Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

iOS 10: JailBreak News

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
629 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/12/2016 - 00:29

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Τέλος η 10.1.1.

Νικο εσυ πηγες;ή εμεινες καρφωμενος στην 8.4;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/12/2016 - 00:35

Καλά στο παρά 5 την έβαλα Νίκο ευτυχώς

Νίκο την έβαλα όπως μου είπες με restore και set up as new και το πρόβλημα που είχα με το appstore ευτυχώς λύθηκε!!!

Τζόκερ.. :)

Νικο εσυ πηγες;ή εμεινες καρφωμενος στην 8.4;

2η σερί χρονιά πήγαινε πολύ. Γλύτωσα το iOS 9 οπότε μου φτάνει..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#303   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 01:01

Τζόκερ.. :)

2η σερί χρονιά πήγαινε πολύ. Γλύτωσα το iOS 9 οπότε μου φτάνει..

εμεις που σωσαμε τα blops θα μπορεσουμε στο μελλον οταν με το καλο βγει το jb να παμε στην 10.1.1 απο 9.3.3 jb?

#304   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 01:03

Θεωρητικά και όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ναι.

Το Prometheus έρχεται έτσι και αλλιώς τέλος του μήνα.

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition

LG8ISzO.gif

#305   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 01:16

Θεωρητικά και όπως φαίνεται μέχρι τώρα, ναι.

Το Prometheus έρχεται έτσι και αλλιώς τέλος του μήνα.

με update ή restore θα μπορεις να πας;

Τελευταία επεξεργασία από: karless, 21/12/2016 - 01:21

#306   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 01:22

Τι εννοείς?

Μέσα απο το Tool θα γίνεται η όλη διαδικασία.

LG8ISzO.gif

#307   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 10:18

Εχθές παρέλαβα το iPhone από Ολλανδία, το είχα στείλει για καμμένα pixel όπως είχα γράψει πιο πάνω.Για κάποιο περίεργο λόγο δεν άλλαξαν την οθόνη αλλά μου έστειλαν άλλη συσκευή και είμαι τόσο τυχερός που ήρθε με 9.3.3 :) Δεν κατάφερα να κάνω update σε 10.1.1 αλλά καλύτερα γιατι πάντα ήθελα να επιστρέψω σε iOS 9 που ήταν πολύ καλύτερη η κατάσταση.Οπότε με βλέπω αναβαθμίζω όταν βγει το επόμενο jailbreak :P

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: PetrosMac, 21/12/2016 - 10:18

#308   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 10:50

Εχθές παρέλαβα το iPhone από Ολλανδία, το είχα στείλει για καμμένα pixel όπως είχα γράψει πιο πάνω.Για κάποιο περίεργο λόγο δεν άλλαξαν την οθόνη αλλά μου έστειλαν άλλη συσκευή και είμαι τόσο τυχερός που ήρθε με 9.3.3 :) Δεν κατάφερα να κάνω update σε 10.1.1 αλλά καλύτερα γιατι πάντα ήθελα να επιστρέψω σε iOS 9 που ήταν πολύ καλύτερη η κατάσταση.Οπότε με βλέπω αναβαθμίζω όταν βγει το επόμενο jailbreak :P

Καλημέρα.

Jb εκεί που είσαι, αν είναι αυτό που επιδιώκεις, 

Big things have small beginnings

#309   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 10:56

Καλημέρα.

Jb εκεί που είσαι, αν είναι αυτό που επιδιώκεις,

Έτσι ακριβώς :) Το θέμα είναι ότι δε μην θυμάμαι το πως γίνεται γιατί έχει περάσει πολύς καιρός.Υπαρχει ακόμα κάτι σαν το jailbreakme που γίνεται μέσω Safari ή όχι?

#310   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:02

Jailbreak από Safari και όταν χρειάζεσαι Re-Jailbreak (Λόγω Semi Untether) θα κάνεις αυτό  :)

#311   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1.264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:14

Έχω την εξής ερώτηση:

Έχω ένα 5s jailbreak στην 8.4. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την συσκευή, πέραν από ψιλό κολληματάκια σπάνια, τα οποία πάντα δικαιολογώ και μετά από restart πάντα φτιάχνει.

Το θέμα που έχω είναι πως, σιγά σιγά όλο και περισσότερες εφαρμογές στο app store δεν υποστηρίζουν iOS παλαιότερο από το 9.

Εκτός λοιπόν από την περίπτωση του να χρησιμοποιήσω το Cydia Impactor και να παραμείνω στην 8.4 και να ξανα κάνω jb εκει (πράγμα που πιθανώς να καθαρίσει λίγο την συσκευή και να σταματήσουν τα κολλήματα, αλλά δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τις εφαρμογές του appstore), τι άλλο μπορώ να κάνω?

Θεωρείτε οτι είναι καλό να πάω σε iOS 10? Έχω τους ενδοιασμούς μου για την συσκευή και πως θα συμπεριφέρεται στην 10αρα.

Επίσης, αντίστοιχο δίλημα έχω και για δυο ipad. Ένα ipad 3 στην 6.1.3, αν δεν κάνω λάθος και ένα ipad mini 1 στην 7.κάτι. Και τα δύο με jb. Τι λέτε να προχωρήσω σε updates τώρα μεσα στις γιορτές?

Απότι καταλαβαίνετε, δεν είμαι από εκείνους που όσο περνά ο καιρός, απομακρύνονται από το jb (με την λογική ότι πολλά features πλεον υποστηρίζονται και εμπεριέχονται στις νεότερες εκδόσεις iOS).

Αντιθέτως, όσο περνά ο καιρός, απομακρύνομαι όλο και πιο πολύ από τις νεότερες εκδόσεις iOS, για να διατηρώ το jb... :)

#312   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:14

7 hours left.

5 και σημερα.

Φίλε.... ή είσαι ο Πανγκού ή είσαι αυτιστικός. Δεν εξηγείται αλλιώς.... και το κατάλαβα γιατί και γω ομοιοπαθής είμαι  :o

#313   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:19

Έχω την εξής ερώτηση:

Έχω ένα 5s jailbreak στην 8.4. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την συσκευή, πέραν από ψιλό κολληματάκια σπάνια, τα οποία πάντα δικαιολογώ και μετά από restart πάντα φτιάχνει.

Το θέμα που έχω είναι πως, σιγά σιγά όλο και περισσότερες εφαρμογές στο app store δεν υποστηρίζουν iOS παλαιότερο από το 9.

Εκτός λοιπόν από την περίπτωση του να χρησιμοποιήσω το Cydia Impactor και να παραμείνω στην 8.4 και να ξανα κάνω jb εκει (πράγμα που πιθανώς να καθαρίσει λίγο την συσκευή και να σταματήσουν τα κολλήματα, αλλά δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τις εφαρμογές του appstore), τι άλλο μπορώ να κάνω?

Θεωρείτε οτι είναι καλό να πάω σε iOS 10? Έχω τους ενδοιασμούς μου για την συσκευή και πως θα συμπεριφέρεται στην 10αρα.

Επίσης, αντίστοιχο δίλημα έχω και για δυο ipad. Ένα ipad 3 στην 6.1.3, αν δεν κάνω λάθος και ένα ipad mini 1 στην 7.κάτι. Και τα δύο με jb. Τι λέτε να προχωρήσω σε updates τώρα μεσα στις γιορτές?

Απότι καταλαβαίνετε, δεν είμαι από εκείνους που όσο περνά ο καιρός, απομακρύνονται από το jb (με την λογική ότι πολλά features πλεον υποστηρίζονται και εμπεριέχονται στις νεότερες εκδόσεις iOS).

Αντιθέτως, όσο περνά ο καιρός, απομακρύνομαι όλο και πιο πολύ από τις νεότερες εκδόσεις iOS, για να διατηρώ το jb... :)

Νομίζω πως με τις 2 τελευταίες φράσεις σου, έχεις απαντήσει όλα τα ερωτήματα σου.  :)

#314   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1.264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:24

Νομίζω πως με τις 2 τελευταίες φράσεις σου, έχεις απαντήσει όλα τα ερωτήματα σου.  :)

Έτσι γεννιούνται τα διλήματα... Όταν αναρωτιέμαι αν πρέπει να προχωρήσω σε μια αλλαγή, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω πως υπάρχουν και λόγοι να μην προχωρήσω... :P

Το πρόβλημα πάντως με την συμβατότητα των app store εφαρμογών είναι πολύ έντονο στις περιπτώσεις των δύο ipad... 

Σκέψου ότι αναγκάζομαι να ψάχνω μια-μια παλαιότερες εκδόσεις από το appcake, προσπαθόντας να βρώ μια να δουλεύει στην 6. Η ψιχούλα μου το ξέρει τι τράβηξα για να εγκαταστήσω το καταραμένο το powerpoint στο ipad 3 :P

Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 21/12/2016 - 11:26

#315   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2016 - 11:32

Έτσι γεννιούνται τα διλήματα... Όταν αναρωτιέμαι αν πρέπει να προχωρήσω σε μια αλλαγή, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω πως υπάρχουν και λόγοι να μην προχωρήσω... :P

Θα κάνεις λοιπόν κάτι πάρα πάρα πολύ απλό: 

Θα απαριθμήσεις στο μυαλό σου (ή γραπτώς) τα "οφέλη" που θα προκύψουν από την μετάβαση σε μεταγενέστερο iOS και ταυτόχρονα τις "απώλειες" από το χάσιμο του Jb.

Αμέσως μετά θα βάλεις ένα σκορ σε καθένα από τα οφέλη και τις απώλειες (με βαθμό από το 1 έως το 10) ανάλογα με την αναγκαιότητα/σημαντικότητα που έχουν για σένα.

Θα αθροίσεις ξεχωριστά τα σκορ (οφέλη vs απώλειες) και όποιο σου δώσει μεγαλύτερο σκορ θα σου δώσει λύση στο δίλημμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7