Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 06/11/2016 - 23:59
Δημοσίευση 06/11/2016 - 23:59
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 06/11/2016 - 23:59
Δημοσίευση 07/11/2016 - 00:14
εχει καταντησει γραφικος ο τυπος....
σε λιγο θα τον εχουν ολοι γραμμενο
Δημοσίευση 07/11/2016 - 02:23
Δημοσίευση 07/11/2016 - 02:48
Δεν το κάνει jailbreak για τα λεφτά ρε παιδιά,κατευθείαν να πάει στο πονηρό το μυαλό σας.
Θέλει να είναι ο πρώτος που θα εγκαταστήσει το cydia απλά.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 03:34
Δημοσίευση 07/11/2016 - 03:40
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 07/11/2016 - 03:42
Δημοσίευση 07/11/2016 - 05:57
Βρε τσι....κια να τους κανει κανεις δεν ασχολειται μαζι του. Ουτε comex ειναι ουτε προκειται να γινει.Ακόμα βγάζει φωτό με τις εκδόσεις που έχει κάνει jb μπας και του δώσει η apple ή καμία κινεζική εταιρία κανένα κανένα χοντρό μπαγιοκο να τους το δώσει αλλά απ'οτι φαίνεται τίποτα ακόμα;;; παράκαλα κι άλλο Luca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/11/2016 - 07:30
Δημοσίευση 07/11/2016 - 07:34
Ο τυπος οντως αποσκοπει σε χρημα. Τοτε ποιος ο λογος να βγαινει καθε λλιγο και λιγακι και να δειχνει το jb σε καθε εκδοση λογισμικου? Βασικα πια δεν παιζει προσωπικα να ασχοληθω πια με jb ιδιατερα στην 10αρα. ποση πια παραμετροποιηση να του κανω, οταν πλεον με ικανοποιει απολυτα; και εις βαρος της αυτονομιας; αν θελω free εφαρμογες και παλι υπαρχει τροπος χωρις να βαζω στον αντιποδα την αξιοπιστια της συσκευης. Στην εποχη προ ios 9 και ιδιατερα ios 10, ναι το jb ισως ειχε νοημα. Αν θελω μια συσκευη που να χανεις της μπαλα απο ανουσιες παραμετροποιησεις που απλα τις εχω για να τις εχω παω καρφωτος για android... οποτε ασε μας ρε Luca... get a real life...
Δημοσίευση 07/11/2016 - 09:17
Το jb πάντα θα είναι ένα βήμα ποιο μπροστά από το ios .....jb δεν κάνουμε για να βάζουμε σπασμένες εφαρμογές, αν φανταστείς ότι το πρόβλημα με το τελικό ς έπρεπε να έρθει το ios 10 και beta 10.2 για να φτιάξει, και αυτό σε συσκευές με jb έχει αποκατασταθεί από το ios8.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 16:22
Το jb πάντα θα είναι ένα βήμα ποιο μπροστά από το ios .....jb δεν κάνουμε για να βάζουμε σπασμένες εφαρμογές, αν φανταστείς ότι το πρόβλημα με το τελικό ς έπρεπε να έρθει το ios 10 και beta 10.2 για να φτιάξει, και αυτό σε συσκευές με jb έχει αποκατασταθεί από το ios8.
To ξερω πως το jb δεν ειναι για σπασμενες εφαρμογες. Δυστυχως στους περισσοτερους ομως το μυαλο μας παει εκει. Για μενα σημαινει παραμετροποιηση αλλα το ios 10 με υπερκαλυπτει, προσωπικα.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 17:33
Πως διορθώνεται με jb στην 8.4?? Υπάρχει tweak???!
Θα συμφωνήσω μαζί σου πως σε καμία περίπτωση το jb δεν είναι για σπασμένες εφαρμογές. Παρόλα αυτά όμως, όντας ειλικρινής θα σου πω επίσης πως πολλές φορές έχω κατεβάσει σπασέμη εφαρμογή.
Απο τις 100 φορές τις 99 έχει κολλήματα οπότε τελικά καταλήγω στο appstore να την αγοράσω, εάν την χρειάζομαι όντως.
Όμως στην δική μου περίπτωση έχω πρόβλημα ακόμη και με τις δωρεάν εφαρμογές πλέον. Είμαι στην 8.4 και πολλές - για να μην πω οι περισσότερες - εφαρμογές στο appstore απαιτούν 9 τουλάχιστον πλέον. Χρησιμοποιώ λοιπόν αναγκαστικά (για να μην χάσω το jb) το appcake και ψάχνω να βρω (και μάλιστα στα τυφλά) εκδοση της εφαρμογής που ψάχνω για το ios 8...
Γιαυτό λέω πως βαρέθηκα να ακούω πως γίνεται jb ΚΑΙ στην τωρινή έκδοση κάθε τρεις κ λιγο και να μην το δινουν στο κοινό...
Έχει χαθεί αυτη η λογική του open source και του "μοιράζομαι την γνώση" πλέον στην jb κοινότητα...
Οι μέν περιμένουν να δούν τι θα κάνει η apple μηπως τους patchαρει την επομενη μέρα το jb, οι δε βγάζουν τέτοια βιντεακια και δειχνουν στην apple πως ακομη υπαρχει τρυπα, η apple ψαχνει και patchαρει όλη μέρα, ανακοινώνει και bounty μαζι και με αλλες εταιρείες, οπότε καταλήγει ο Luca και ο καθε Luca που καταφερει να βρει exploit να βγαζει ενα βιντεο, να μας δειχνει οτι γινεται και απο την αλλη να λεει στην apple ποια ειναι η τρυπα και να περνει και το bounty...
τρεχα γύρευε η φάση και jb δεν δίνουν.
Δημοσίευση 07/11/2016 - 17:54
Δημοσίευση 07/11/2016 - 17:56
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες