση αλλά και να είχε λήξει πάλι το ίδιο θα έκανα ..θα το γύρναγα πίσω και γιατί με ξέρω ..

Sent from my iPhone 6S iOS 10 *using Tapatalk

Ναι θα πηγαινες ενα μηνα πριν ληξει η 2ετης εγγυηση και θα τους ελεγες "τι πραγματα ειναι αυτα κυριοι; Φοραω samsung chip, θελω tsmc". Και εκεινοι θα τρεχαν να σου φερουν.

Μαλλον εχεις παρανοησει καποια πραγματα. Η συσκευη με samsung ειναι μια κανονικη συσκευη. Δεν αναγνωριζεται ως προβλημα οτι φοραει samsung chip. Αλιμονο. Τωρα καποια tests που εδειξαν οτι ειναι πιο ενεργοβορο κατα 20% κλαιν. Υπαρχουν αλλα 1000 tests που δειχνουν οτι ο samsung επεξεργαστης ειναι κατ' ελαχιστα πιο γρηγορος απο τον tsmc. Δηλαδη και οι tsmcηδες θα ελεγαν θελω το αλλο ειναι πιο γρηγορο.

ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

#3723   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:19

Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα μηνύματα και το Quick Reply. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, στα μηνύματα, είτε εμφανίζονται διπλά, ή αλλάζουν σειρά, και φαίνεται μονίμως η ένδειξη οτι ο άλλος γράφει. Και μερικές φορές η ένδειξη αυτή αντικαθιστά και προηγούμενα μηνύματα. Έχω κάνει επαναφορά απο iTunes, απο iCloud, καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά των μηνυμάτων με iBackupbot και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει καμία ιδέα να το λύσω;; έχω στείλει αρκετές φορές feedback στην Apple, αλλά απάντηση δεν έχω λάβει

Μετά από καθαρή εγκατάσταση, χώρα τίποτα μέσα, μόνο εφαρμογές που πέρασα εγώ, μετά από μια μέρα ξεκίνησε να κάνει τα ίδια. Κυρίως Οταν απαντάω από την οθόνη κλειδώματος Καμία λύση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: MichaelDim96, 22/10/2016 - 21:20

#3724   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:45

Βρε παιδια μα τι ειναι αυτα που ασχολειστε: τι επεξεργαστη φοραει το καθενα ; χαρειτε τις συσκευες σας και μην ασχολειστε με τετοιες π@@π@@ριες.

Εγω σε iphone 6 το μονο bug που εχω βρει ειναι με το safari που πολλες φορες οταν μπαινω να γραψω κατι σε καποιο site μου ανεβαινει μπροστα το πληκτρολογιο και κρυβει το τι γραφω.

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 22/10/2016 - 21:47

#3725   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 21:48

Φοραει samsung? Πως γινεται αυτο; Αυριο στο istorm κατευθειαν και μετα στο ινκα

#3726   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:18

εχει κανεις αλλος θεμα με 6s plus samsung cpu οι ειδοποιησεις και ο ηχος κλησης ειναι αρκετα πιο σιγανα απο ιδιο 6s επισης το ηχειο ακουγεται λιγο αλιωμενο ειδικα οταν εχει ομιλια σε youtube εχω κανει τα παντα και τιποτα απο τα δυο δεν εφτιαξε... αλλαγη ηχειου γινεται η δινουν ανακατασκευασμενο?

#3727   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:31

Έχω παρατηρήσει ότι συνεχίζει σε iPhone 7 Plus στο iOS10.0.3 σε hard reset να βγάζει για λίγο γραμμές (με χρώμα μπλε ή κόκκινο ή χωρίς χρώμα) και μετά κάνει reboot κανονικά.

Επίσης στην αναβάθμιση μόλις την κατεβάσει OTA και κάνει reboot για εγκατάσταση, πριν αρχίσει να φορτώνει η μπάρα κάτω από το μηλαράκι, βγάζει για πάρα πολύ λίγο στην δεξιά πλευρά μία κόκκινη κάθετη γραμμή, την οποία κάνει πάλι για πάρα πολύ λίγο, όταν τελειώσει η μπαταρία 0% και πριν σβήσει η συσκευή. Στο άνοιγμα (start) με το μηλαράκι, όλα οκ.

Ακόμη όταν φορτίσει 100% η συσκευή, στο μενού Μπαταρία δείχνει το χρόνο, μόλις κλείσω τη συσκευή και την ξανά ανοίξω με το πλαϊνό πλήκτρο, στο μενού Μπαταρία δείχνει τις παύλες - και πρέπει να συνδέσω πάλι τον φορτιστή για να ξεκινήσει να δείχνει τον χρόνο.

Τα παραπάνω τα παρατήρησε και κάποιος άλλος;
Τα κάνει και άλλες συσκευές iPhone 6s και παλαιότερες ή μόνο σε iPhone 7;

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 22/10/2016 - 22:39

#3728   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:34

Βρε βρε ποσα προβληματα εχετε με αυτο το ios 10. Δεν προλαβαινω να διαβαζω.

#3729   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:44

Βρε βρε ποσα προβληματα εχετε με αυτο το ios 10. Δεν προλαβαινω να διαβαζω.

Άνοιξε ένα θεμα και βάλε ένα poll "Με ποιο IOS είχατε τα περισσότερα προβλήματα" η "Ποιο iOS θεωρείτε ότι ειναι καλύτερο" να δεις τι θα γίνει.

#3730   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:46

Άνοιξε ένα θεμα και βάλε ένα poll "Με ποιο IOS είχατε τα περισσότερα προβλήματα" η "Ποιο iOS θεωρείτε ότι ειναι καλύτερο" να δεις τι θα γίνει.

5.1.1>4.3.3>4.2.1

#3731   imbalanced

imbalanced

iPH Member

• 329 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:47

ios 4 - ios 7  :wub:

#3732   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:48

5.1.1>4.3.3>4.2.1

Μεταξύ 9 και 10. Τα iOS που ανέφερες μονο για μηνύματα και τηλέφωνα ηταν. Τοσο φτωχά που λογικό να μην είχαν προβλήματα.

#3733   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:49

Μεταξύ 9 και 10. Τα iOS που ανέφερες μονο για μηνύματα και τηλέφωνα ηταν. Τοσο φτωχά που λογικό να μην είχαν προβλήματα.

Καθε πραγμα κρινεται με την εποχη του. Και στην εποχη τους ηταν κορυφαια και απροβληματιστα.

#3734   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4.114 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2016 - 22:50

Καθε πραγμα κρινεται με την εποχη του. Και στην εποχη τους ηταν κορυφαια και απροβληματιστα.

Μεταξυ 9 και 10 δε ξερω να σου πω γτ δεν εχω δοκιμασει το 10. Μπορω ομως να σου πω οτι το 9 ειναι ΚΑΚΟ.

#3735   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2.011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/10/2016 - 23:14

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω σου αντικατέστησαν την συσκευή με ανακατασκευασμένη;

ναι επιτόπου πήρα ανακατασκευασμένο. Το οποίο πολύ το χάρηκα γιατί το παλιό μου είχα τα σημάδια φθοράς του μιας και αποφεύγω τις θήκες..:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες