Τι είναι το PP App ? Θα υπάρχει εγκατεστημένο στο κινητό και απλά θα το τρέχω και είμαι κομπλέ ? Οι ρυθμίσεις θα χάνονται ( widget ktl )
Διάβασε το 1ο Post.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 00:05
Δημοσίευση 13/10/2016 - 01:24
Δημοσίευση 13/10/2016 - 01:34
Δημοσίευση 13/10/2016 - 03:02
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 13/10/2016 - 03:02.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:05
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:16
Νταξει τα βρηκα ολα γενικα. Βεβαια θα ηθελα μεσω του moveable να κουνησω το datameter οπου θελω αλλα κλαιν (+ του οτι πρεπει να παει πακετο με την ωρα :-( ].
Καλημέρα. Δεν είναι υποχρεωτικό μόνο με την ώρα. Μπορεί να υποκαταστήσει και το Carrier Logo ή να το έχεις και σαν Floating Window, ακριβώς εκεί που τελειώνει η Status Bar.
To facedown πρεπει να ρουφαει μπαταρια φουλ ε;
Δεν καταναλώνει μπαταρία. Τουλάχιστον, η κατανάλωση είναι αμυδρή.
Αν έχεις μεγάλη κατανάλωση, βρες τα αίτια σε κάποιο άλλο tweak.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:17
Το floating window δεν ειναι καλο. Πεφτει πανω στα εικονονιδια και γενικα συγκρουεται. Ισως να δειχνει καλα σε plus που υπαρχει μεγαλυτερο gap.Καλημέρα. Δεν είναι υποχρεωτικό μόνο με την ώρα. Μπορεί να υποκαταστήσει και το Carrier Logo ή να το έχεις και σαν Floating Window, ακριβώς εκεί που τελειώνει η Status Bar.
Δεν καταναλώνει μπαταρία. Τουλάχιστον, η κατανάλωση είναι αμυδρή.
Αν έχεις μεγάλη κατανάλωση, βρες τα αίτια σε κάποιο άλλο tweak.
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 13/10/2016 - 11:20.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:22
Νταξει τα βρηκα ολα γενικα. Βεβαια θα ηθελα μεσω του moveable να κουνησω το datameter οπου θελω αλλα κλαιν (+ του οτι πρεπει να παει πακετο με την ωρα :-( ].
Κατι ασχετο tweakia φαση eclipse3 και nightmode9 δε ριχνουν την ταχυτητα ε; Ποιο απο τα 2 αξιζει περισσοτερο, εχεις αποψη;
Και τα 2 πάνω κάτω τα ίδια κάνουν. Πιο σταθερό ίσως το Eclipse.
To facedown πρεπει να ρουφαει μπαταρια φουλ ε;
Δεν είναι SmarTap, αλλά έχει κατανάλωση.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:50
Στην ουσια εγω θελω το raise to wake του ios 10 στο ios 9. Αυτο το κανει το facedown οπως λετε. Αλλα δε λειτουργουν συνεχεια οι αισθητηρες; Πως αντιλαμβανεται ποτε θα το πιασω εγω?
Στην περιγραφη λεει οτι δε καταναλωνει και μπλα μπλα. Πως γινεται ομως αυτο δε μπορω να καταλαβω. Γτ ο νικος μου πε οτι γινεται και με vh αλλα ρουφαει. Εδω γτ να μην ρουφαει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το Raise to Wake έτσι ακριβώς όπως υπάρχει στο iOS 10 δεν θα το βρεις. To FaceDown είναι απλά ότι πιο κοντινό υπάρχει.
Όσο αφορά τα θέματα μπαταρίας:
To VH πράγματι καταναλώνει πολύ, διότι παρόλο που η συσκευή σου είναι σε sleep mode, το Touch-ID/Fingerprint Sensor εξακολουθεί να λειτουργεί 24/7 "περιμένοντας" επ'αορίστου πότε θα τοποθετήσεις εσύ το δάκτυλο σου προς ανάγνωση και ξεκλείδωμα. Είναι δηλαδή σαν να βγαίνεις από το δωμάτιο σου και να αφήνεις αναμμένη μονίμως μια λάμπα 100W.
Στο FaceDown, όταν η συσκευή σου είναι ξεκλειδωμένη, οι Sensor που αντιλαμβάνονται το Face Down Gesture είναι ούτως ή άλλως ανοιχτοί και γι΄αυτό ως εκεί η κατανάλωση είναι 0. Όταν η συσκευή είναι πλέον facedown και σε sleep mode, το tweak εξακολουθεί να κρατά τους Sensors ανοιχτούς για μόλις 10-15secs. Γι΄αυτό και μετά το πέρας αυτού του χρόνου όταν φέρεις την συσκευή σου Face Up δε ξυπνάει η LS. Επιπλέον οι Ambient Light + Proximity Sensors που χρησιμοποιεί το Tweak για να κάνει την δουλειά του, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια στην μονάδα του χρόνου σε σχέση με το Touch-ID.
Σε σύγκριση δηλαδή με το VH είναι σαν.... κάθε φορά που βγαίνεις από το δωμάτιο σου, να αφήνεις αναμμένη μια λάμπα 40W μόλις για 10 secs και μετά να κλείνει μόνη της.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 13/10/2016 - 11:52.
Δημοσίευση 13/10/2016 - 21:43
φιλε μου ( virtual home ) αυτο ψαχνειςΤο floating window δεν ειναι καλο. Πεφτει πανω στα εικονονιδια και γενικα συγκρουεται. Ισως να δειχνει καλα σε plus που υπαρχει μεγαλυτερο gap.
Στην ουσια εγω θελω το raise to wake του ios 10 στο ios 9. Αυτο το κανει το facedown οπως λετε. Αλλα δε λειτουργουν συνεχεια οι αισθητηρες; Πως αντιλαμβανεται ποτε θα το πιασω εγω?
Στην περιγραφη λεει οτι δε καταναλωνει και μπλα μπλα. Πως γινεται ομως αυτο δε μπορω να καταλαβω. Γτ ο νικος μου πε οτι γινεται και με vh αλλα ρουφαει. Εδω γτ να μην ρουφαει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/10/2016 - 02:24
Δημοσίευση 14/10/2016 - 16:04
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες