Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   kostasxan

kostasxan

iPH Addict

• 692 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:00

για αυτο ειναι η beta για αυτους που το κατεχουν και να λεγονται προς την apple μερια και οχι να το εχεις για κυριο λειτουργικο και να κανεις παραπονα δεν δουλευει το ενα και δεν δουλευει το αλλο,δεν το λεω για σενα αλλα γενικα μιλαω,ο απο πανω ρωταει αν μπορουν να οργανωθουν τα notifications ε πως να μπορεσουν τα καημενα με μια βδομαδα λειτουργιας.οσοι ασχολουνται εχει καλος οι υπολοιποι οταν βγει με το καλο

Σίγουρα .. δεν έχεις άδικο .

Sent from my iPhone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/06/2016 - 03:09

κανετε λες και το ios 10 ειναι διαθεσιμο κανενα 6 μηνο και εχετε bug

Απλά τα αναφέρουμε. Αυτός ειναι ο σκοπός της beta. Ο δικός σου ο σκοπός ποιος ειναι;

ΥΓ. Ναι στέλνουμε και στην apple report. Εδω απλα τα αναφέρουμε και τα συζητάμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: aliengoa, 19/06/2016 - 03:10

#408   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2016 - 09:35

Απλά τα αναφέρουμε. Αυτός ειναι ο σκοπός της beta. Ο δικός σου ο σκοπός ποιος ειναι;

ΥΓ. Ναι στέλνουμε και στην apple report. Εδω απλα τα αναφέρουμε και τα συζητάμε.

ο σκοπος της beta ειναι να τα αναφερεις στην apple δεν υπαρχει λογος να την κατεβαζει ο καθενας χωρις να ειναι προγραμματιστης και να ρωταει ποτε θα φτιαξουν το ενα και ποτε το αλλο 

#409   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/06/2016 - 10:58

ο σκοπος της beta ειναι να τα αναφερεις στην apple δεν υπαρχει λογος να την κατεβαζει ο καθενας χωρις να ειναι προγραμματιστης και να ρωταει ποτε θα φτιαξουν το ενα και ποτε το αλλο

Έχεις μπερδευτεί φίλε μου. Το όνομα του thread ειναι beta iOS 10. Επειδή είμαστε στο iphonehellas forum εύκολα κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι εδω συζητάμε τα περί της beta. Ναι η γκρίνια δεν χρειάζεται. Αλλά οι περισσότεροι που αναφέρουν προβλήματα ή bug δεν γκρινιάζουν. Συζήτηση κανουμε. Αυτός ειναι ο σκοπός του θέματος μας. Τωρα αν έχουν απαιτήσεις, γκρινιάζουν ή θάβουν κακώς ειναι εδω. Επειδή όμως μπορώ να μιλήσω μονο για τον εαυτό μου, είδες να κράζω πουθενά;

Τέλος, καταλαβαίνεις ότι έχουμε και προδοτικές επιθυμίες, επιλογές, απόψεις. Αν θεωρείς αυτές κράξιμο επειδή πχ ειπα εγώ πως δεν μου αρέσει η νέα λογική χρήσης της lock screen ε τότε τι να πω; Μάλλον ειμαι εγώ σε λάθος "thread"...

#410   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 11:05

Έχεις μπερδευτεί φίλε μου. Το όνομα του thread ειναι beta iOS 10. Επειδή είμαστε στο iphonehellas forum εύκολα κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι εδω συζητάμε τα περί της beta. Ναι η γκρίνια δεν χρειάζεται. Αλλά οι περισσότεροι που αναφέρουν προβλήματα ή bug δεν γκρινιάζουν. Συζήτηση κανουμε. Αυτός ειναι ο σκοπός του θέματος μας. Τωρα αν έχουν απαιτήσεις, γκρινιάζουν ή θάβουν κακώς ειναι εδω. Επειδή όμως μπορώ να μιλήσω μονο για τον εαυτό μου, είδες να κράζω πουθενά;

Τέλος, καταλαβαίνεις ότι έχουμε και προδοτικές επιθυμίες, επιλογές, απόψεις. Αν θεωρείς αυτές κράξιμο επειδή πχ ειπα εγώ πως δεν μου αρέσει η νέα λογική χρήσης της lock screen ε τότε τι να πω; Μάλλον ειμαι εγώ σε λάθος "thread"...

οπως ειπα και στο παραπανω ποστ μου μιλαω για το θεμα του notification που ανέφεραν ποιο πανω οτι δεν τα βγαζει με την σωστη ωρα.εδω μιλαμε για τα ευρήματα,οσοι πληρωνουν στην apple κανουν τα report για τα bugs,απλα δεν ειναι ωρα ακομα να το βαλουν ολοι οι χρηστες για κυριο λειτουργικο και αναστατωνουν τον κοσμο χωρις λογο και σπανε και οι ιδιοι το κεφαλι τους.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#411   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 11:09

εδω δεν ειναι thread για να αναφερουμε τα bug γιατι δεν βγαζει πουθενα,αναφορα παρα μονο στην apple,εδω ειναι για συζητηση πανω στην beta 1 και οχι για αναφορες των bug,πολυ καλα εκανες και αναφερες οτι δεν σου αρεσει το lock screen για αυτο ειναι για συζητηση

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#412   SOTKOTMAC

SOTKOTMAC

iPH Elite Poster

• 1.927 μηνύματα
  • GameCenter:SOTKOT21

Δημοσίευση 19/06/2016 - 14:24

νομιζω πως οι moderators καθοριζουν τι ειναι off topic και τι οχι. και τα bugs μερος της beta ειναι :)

For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted. 

#413   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 19/06/2016 - 14:34

adb7ad85ca9363bc648a202f4598ccca.jpg
Υπήρχε αυτό στην 9.3; Λέτε να ειναι κάποιο hint για το Watch 2;

#414   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 14:49

Αυτό είναι ακόμη μία παράμετρος στο health data. Έχει να κάνει με το δέρμα (προφανώς). Υπάρχουν 4 τύποι δέρματος, οπότε φαντάζομαι όπως όλα τα υπόλοιπα ίσως φτιαχτούν εφαρμογές που το χρησιμοποιούν,

#415   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 19/06/2016 - 14:57

Moλις την περασα κ εγω , μου αρεσει οταν πατας το home το νεο animation εινα πολυ ωραιο !!

θα παιξω λιγο κ το βραδυ καθαρο restore σε 9.3.2 εν αναμονη jb (amen) !!

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#416   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 15:01

adb7ad85ca9363bc648a202f4598ccca.jpg
Υπήρχε αυτό στην 9.3; Λέτε να ειναι κάποιο hint για το Watch 2;

παιζει το watch 2 να βγει με αισθητηρα UV και αναλογως το δερμα που εχεις να σου λεει αν μαυρισεις,καεις κλπα και οι πληροφοριες να περνανε στο κινητο σου 

Τελευταία επεξεργασία από: PoluxGreece, 19/06/2016 - 15:01

#417   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 19/06/2016 - 15:04

παιζει το watch 2 να βγει με αισθητηρα UV και αναλογως το δερμα που εχεις να σου λεει αν μαυρισεις,καεις κλπα και οι πληροφοριες να περνανε στο κινητο σου

Κατι τέτοιο υποψιάστηκα και εγώ γιατι φημολογείται καιρό τώρα ότι θα εχει αισθητήρα UV ακτινοβολίας.

#418   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 15:06

Κατι τέτοιο υποψιάστηκα και εγώ γιατι φημολογείται καιρό τώρα ότι θα εχει αισθητήρα UV ακτινοβολίας.

φημες ελεγαν οτι θα το εβαζε απο το watch 1 οποτε παμε στο δευτερο,ειδικα για την ελλαδα ειναι ενας αισθητητας που πρεπει να υπαρχει σε ολα τα κινητα 

#419   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2016 - 17:25

Υπάρχει πάντως και από IOS 9.0.2f021f480ddc6618767a56860930a47dd.jpg

#420   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2016 - 17:49

φημες ελεγαν οτι θα το εβαζε απο το watch 1 οποτε παμε στο δευτερο,ειδικα για την ελλαδα ειναι ενας αισθητητας που πρεπει να υπαρχει σε ολα τα κινητα 

Το θεωρώ τελείως άχρηστο να τοποθετηθεί ένας τέτοιος μετρητής. Δεν θέλει και πολύ μυαλό να σκεφτεί κανείς οτι αν κάτσει κάτω από τον ήλιο 4,5 ώρες άνευ προστασίας πως μπορεί να πάθει μελάνωμα. Εμένα περισσότερο θα μου άρεσε και το θεωρώ πολύ πιο εύκολο να είχε πάνω του ένα οξύμετρο και να το συνδυάζουν με την εφαρμογή breath. Νομίζω το πιο σημαντικό είναι να το κάνουν πιο μικρό και γρήγορο.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/06/2016 - 17:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2