Pokemon GO [Tips + Οδηγός Χρήσης]
Ad
Δημοσίευση 12/07/2016 - 17:59
Για προχωρημένους
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς κάνετε ενδέχεται ο λογαριασμός σας να γίνει Suspend ή και Ban. Μην "τηλε-μεταφέρεστε" σε σημεία και σε χρόνους που είναι ανθρωπίνως αδύνατοι π.χ Νέα Υόρκη και σε 10 λεπτά στο Έβερεστ. Χρησιμοποιήστε το hack με γνώμονα την κοινή λογική...
Pokemon Go GPS Location Spoofing on iOS without jailbreak
Pokemon Go Hack (without jailbreak) Location Spoofing on iOS without jailbreak #2 - Simulated Walking
Δημοσίευση 12/07/2016 - 18:42
Εντοπίσατε το Gym που ανήκει σε αντίπαλη ομάδα και θέλετε να το κατακτήσετε; Ήρθε η ώρα για μάχη.
Δείτε τα αντίπαλα Pokemon που φυλάνε το Gym κάνοντας swipe στην οθόνη του γυμναστηρίου και ετοιμάστε την ομάδα σας αντίστοιχα (κάθε τύπος Pokemon έχει τα τρωτά του σημεία):
typechart.png 57,8KB 84 λήψεις
Δημοσίευση 12/07/2016 - 19:11
Για προχωρημένους
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς κάνετε ενδέχεται ο λογαριασμός σας να γίνει Suspend ή και Ban. Μην "τηλε-μεταφέρεστε" σε σημεία και σε χρόνους που είναι ανθρωπίνως αδύνατοι π.χ Νέα Υόρκη και σε 10 λεπτά στο Έβερεστ. Χρησιμοποιήστε το hack με γνώμονα την κοινή λογική...
Pokemon Go Hack (without jailbreak) Location Spoofing on iOS without jailbreak #2 - Simulated Walking
Pokemon Go Hack (without jailbreak) Location Spoofing on iOS without jailbreak #3 - Stay in one place foreverPokemon Go Hack (no jailbreak) #4: How to play on an iPad without GPSΤα 3 πρώτα έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία από εμένα και λειτουργούν όπως "διαφημίζονται"
Νομίζω με το 2 στο repeat θα είμαι κομπλέ. Νέα Σμύρνη - Κέντρο σε 1 ώρα και πάλι πίσω.
Δημοσίευση 12/07/2016 - 19:50
Εντοπίσατε το Gym που ανήκει σε αντίπαλη ομάδα και θέλετε να το κατακτήσετε; Ήρθε η ώρα για μάχη.
Δείτε τα αντίπαλα Pokemon που φυλάνε το Gym κάνοντας swipe στην οθόνη του γυμναστηρίου και ετοιμάστε την ομάδα σας αντίστοιχα (κάθε τύπος Pokemon έχει τα τρωτά του σημεία):
ε αυτό τώρα τι το βάζεις ? κάθε απλός Pokemon maniac που σέβεται τον εαυτό του τα ξέρει αυτά... είτε από το καρτούν είτε από τις κάρτες είτε από τα game ))
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 12/07/2016 - 20:29
Μονο Mac? μάλλον θα περιμένω το jb...Για προχωρημένους
Pokemon Go Hack (without jailbreak) Location Spoofing on iOS without jailbreak #3 - Stay in one place forever
Pokemon Go Hack (no jailbreak) #4: How to play on an iPad without GPS
Τα 3 πρώτα έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία από εμένα και λειτουργούν όπως "διαφημίζονται"
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 12/07/2016 - 20:37
Δημοσίευση 12/07/2016 - 20:59
Στο ign λέει οτι level cap ειναι 50 ξέρουμε το ισχύει;Rewards for Leveling Up
Δημοσίευση 13/07/2016 - 01:42
Για προχωρημένους
Pokemon Go Hack (without jailbreak) Location Spoofing on iOS without jailbreak #3 - Stay in one place foreverPokemon Go Hack (no jailbreak) #4: How to play on an iPad without GPSΤα 3 πρώτα έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία από εμένα και λειτουργούν όπως "διαφημίζονται"
Καλησπερα πως το καλο τα καταφερες? εγω κολλησα στα μισα της διαδρομης...
Εισαι σιγουρος οτι λειτουργησε? εχεις καποιο αλλο guide πιο κατανοητο?
Δημοσίευση 13/07/2016 - 08:30
Πρωινή Βόλτα μέχρι το Σύνταγμα και πάλι πίσω, και όλα από την άνεση και τη δροσιά του δωματίου μου
Σε ένα 2ωρο που θα είμαι πίσω θα σας πω εντυπώσεις.
Δημοσίευση 13/07/2016 - 09:50
χαχαχχα Ωραιος!!! Θέλω και γωΠρωινή Βόλτα μέχρι το Σύνταγμα και πάλι πίσω, και όλα από την άνεση και τη δροσιά του δωματίου μου
Μπορείς να πιάνεις εάν εμφανιστεί και κάτι στο δρόμο;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/07/2016 - 09:51
χαχαχχα Ωραιος!!! Θέλω και γω
Μπορείς να πιάνεις εάν εμφανιστεί και κάτι στο δρόμο;;;
Κανονικά! Κάνεις Pause και συνεχιζεις
Δημοσίευση 13/07/2016 - 10:07
Δημοσίευση 13/07/2016 - 10:12
πως γινετε ο χαρακτηρας να προχωραςι ενω εισαι στο δωματιο σου;Πρωινή Βόλτα μέχρι το Σύνταγμα και πάλι πίσω, και όλα από την άνεση και τη δροσιά του δωματίου μου
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 13/07/2016 - 10:13
Διάβασε τον οδηγό ποιο πάνω έχει βιντεάκια μονο για Mac ομωςπως γινετε ο χαρακτηρας να προχωραςι ενω εισαι στο δωματιο σου;
Δημοσίευση 13/07/2016 - 10:14
ευτυχως εχω mac ✌️Διάβασε τον οδηγό ποιο πάνω έχει βιντεάκια μονο για Mac ομως
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες