Έχω διαβάσει κάποιες σελίδες από το thread απλά δεν έχω καταλάβει κάτι επί της ουσίας, μιας και δεν είμαι σχετικός και ιδικός σε θεματα jb και hitech. Έχω το 6 plus και το είχα κάνει jb μόνος μου στην 8.4 με τη βοήθεια των πολύ ωραίων οδηγών που είχαν βγει τότε εδώ μέσα. Και όπως μου συστήσατε μερικά ποστ πιο πάνω θα μείνω εκεί.
Αλλά δεν έχω καταλάβει το εξής. Τι σημαίνουν στην πράξη όλα αυτά που γράφετε ότι το νέο jb είναι tethered και όχι untethered; Τι σημαίνει αυτό που λέτε ότι το κινητό άμα κλείσει μετά θέλει reboot και τέτοια; Άμα κλείσει από μπαταρία εννοείται ή άμα το κάνω respring;
Ρωτάω γιατί μου ζήτησε ένας φίλος μου που το έχει καινούριο το 6 plus στην 9.3 να του κάνω jb αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να του πω να κάνει. Ουσιαστικά θέλω να καταλάβω πρακτικά, τι διαφορές θα έχει το κινητό του στη χρήση από το δικό μου που είναι στην 8.4.
Έχει κάποιες ουσιαστικές διαφορές στη λειτουργία; Η θα βλέπει ότι βλέπω και εγώ στο δικό μου;
Είναι διαφορετική η φύση του JB πλέον στις 9.2+. Δεν είναι ούτε Tethered.
Mιλάμε για Semi Tethered όπου ουσιαστικά αν κλείσει η συσκευή ή κάνεις Reboot, θα πρέπει να γίνει Reboot απο το PP App για να λειτουργήσει ξανά ο,τι έχει σχέση με το Cydia.
Το Respring δεν επηρεάζει.
Μια άλλη επίσης βασικότατη διαφορά είναι οτι το γνωστό No Substrate Mode με πατημένο το + μετά απο Hard Reset δε λειτουργεί εδώ, ακριβώς λόγω των παραπάνω.
Γενικά υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές σε σχέση με πρίν, που για κάποιον που δεν έχει ξανασχολήθει, θα είναι πρόβλημα και ίσως θα ήταν καλό να μείνει μακριά.