δοκιμασες να το σβησεις και να το ξανακατεβασεις το pangu app?
Σε μενα το κανε παλαιοτερα αυτο και ξανακατεβασα το pangu κι εστρωσε
Καλημέρα !!! Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 11:05
δοκιμασες να το σβησεις και να το ξανακατεβασεις το pangu app?
Σε μενα το κανε παλαιοτερα αυτο και ξανακατεβασα το pangu κι εστρωσε
Καλημέρα !!! Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 12:57
Έκανα την μεγάλη αναβάθμιση στο cydia και τώρα το jailbreak δεν πιάνει !!! Αφού πατήσω στο Pangu το στρογγυλό και κλειδώσω την οθόνη, μένει στον κύκλο που γυρνάει, στο Restart λογικά !!! Φεύγει μετά από λίγη ώρα αλλά δεν έχω jailbreak !!! Έχουμε καμιά λύση
Απο του Todesco να μπαίνεις.
https://jbme.qwertyoruiop.com/
Να βάλεις και το Patch απο Cydia αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:20
Έχω δοκιμάσει τα πάντα !!! Και με το cydia impactor τώρα άλλαξα το certificate και πάλι μετά το reboot δεν πάει σε jailbreak !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:26
Σου ξαναλέω. Δεν ασχολείσαι με το Impactor.
Μπες απο Safari στο Link απο πάνω.
Το έκανα και αυτό αλλά και πάλι μετά το reboot κολλάει στο σημείο αυτό !!!
Και μετά από λίγη ώρα ανοίγει αλλά δεν είναι jailbreak !!!
Τελευταία επεξεργασία από: g4m1st3r1x, 08/02/2017 - 13:27
Δημοσίευση 08/02/2017 - 13:43
Αφαίρεσε το PP App αν το έχεις, κάνε Reboot και μπες στο Link.
Πάλι εκεί μένει !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 16:34
Συνέχισε να δοκιμάζεις στο Link και να μην έχεις ανοιχτές εφαρμογές στο Switcher.
Διαφορετικά επ. ρυθμ. δικτύου και ξανά.
Τα ίδια !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 17:07
δεν γινεται με καποιο τροπο πρεπει να κανεις jailbreak διαφορετικα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα!!!Τα ίδια !!!
Δημοσίευση 08/02/2017 - 17:59
νικο κατι δαχτυλικα αποτυπωματα κατι ευρεση iphone καλυτερα δεν ειναι να τα κλεισει μπας κι εχει φαει κανα σκαλωμαΔιεγράψε τότε το PP App αν το έχεις ακόμα και πέρασε το ξανά με Impactor.
Θα αφαιρέσεις πρώτα απο το Switcher τις εφαρμογές που έχεις ανοιχτές, Airplane Mode και τρέξ'το μετα.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 18:14
Διεγράψε τότε το PP App αν το έχεις ακόμα και πέρασε το ξανά με Impactor.
Θα αφαιρέσεις πρώτα απο το Switcher τις εφαρμογές που έχεις ανοιχτές, Airplane Mode και τρέξ'το μετα.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 18:17
οχι φιλε μου γι αυτο σου λεω πρεπει οπωσδηποτε να κανεις jailbreak το cydia erase ειναι tweak οποτε δεν μπορεις να το τρεξειςΤο έκανα και αυτό αλλά και πάλι κολλάει εκεί στο φόρτωμα !!! Να ρωτήσω κάτι ;;; Μπορώ με κάποιο τρόπο να καθαρίσω το κινητό παραμένοντας στην ίδια έκδοση ;;; Δηλαδή σαν το cydia eraser ?? Να του κάνω αν είναι ένα restore και μετά να ξαναδοκιμάσω να ξανακάνω jailbreak !!!
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 08/02/2017 - 18:18
Δημοσίευση 08/02/2017 - 18:44
οχι φιλε μου γι αυτο σου λεω πρεπει οπωσδηποτε να κανεις jailbreak το cydia erase ειναι tweak οποτε δεν μπορεις να το τρεξεις
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες