Μπορείς να διαγράψεις αυτά που αναφέρονται σε Tweaks που πλέον δεν έχεις εγκατεστημένα.
Πχ βλέπω Activator
Δημοσίευση 07/04/2017 - 13:07
Μπορείς να διαγράψεις αυτά που αναφέρονται σε Tweaks που πλέον δεν έχεις εγκατεστημένα.
Πχ βλέπω Activator
Δημοσίευση 07/04/2017 - 14:06
ναι φίλε μου αυτό ρωτάω πιο είναι plist του activator να μπορώ να το σβήσω με ασφάλεια;;;Μπορείς να διαγράψεις αυτά που αναφέρονται σε Tweaks που πλέον δεν έχεις εγκατεστημένα.
Πχ βλέπω Activator
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 07/04/2017 - 14:07
Δημοσίευση 07/04/2017 - 14:48
Αφαίρεσε τα
libactivator
libactivator (settings)
superrecorder
videofun
Το Infostats2 είναι εξάρτηση του Forecast. Μην το αφαιρέσεις
Edit: Αν έχεις Movie Box μην αφαιρέσεις το videofun
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 07/04/2017 - 14:55
Δημοσίευση 07/04/2017 - 15:21
moviebox το ειχα το έσβησα τα αλλα δεν τα ξερωΑφαίρεσε τα
libactivator
libactivator (settings)
superrecorder
videofun
Το Infostats2 είναι εξάρτηση του Forecast. Μην το αφαιρέσεις
Edit: Αν έχεις Movie Box μην αφαιρέσεις το videofun
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 07/04/2017 - 15:24
Δημοσίευση 18/04/2017 - 10:18
Δημοσίευση 18/04/2017 - 10:21
ποιο stable στην 9.3.3 δεν νομίζω να υπάρξει .
Δημοσίευση 18/04/2017 - 11:29
αυτο ήθελα να ακούσω φίλε μουΗ ιδέα του Untethered έχει εγκαταλειφθεί για την ώρα.
Αμφιβάλλω αν θα δοθεί και ποτέ.
Δημοσίευση 21/04/2017 - 04:49
αντε να δούμε μπας και γίνει κανένα θαύμα φίλε μου όμως έχω αρχίσει και απογοητεύομαιΘεωρητικά είναι πιο εύκολο να δοθεί Untethered σε υπάρχον JB, απο το να χρησιμοποιηθεί το όποιο Exploit για νέο JB.
Δημοσίευση 24/04/2017 - 09:03
Καλημέρα σε όλους σας!
Έχω ενα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...
Χθες το βράδυ χωρίς να πειράξω ή να εγκαταστήσω κάτι νέο έκανε ενα restart η συσκευή μου (iPhone 6s -ios 9.33) και απο τότε crashάρει συνέχεια το Pangu app....
Στο multitasking γράφει jailbreak succeeded! αλλά crashάρει συνέχεια χωρίς να έχει γίνει jailbreak....
Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω ή να εγκαταστήσω ξανά την την εφαρμογή ΧΩΡΙΣ όμως να χάσω τα tweeks και τις ρυθμίσεις που είχα απο το cydia???
Ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 24/04/2017 - 09:20
Καλημέρα σε όλους σας!
Έχω ενα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος...
Χθες το βράδυ χωρίς να πειράξω ή να εγκαταστήσω κάτι νέο έκανε ενα restart η συσκευή μου (iPhone 6s -ios 9.33) και απο τότε crashάρει συνέχεια το Pangu app....
Στο multitasking γράφει jailbreak succeeded! αλλά crashάρει συνέχεια χωρίς να έχει γίνει jailbreak....
Γνωριζει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω ή να εγκαταστήσω ξανά την την εφαρμογή ΧΩΡΙΣ όμως να χάσω τα tweeks και τις ρυθμίσεις που είχα απο το cydia???
Ευχαριστώ πολύ!
Τελικά δοκίμασα αυτό και όλα καλά!
• Update IIΙ
Πλέον χάρη στον Todesco και το Exploit του Pegasus, αρκεί να μπούμε στο Link για το Rejailbreak της συσκευής, προσπερνώντας το Impactor ή μέσω Safari.
https://jbme.qwertyoruiop.com/
Δημοσίευση 24/04/2017 - 10:26
απο την αρχή φίλε μου έπρεπε να είχες κατεβάσει του Luca έχει δοθεί πολύ καιρό τώραΤελικά δοκίμασα αυτό και όλα καλά!
• Update IIΙ
Πλέον χάρη στον Todesco και το Exploit του Pegasus, αρκεί να μπούμε στο Link για το Rejailbreak της συσκευής, προσπερνώντας το Impactor ή μέσω Safari.
https://jbme.qwertyoruiop.com/
Δημοσίευση 25/04/2017 - 08:47
απο την αρχή φίλε μου έπρεπε να είχες κατεβάσει του Luca έχει δοθεί πολύ καιρό τώρα
Καλημέρα καλή βδομάδα
Rafael Nadal
Δεν αμφιβάλω αλλά όταν έκανα jailbreak υπήρχε μόνο το αυθεντικό κινέζικο 25PP και μόλις είχε δοθεί το Cydia impactor, με τις υπογραφές πιστοποιητικού για μια εδομάδα ή ένα χρόνο περίπου....
Του Luca δόθηκε αρκετούς μήνες αργότερα... Είναι αρκετά βολικό, ελπίζω όμως να μην το μπλοκάρουν...
Γνωρίζει κανείς αν και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί το jailbreak με το Cydia impactor πέρα του απριλίου 2017 που λήγει?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Δημοσίευση 25/04/2017 - 10:34
εγω είχα προλάβει κι ένα app της Pangu που είχαν περάσει στο Apple Store και δεν έχω μπλέξει καθόλου με πιστοποιητικά μονάχα όταν κλείνει η συσκευή μου 5s πρέπει να τρέξω κι εγω το appΔεν αμφιβάλω αλλά όταν έκανα jailbreak υπήρχε μόνο το αυθεντικό κινέζικο 25PP και μόλις είχε δοθεί το Cydia impactor, με τις υπογραφές πιστοποιητικού για μια εδομάδα ή ένα χρόνο περίπου....
Του Luca δόθηκε αρκετούς μήνες αργότερα... Είναι αρκετά βολικό, ελπίζω όμως να μην το μπλοκάρουν...
Γνωρίζει κανείς αν και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί το jailbreak με το Cydia impactor πέρα του απριλίου 2017 που λήγει?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες