Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   kostasxan

kostasxan

iPH Addict

• 692 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/08/2016 - 20:46

Είναι τόσο καλή η 5 που φοβάμαι να βάλω την 6 ... για να ακούμε γνώμες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 16/08/2016 - 09:04

εβαλα την 6 ... σημερα το πρωι .... θα επανερθω ... παντως η 5 ηταν πραγματικα πολυ σταθερη 

#993   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2016 - 09:10

Μετά από ερωτηματικό συνεχίζει να μην ξεκινάει με κεφάλαιο η επόμενη λέξη ακόμη και στην τελευταία beta. Το αντιμετωπίζει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Θέλει κενό για να βάλει κεφαλαίο. Και ορθογραφικά πρέπει να τοποθετηθεί κενό. Ακόμα και σε word. Είμαι στην έκδοση 9.3.4 και μετά από ερωτηματικό δεν βάζει κεφαλαίο εαν δεν αφήσεις κενό. Πάντα έτσι ήταν

#994   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 16/08/2016 - 09:40

εμενα παντως το Go launcher , λειτουργει στο ios 10...

Λειτουργεί *μονο* όσον αφορά εικονίδια που οδηγούν σε apps.

Αν έχεις φτιάξει εικονίδια / συντομεύσεις που αφορούν settings, δεν λειτουργεί.  

(μιλάω για την public beta 4)

Τελευταία επεξεργασία από: stark, 16/08/2016 - 09:43

#995   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/08/2016 - 12:02

Θέλει κενό για να βάλει κεφαλαίο. Και ορθογραφικά πρέπει να τοποθετηθεί κενό. Ακόμα και σε word. Είμαι στην έκδοση 9.3.4 και μετά από ερωτηματικό δεν βάζει κεφαλαίο εαν δεν αφήσεις κενό. Πάντα έτσι ήταν

Στην iOS 10, έχει θέμα το πληκτρολόγιο. Μπορεί να έφτιαξαν το τελικό σ που έσβηνε όλη η λέξη, αλλα όταν βάζεις ερωτηματικό μετα κενό, δεν βάζει κεφαλαία, αλλα παραμένουν μικρά τα γράμματα.

#996   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 16/08/2016 - 12:04

Εννοείται πως η επόμενη λέξη ξεκινάει μετά από ενα space. Στην 9.3.4 δεν υπάρχει αυτό το bug, το δοκίμασα και εγω. Αλλά σε όλες τις beta της 10 αρνείται πεισματικά να βάλει από μόνο του κεφαλαίο.

#997   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2016 - 12:04

Εννοείται πως η επόμενη λέξη ξεκινάει μετά από ενα space. Στην 9.3.4 δεν υπάρχει αυτό το bug, το δοκίμασα και εγω. Αλλά σε όλες τις beta της 10 αρνείται πεισματικά να βάλει από μόνο του κεφαλαίο.

Στην μπέτα που έφταιξα αν το τελικό σ χάλασαν το ερωτηματικό!

#998   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2016 - 12:11

Κάτι άλλο που παρατήρησα χθες είναι ότι στο world clock όταν γύριζα το κινητό σε landscape μου εμφάνιζε έναν παγκόσμιο χάρτη με τις πόλεις που έχω επιλέξει και την ώρα σε καθεμία. Στο iOS 10 δεν γυρνάει καθόλου σε landscape το ρολόι. Πρέπει να το έχουν βγάλει δυστυχώς...

#999   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 16/08/2016 - 16:52

Με το ελληνικο ερωτηματικο δεν βαζει με τιποτα κεφαλαιο ακομα και μετα απο κενο. Just report it

#1000   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2016 - 18:05

Με το ελληνικο ερωτηματικο δεν βαζει με τιποτα κεφαλαιο ακομα και μετα απο κενο. Just report it

Το έχω αναφέρει από την beta 4. Πρέπει να το ξαναστέλνουμε σε κάθε beta? Κάνει και αρκετή ώρα να ανεβάσει το feedback σε εμένα...

#1001   MichaelDim96

MichaelDim96

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα

Δημοσίευση 16/08/2016 - 18:30

Το έχω αναφέρει από την beta 4. Πρέπει να το ξαναστέλνουμε σε κάθε beta? Κάνει και αρκετή ώρα να ανεβάσει το feedback σε εμένα...

Το εχω αναφέρει και εγώ αρκετές φορές. Πραγματι το feedback έχει ενα θεματάκι. Αργεί να ανεβάσει και τις περισσότερες φορές αποτυγχάνει.

#1002   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 17/08/2016 - 13:14

Όταν το φορτίσω ακόμα κ χωρίς να το χρησιμοποιώ μου ζεσταίνεται αρκετά. Κατά τα αλλά μια χαρά με τα γνωστά προβλήματα.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1003   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2016 - 20:12

Στην εφαρμογή mail, μπορείτε να σβήσετε όλα τα μηνύματα σε έναν φάκελο με την επιλογή "trash all" που είχε το iOS 9;;; Εμένα μου εμφανίζεται πλέον grayed out το trash κάτω δεξιά αν δεν επιλέξω κάποιο μήνυμα πρώτα. Και δεν μπορώ να επιλέξω μαζικά όλα τα μηνύματα και να τα σβήσω μετά. Πρέπει αναγκαστικά ένα ένα. Το έχω στείλει και feedback.

Συνημμένο αρχείο  IMG_1235.PNG   668,94KB   87 λήψεις

#1004   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2016 - 22:48

Στην εφαρμογή mail, μπορείτε να σβήσετε όλα τα μηνύματα σε έναν φάκελο με την επιλογή "trash all" που είχε το iOS 9;;; Εμένα μου εμφανίζεται πλέον grayed out το trash κάτω δεξιά αν δεν επιλέξω κάποιο μήνυμα πρώτα. Και δεν μπορώ να επιλέξω μαζικά όλα τα μηνύματα και να τα σβήσω μετά. Πρέπει αναγκαστικά ένα ένα. Το έχω στείλει και feedback.

Σε εμένα πάντως λειτουργεί μια χαρά!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1005   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2016 - 23:28

οντως...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9