2:06 -2:07 πως άλλαξε εικονα στο appstore? Γνωρίζει κανείς τίποτα? sorry apple store ήταν
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/06/2016 - 23:29
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:27
2:06 -2:07 πως άλλαξε εικονα στο appstore? Γνωρίζει κανείς τίποτα? sorry apple store ήταν
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/06/2016 - 23:29
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:28
τι εννοείς ;2:06 -2:07 πως άλλαξε εικονα στο appstore? Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:32
τι εννοείς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διορθώθηκε έκανα λάθος στην παρατήρηση. Συγγνώμη. Πάντως σε 6 νομίζω οτι υπάρχει καθυστέρηση και αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του το 6.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:34
είναι μόνο η πρώτη μπετα ! Στην 9 εάν την ειχες κατεβάσει τη πρώτη μπετα θυμάσαι ποσο πιο αργή ήταν απο τη πρώτη μπετα του 10;Διορθώθηκε έκανα λάθος στην παρατήρηση. Συγγνώμη. Πάντως σε 6 νομίζω οτι υπάρχει καθυστέρηση και αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του το 6.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:42
Δεν ξανακάνω μαγκιές με beta. Θυμάμαι τα 10ευρα που χάριζα στο ebay για να με εγγράψουν στο apple dev account και πόσο εκνευριζόμουν όταν με κρεμούσε η beta σε κρίσιμες στιγμές σε χάρτες gps και τέτοια. Μένω με την 9.3.2 και δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Τα s είναι μπροστά στα απλά είναι θηρία.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/06/2016 - 23:43
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:45
Διορθώθηκε έκανα λάθος στην παρατήρηση. Συγγνώμη. Πάντως σε 6 νομίζω οτι υπάρχει καθυστέρηση και αρχίζει και δείχνει τα χρόνια του το 6.
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:50
Δημοσίευση 16/06/2016 - 23:53
Δημοσίευση 17/06/2016 - 00:17
Δεν ξανακάνω μαγκιές με beta. Θυμάμαι τα 10ευρα που χάριζα στο ebay για να με εγγράψουν στο apple dev account και πόσο εκνευριζόμουν όταν με κρεμούσε η beta σε κρίσιμες στιγμές σε χάρτες gps και τέτοια. Μένω με την 9.3.2 και δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Τα s είναι μπροστά στα απλά είναι θηρία.
και εγώ σε 9.3.2 έμεινα είναι μια χαρά το μονο lag που ύπαρxει και σπανια τρώει και κάνα restart είναι όταν αλλάζεις ταπετσαρία.. επίσης και το siri όταν κανεις scrolling είναι ελάχιστα πιο αργό... αυτά τα 2 μονο.. όλα τα αλλα είναι μια χαρά..! αν εξαίρεσης κάποια force close που κάνει ξαφνικά σε μερικά apps..
το iOS 10 ακόμα είναι beta... όταν έρθει επίσημα θα είναι απίστευτα γρήγορο..! τα animation έχουνε φτιαχτεί σε μεγάλο βαθμό λίγες βελτίωσης θέλει μονο...!!!
Δημοσίευση 17/06/2016 - 00:32
Δεν ξερω αν ειχες κανει τζουμπου εγω δεν εκανα. Δεν μου εκανε για να ειμαι ειλικρινης τιποτα απο οσα αναφερεις ποτε του. Ομως το θεμα με το σαφαρι να θελει επαναφορτωση σελιδων το ειχα παντα και το γνωριζακαι εγώ σε 9.3.2 έμεινα είναι μια χαρά το μονο lag που ύπαρxει και σπανια τρώει και κάνα restart είναι όταν αλλάζεις ταπετσαρία.. επίσης και το siri όταν κανεις scrolling είναι ελάχιστα πιο αργό... αυτά τα 2 μονο.. όλα τα αλλα είναι μια χαρά..! αν εξαίρεσης κάποια force close που κάνει ξαφνικά σε μερικά apps..
το iOS 10 ακόμα είναι beta... όταν έρθει επίσημα θα είναι απίστευτα γρήγορο..! τα animation έχουνε φτιαχτεί σε μεγάλο βαθμό λίγες βελτίωσης θέλει μονο...!!!
Δημοσίευση 17/06/2016 - 00:38
να σου θυμησω καπου εδω οτι τα 10ευρα τα δινουν οι devs για να κανουν τις παρατηρησεις τους στις beta εκδοσεις γνωριζοντας οτι τα μισα πραγματα δεν δουλευουν σωστα στην συσκευη και οχι για να λενε οτι εχουν την καινουργια εκδοση μονο και μονο.Δεν ξανακάνω μαγκιές με beta. Θυμάμαι τα 10ευρα που χάριζα στο ebay για να με εγγράψουν στο apple dev account και πόσο εκνευριζόμουν όταν με κρεμούσε η beta σε κρίσιμες στιγμές σε χάρτες gps και τέτοια. Μένω με την 9.3.2 και δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Τα s είναι μπροστά στα απλά είναι θηρία.
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 17/06/2016 - 00:38
Δημοσίευση 17/06/2016 - 00:55
Μα δεν κατακρινω αυτους καλα κανουν αφου η συνδρομη εχει 99 ευρω τον εαυτο μου κατακρινω και την κακη μου σχεση με το χρημα.να σου θυμησω καπου εδω οτι τα 10ευρα τα δινουν οι devs για να κανουν τις παρατηρησεις τους στις beta εκδοσεις γνωριζοντας οτι τα μισα πραγματα δεν δουλευουν σωστα στην συσκευη και οχι για να λενε οτι εχουν την καινουργια εκδοση μονο και μονο.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 17/06/2016 - 00:58
Δημοσίευση 17/06/2016 - 06:27
Δημοσίευση 17/06/2016 - 08:41
άκυρο το προηγούμενο ερώτημα μου.... μου είχαν ξεφύγει κάποιες διευκρινήσεις που έδωσε η Melina...
φαίνεται αρκετά υποσχόμενο το quicktype με την υποστήριξη για πολλαπλές γλώσσες....
Δημοσίευση 17/06/2016 - 17:44
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του iOS 10 που αναμένεται να διευκολύνει τη καθημερινότητα μας, έρχεται στη ζωή με τη βοήθεια του Apple Maps. To iOS 10 μας υπενθυμίζει που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο μας!
Με το iOS 10, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Apple Maps κατά τη διαδρομή τους θα διαπιστώσουν πως μόλις παρκάρουν το αυτοκίνητο τους η εφαρμογή τους ειδοποιεί με notification για το ακριβές σημείο στάθμευσης:
Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πεδία για σημειώσεις (Notes) αλλά και προσθήκη φωτογραφίας, σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να συμπληρώσει κάποιο επιπλέον στοιχείο που θα τον εξυπηρετήσει.
Η εφαρμογή Maps υπενθυμίζει στον χρήστη που έχει παρκάρει και μέσω της νέας οθόνης Widgets, στην οποία έχετε πρόσβαση με ένα swipe από τα αριστερά προς τα δεξιά της Lockscreen.
Ο χρήστης ανοίγοντας την εφαρμογή Maps μπορεί να δει το σημείο που έσωσε, πόση ώρα πριν σημειώθηκε η στάθμευση, ενώ φυσικά μπορεί να ζητήσει οδηγίες για να μετακινηθεί προς τα εκεί:
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες